wow to ładnie qrcze i wez tu wróc do parcy:-( My chcemy sie wybrac jakos w przyszlym tygodniu jak maz bedzie na urlopie a ja jeszcze nie urodze do 2óch żłobków...nas tak jeszcze nie pili bo chcemy oddac mała od lutego 2011:-) wiec mam nadzieje ze juz w nowym roku bedzie łatwiej sie dostac;-)dronka83 załatwialiście może już żłobek??? bo kurde u nas lipa... byliśmy wczoraj i dostaliśmy papiery ale od razu Pani dyrektor wyprostowała nam sny... że w tym roku nie ma szans na miejsce w żłobku bo jest ponad 270 zgłoszeń a tylko 15 dzieci takich małych przyjmują
Witam w klubie czekamy doi next week:-)heja...
a ja czuje sie rewelacyjnie..heh. Nie nastawiam się ze urodzę w tym tygodniu.
Wiesz dzis mialam identyczna sytuacje...taki lepki, bialy śluz i to w takich ilościach że musialam gacie zmienic szok az tak ze mnie nie lecialo..ale wydaje mi sie ze moj orgaznizm zaczyna sie oczyszczac bo zawsze chodzilam do kibelka na 2kę co 4 dni standard !!a teraz to potrafie 2 razy dziennie odwiedzic kibelek i to bez żadnego problemu...wiec moze cos sie zbliza...ale ja sie nie nastawiem na nic...przynajmniej bede dluzej na macierzynskimHej dziewczyny, a ja juz myslalam, ze dzis sie cos rozkrca. Wstalam o 5:30 wyszykowac meza do pracy. Jak zwykle poszlam siusiu. Wychodze z wc wstawilam wode na herbatke i nagle cos mi zaczelo leciec po nogach i zrobilo mi sie mokro a ja bez bielizny zawsze spie. Budze szybko meza i mowie wstaj bo mi chyba wody odchodza i biegne do kibelka. A tak oczywiscie w kroku cala mokra, ale to nie byly wody tylko taki mega sluz az mi po nogach polecial.
A ja mam podobne bóle ale na górze brzucha..taki dziwny ból ale nie to ze caly czas mam go ale hmm jak nacisne brzuch czuje ze tak od środka mnie boli ale tak pod skórą...nie wiem co to jest:-(jej... rzeczywiscie tragedia z tymi żłobkami....
my dzis udajemy sie na rozmowe z położna i na ktg. dobrze, bo dziwnie jakoś się czuje. jakbym miała zakwasy w dole brzucha, boli..... i brzuszek twardy. tydzien temu moja gin chciała dać mnie do szpitala bo mały tylko 2900 ważył. ciekawe ile dziś...
Ja tez sie martwie, szczegolnie tymi bólami brzucha...Dziewczyny ponawiam pytanie którys raz....Czy miałyscie takie bóle jak na @ przed porodem ??????
To jest naturalny obiaw zblizajacego sie porodu wiec nie warto panikować i tym bardziej brac nospe!! Juz nie powinnas brac żadnych lakarswt powstrzymyjacych skurcze bo na tym etepie ciazy nic nie pomoże i co ma byc to bedzie...a nikt nie powiedział ze ma nie boleć Ja od dwoch dni w nocy odczuwam go ale jest taki delikatny ze wątpie żeby cos on znaczyl...ale dobrze ze jest...bo macica przygotowauje sie do porodu:-)