reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzięki za radę :-)
Właśnie wróciłam od lekarki. Obejrzała te moje stopy i stwierdziła, że to od spuchniętych stóp i od potu (przylegająca do siebie skóra) zrobiło mi się jakieś uczulenie. Dostałam receptę na jakąś robioną maść. Jutro dam do apteki i mam nadzieję, że od razu pomoże.

łojojoj byłam na dwójce i sosu chili dziś za dużo się najadłam na pizzy i co teraz musze pisać na kucka bo nieusiądę tak paliiiiii :szok::szok: :-D:-D

a King Kong leci na tvn ..
więc uciekam oglądać :)

kurde najgorsze te ostatnie dni...
właśnie dzis mi mija termin z ostatniego USG...czyli teraz muszę czekać na ten z OM ...bleee jeszcze 5 dni :dry::dry::dry:

a ja jutro jade na zdjecie szwow.
5 doba po porodzie. W sumie jeszcze mnie tam cos ciagnie, ale kazali to jade.

w poniedzialek musze zalatwic polozna. Myslicie ze da rade przez telefon?

dziewczyny mam nawał pokarmu.. czuje sie strasznie, cycki mi zaraz odpadna.
Ledwie podleczylam brodawki, a teraz to. Zwariuje. :eek:
Szwy też potrafią ciągnąć - same z siebie. Na pewno jakby zobaczyli, że jeszcze coś Ci nie zarosło, to zostawią.
U nas dają szwy rozpuszczalne. Trochę się boję, czy jakby co, to nie rozpuszczą się za wcześnie...

A co do nawału, to pewnie już czytałaś, ale wkleję ;-)
Nawał pokarmu po porodzie - Onet.pl Zdrowie

juz nawet nie nadrabiam co napisalyscie.
Mi sie udalo isc do kina i tam nie urodzic (choc kolezanki byly w strachu :-D) - zanim sie wyrwe z domu nastepnym razem bez dzieci to mina lata swietlne :-D chyab ze nie bede karmic to nawet i za miesiac bede mogla gdzies bryknac na 2-3 godiznki - M sobei da rade :p

Dobranoc!!!! :-)
No i ktora nastepna????????????? Do tej pory ostatnia jest kamikaa???? :-) i taka dluga przerwa??? no nie badzcie takie :p

reklama
Dziewczyny mam pytanie, wiem ze opuchlizna w ciazy to normalne, ale czy normalne jest to zeby puchnac tylko z jednej strony? Chodzi mi o to ze prawa noge mam jak balon jeszcze nigdy takiej nie widzialam, a lewa mam spuchnieta owszem ale tylko troszeczke. Troche mnie to dziwi.

Do góry