reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ciekawe.. moj tez dzis jakos pobudzony i ciagle by jadl i nie chce spac, chociaz moj na butelce (modyfikowane na zmiane z moim pokarmem odciagnietym).
dzis chyba jakis zly dzien, wszystkie dzieci cos pobudzone
mam nadzieje ze chociaz w nocy beda spac!

reklama
weźcie nie straszcie. moja spała cały dzień, przed 18 siłą ja obudziłam. zjadła, pogadała i znowu spać!! teraz się budzi...

Czarnuszka- to super, że poczuł się Tatą :) oby tak dalej! :)
mój właśnie karmi, a ja w końcu mam chwilkę dla siebie :)

A u mnie się chyba zaczęło:) Pytanie czy dam radę wytrzymać do rana czy niedługo pojedziemy do szpitala. Skurcze już co 9 minut i regularne. Trzymajcie kciuki! Jeszcze rano się zastanawiałam czy poznam, że to TE skurcze, dziewczyny - nie można tego z niczym pomylić:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Hello!!
Całe szczęście w nocy spał naprawdę dobrze. Teraz znowu śpi a mi się nie chce :szok: że niby wyspana jestem, bo tak się czuję :szok::szok: Idę zrobić sobie jakieś śniadanko, nastawię pralkę i może poprasuję, bo już mi się uzbierało znowu.
Olek ma znowu bardziej odparzoną pupkę. Już sama nie wiem od czego. Chyba po prostu ma taką skórę. Myję mu dupkę wodą z mydłem, smaruję linomagiem i jest jeszcze gorzej. Myslałam wcześniej, że to od chysteczek nawilżających, ale jak widać nie. Pięć minut poleży z kupką, albo więcej, bo jak jest głodny, to tak się drze i piszczy i płacze przy zmianie pieluchy, jakby ktoś go ze skóry obdzierał. Najpierw musi być cyc nawet jak jest zasrany po pachy :confused:
Ciekawe jaka będzie dzisiaj pogoda. Wczoraj było zajebiaszczo ciepło i nie miałam pojęcia w co małego ubrać. Ubrałam go w body z długim rękawem, bawełniane spodenki, bawełniane skarpetki i czapka taka niezagruba, na to niegruby kombinezon i tyle. Myślę, że było mu trochę zaciepłlo. Kark miał gorący, ale nie spocony, poza tym u nas na osiedlu wiecznie wieje i przez to też ja sama czasem nie wiem jak się mam ubrać, a co mówić takiego małego szkraba. Byłam wczoraj też w sklepie dziecięcym i chciałam mu kupić jakąś kurtkę, ale nic nie było w rozmiarze 0-3, wszystko od 3-6 :-/

Hello !

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi na moje pytanko, uspokoiłyscie mnie, ja tez wczoraj dzwoniulam do szpitala zapytac o to, bo procz bóli brzucha mam mdłości masakryczne, ale okazalo sie ze to normalne i mam czekac na rozwoj akcji :)
A co do nospy to musialam wziasc bo bym z bólu zwariowala, a gdyby to byly skurcze to i tak nic by nie pomogło, a tak przynajmniej przespalam cala noc.

Dzisiaj juz o niebo lepiej, noc przespana, ranek bez mdłosci, ale brzusio troche ćmi..damy rade :)

Dzisiaj mam zamiar sprzatać tak na błysk, przetrzec okna bo juz oczywiscie zlane z deszczu, a popoludniu skoczyc po zakupki, zeby juz w weekend tylko czekac na małą :) bede ubierac łózeczko i generalnie szykowac domek na nowego domownika :)

Mam taką ochote na kawe ze szok, juz dawno tak nie mialam, musze sobie dzis zapodac no i jakies pycha lody do tego :) a w weekend jesli zdąze to obowiazkowo pizza, bo uwielobiam a bedzie zakaz niedługo :)

Co do spacerów to podziwiam, 2 h !! ja po 15 min jhuz wymiekam, ciagnie mnie w pachwiunach, mam zadyszke no a teraz jak tak cieplo to momentalnie zlana potem jestem ..:/

Miłego dzionka dziewczynki :***

Oj teraz doczyttałam, Magmadzia powodzonka :***

Co do rozpozxnania tych własciwych skurczy, to mama mi wczoraj mowi: Agus pamietasz jak mialas kolkę nerkowa? ja na to ze do konca zycia nie zapomne, a ona noo to tak wlasnie wygladaja i bolą skurcze porodowe ...takze teraz juz napewno bede wiedziec ze to ONE ;)

reklama
Do góry