reklama
USG brzuszka robi się profilaktycznie (od czasu do czasu onkolodzy dzieiciecy przeprowadzają takie akcje) w kierunku wykrywania chorób nowotworowych u niemowląt. Ale tak jak napisałam jest to tylko PROFILAKTYKA i jezeli macie okazje zrobić takie badanie nieodpłatnie to napewno warto!
ionka
Fanka BB :)
uspokoiłyscie mnie bo tez myslałam, że jestem igorantką, albo że Irlandia zacofana jak to kraje 3go świata
tutaj naprawde nie robi sie takich badań!!
Ola juz 3 miesiące skończyła, ale nie umie jeszcze złapać zabaki do ręki, tylko uderza w nie i pożera raczki do łokci ale główke trzyma bardzo ładnie
tutaj naprawde nie robi sie takich badań!!
Ola juz 3 miesiące skończyła, ale nie umie jeszcze złapać zabaki do ręki, tylko uderza w nie i pożera raczki do łokci ale główke trzyma bardzo ładnie
silvii28
Fanka BB :)
sorry dziewczyny, ale wydaje mi się, że przesadzacie - przecież to nie jest żadna licytacja czyje dziecko co potrafi - tak jak napisała Blueberry, każde dziecko rozwija się we własnym tempie i ma własny rytm. To, że potrafi utrzymać grzechotkę w rączce to przypadek- co z tego, skoro nie rozumie i nie jest świadome, że potrząsanie nią powoduje grzechotanie, czy takie tam...naprawdę uważam, że na wszystko przyjdzie odpowiedni moment i nie ma się co nakręcać, że dzidziuś już coś robi albo nie.jejku to wasze dzieci dużo potrafią ,
czemu mój jeszcze zabawek nie próbuje chwytać ??hmm i nic do buźki nie pcha:// dziwne
Pewnie tym postem rozpętam burzę komentarzy i zostanę skrytykowana, ale takie właśnie jest moje zdanie. Dajmy dzieciom być dziećmi, a nie wymuszajmy na nich od pierwszych dni życia spełniania naszych ambicji (bo chciałybyśmy, żeby było lepsze od dziecka koleżanki) i nie porównujmy ich. Na wszystko naprawdę przyjdzie czas
Moja Mała skończyła dziśdwa miesiące i jeszzce nie zauważyłam, zeby sie uśmiehała do mnie czy do męża chociaz od okolo tygodnia gaworzy.
Dzis przeżyłam szok! Pokazałam Lence taką zabawkę gadającą dziecięceym głosem i śmiejącą się i tu nagle moja Myszka ma banana na całą buzie i do tego głośne agu! Robi tak za każdym razem kiedy ta gadającą zabawkę włączam! Ja bynajmniej tak do dziecka mówic nie umiem jak ten pluszak... a juz choćbym na uszach stawała, takiej reakcji u Lenki swoją osobą nie wywołam!
Dzis przeżyłam szok! Pokazałam Lence taką zabawkę gadającą dziecięceym głosem i śmiejącą się i tu nagle moja Myszka ma banana na całą buzie i do tego głośne agu! Robi tak za każdym razem kiedy ta gadającą zabawkę włączam! Ja bynajmniej tak do dziecka mówic nie umiem jak ten pluszak... a juz choćbym na uszach stawała, takiej reakcji u Lenki swoją osobą nie wywołam!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dziewczyny ratunku!!
Ja juz przestaje karmic...dzisiaj w nocy ostatni raz...bo na serio karmie go tylko w nocy i to 2 razy w dzień wogole piersi nie chce, possie dwie sekundy i zaraz puszcza i za 2 minuty płacze czyli jest głodny...masakra...mam tego dosc...A i przez to ze chce przestac czuje sie jak wyrodna matka...ze robie krzywde swojemu dzieciątku, starszego karmiłam 4,5 miesiaca i myslałam ze tego tez tak bede czuje sie koszmarnie i mam ochote płakac !!!!!!
Ja juz przestaje karmic...dzisiaj w nocy ostatni raz...bo na serio karmie go tylko w nocy i to 2 razy w dzień wogole piersi nie chce, possie dwie sekundy i zaraz puszcza i za 2 minuty płacze czyli jest głodny...masakra...mam tego dosc...A i przez to ze chce przestac czuje sie jak wyrodna matka...ze robie krzywde swojemu dzieciątku, starszego karmiłam 4,5 miesiaca i myslałam ze tego tez tak bede czuje sie koszmarnie i mam ochote płakac !!!!!!
Dziewczyny ratunku!!
czarnuszka a nie możesz odciągać do butli?... szczerze powiem ze Cie rozumiem, też jak nieraz dam młodemu butle to mam wyrzuty sumienia
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
to ja chyba bym pobila rekordy w noszneiu małego. Tak piszecie, ze mało nosicie swoje dzieciatka i tak ładnie wam leża w łozeczkach i same zasypiaja...
a my codziennie maratony wkolo salonu zeby usnał nie drze sie ale sciemnia..usiadziemy to oko otwiera i patrzy na nas wymownie "rusz tyłek"
a my codziennie maratony wkolo salonu zeby usnał nie drze sie ale sciemnia..usiadziemy to oko otwiera i patrzy na nas wymownie "rusz tyłek"
reklama
to ja chyba bym pobila rekordy w noszneiu małego. Tak piszecie, ze mało nosicie swoje dzieciatka i tak ładnie wam leża w łozeczkach i same zasypiaja...
ja już to przerabiałam na szczęście Miki wyrósł z tego, więc Marciaa głowa do góry, przejdzie to i Twojemu maluchowi...