reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A my wrócilismy ze spacerku synus nakarmiony sobie teraz lezy.Jutro pierwszy raz ide z nim do kosciółka i na spacerek.Oby pogoda dopisała.

no i sie obkupilam :) sukienki i zabawki dla malej ech trzeba worek kasy miec .
Czarnuszka jasne ze sie stykniemy jak tylko bede w jelonce zadzwonie i kawa musi byc :)

hello
kurcze moja ostatnio w ogóle nie je przykładowo co 3 godziny,tylko róźnie , raz co godzinę raz co 2-3, kurczaki je strasznie na raty zaczęła,i nie ma różnicy czy butlą czy cycem:/
ostatnio też odkryła że można jeść swoja rączkę, i wkłada a to palce ,a to całą pięść-starsznie tego nie lubię':/

ale dzieci male tak poznaja swiat! pierwszy etap to wlasnie raczka, poza tym ssanie raczki je uspokaja. jak bedzie dzidzia wkladac zabawki do buzi to tez nie bedziesz tego lubila?

ale dzieci male tak poznaja swiat! pierwszy etap to wlasnie raczka, poza tym ssanie raczki je uspokaja. jak bedzie dzidzia wkladac zabawki do buzi to tez nie bedziesz tego lubila?

no dokładnie przecież to fajne jak widzisz że maluszek poznaje swoje ciało, zaczyna zauważać rączki i się nimi bawi

mój w końcu kupala walnął po tygodniu nie robienia!! śmierdząca i rzadka mam nadzieje że sie następna poprawi i juz taka nie będzie

co do dzidź wkładających rączki do buźki to przecież słodkie :)

TABASIA no właśnie nie jestem pewna, czy to był Aptamil czy Cow&Gate... ale z pewnością było Pepti... generalnie szukałam probiotyku dla małej, bo mam wrażenie, że czasem coś z brzuszkiem nie tak. jak będę tam w aptece, to zerknę jeszcze raz na mleka.

dziś byliśmy w innym mieście u znajomych, pierwszy raz w taka długą drogę Olcia pojechała. wybieraliśmy się jak na biegun pólnocny!! tysiąc rzeczy wzięliśmy w "razie czego" i tobołów mieliśmy jak na tydzień wakacji.
w drodze powrotnej Ola dała taki popis... hoho. nadmiar wrażeń zaszkodził :/

sama padnięta jestem, jakbym trzy dni nie spała...

moja też je swoje rączki, a jak jest podekscytowana (np. kiedy opowiada jakąs historię miśkom na karuzelce ;)) to juz w ogóle prawie je pożera do łokci :D rękawy ciągle ma zaślinione ;) cóż, taki urok, poczekajmy do ząbkowania, to bedziemy mieć zaślinione dzieci po pas ;)

reklama
No wlasnie mi ten Nutramigen smierdzial jak karma dla psow :confused2: I Niuniek duzo ulewal, wrecz chlustal. Nie moglam zniesc tego zapachu. Teraz juz sie przyzwyczailam, a i jemu smakuje, wiec jest ok.
Dokladnie Nutramigen zawiera mleko krowie.
Wama chodzilo Ci o Sinlac? Czy Similac? Bo ten pierwszy nie ma mleka krowiego, tylko jest to preparat zbozowy, tak przynajmniej informuja :tak:

Chodzilo mi o Similac Similac Expert Care Alimentum Hypoallergenic Infant Formula - Baby Formula For Protein Sensitivity - StrongMoms Dziala tak samo jak Nutramigen, a duzo mniej smierdzi i jest o niebo lepszy w smaku. Jakims cudem po 3 miesiacach nutramigenu moj synek dostal na niego jakies uczulenie i zmienilismy na similac.

milych snow dziewczyny

Do góry