reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wiadomość od Moni84 w odpowiednim wątku :-)

Żegnam się z Wami Brzusie i Mamusie - jadę do szpitala gdyż ciśnienie mam za wysokie i pani dr zadecydowała wcześniejszą kapitulacje Małego. W szpitalu spotkam się z koleżanką z BB tj Monią84 :-D

Zdrowych i wesołych świąt Dziewczynki miłe. Cmok

Trzymam kciuki jak i również za to abyś na święta ze swoim maluszkiem była w domku.

reklama
Tabasia, ja czytałam, że jak karmisz modyfikowanym, to musisz zachować te 3 godziny przerwy, żeby sie mleko zdążyło przetrawić, ono jednak inne niż pokarm kobiecy... ja staram się nie dawać częsciej... achh sama nie wiem...

Mój też nie chciał smoczka, ale kupiłam wczoraj inny (Avent) i ten mu podpasował :tak:. Tylko teraz znów mam dylemat, bo mi się wydaje że mniej je odkąd ma smoczek :confused:. Poza tym ma takie akcje, że ryczy przy piersi i to chyba jednak nie jest spowodowane tym że mleko za szybko leci, bo np dzisiaj cały dzień jadł spokojnie, dopiero wieczorem płakał. Tak jakby chciał sobie tylko possać, a nie jeść i się wkurzał, że mu mleko leci. Wczoraj wieczorem też tak ryczał, a potem mu się ulewało, tak jakby był przejedzony... No i też się zastanawiam czy to nie przez smoczek, bo się nauczył że można ssać nie tylko jak się je :baffled:

blueberry ulewanie z tego co wiem nie jest przez przejedzenie,
mojemu też zaczęłam dawać smoka ale chyba jakoś to wpływu na niego nie ma, może nie dawaj małemu smoka jak tak sie zachowuje

Ja chyba spasuję z tymi smokami- juz 3 rodzaj kupiłam i dusza z tego:shocked2:...( mam aventu, canpola i nuby )a miałam nadzieje że mój P będzie miał jakąś alternatywę jak mnie chwilkę nie będzie. Ten Nuby smoczek wydaje sie świetny ale mała najpierw ryczała jeszcze bardziej i nie chciała zassac a potem chwilkę zassała i wypluła! Ech.........

Cześć dziewczynki!
No juz coraz mniej mamuś 2 w 1 :) Troszkę mało czas by was na bieżąco czytać ale trzymam za Was kciuki!

witam dziewczynki:-)

my bylismy dzis zarejestrowac naszego szkraba:tak:

za 3 tyg bedzie mial pesel:tak: dzis zawiezlismy dokumenty do pracy a potem (jeszcze nie wiem kiedy) bedziemy zalatwiac becikowe, wiecie moze ile na to mamy czasu? .

c:
Na złożenie papierów na becikowe masz 3 miesiące od urodzenia szkrabika :

reklama
mloda mamuska ja bym chyba osiwiala jakby mi ktos tak dziecku pepowine oderwal... a ladnie wszystko sie goi?

naughty&happy niedlugo bedziesz najpierw naughty a potem very happy ;) trzymam kciuki za szybko i bezbolesnie, a w rezultacie zdrowego dzidziusia. I tyle bylo z 25-go marca ;)

Do góry