reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

My raczej tez sie nie ograniczalismy, bo nie bylo przeciwskazan wiec nasz sie pewnie tez przyzwyczail....

Wydaje mi sie ze jak sie cala ciaze w miare aktywnym jest to raczej domowe sposoby wywolania nie dzialaja, no chyba ze juz jakies bardziej sztuczne, jak ten olejek to moze u niektorych zadzialac, ja dopiero po tym koktajlu dowiedzialam sie co to sa skurcze, bo cala ciaze to tylko mi twardnial brzuszek czasem ale nie wiedzialam co to, a po tym koktajlu to mnie ostry bol lapal i doslownie sie brzuch sciskal, gdybym go nie wypila to do dzis bym nie wiedziala co to znaczy skurcz .....

Ja chyba jutro podloge na kolanach umyje, nigdy tego nie robie bo uzywam mopa hehe ale na kolanach moze cos Mala ruszy ;-)

reklama
fiolkowa ja też się bałąm że będę miała cholestaze bo miałąm straszne uczulenie na brzuchu, ale podobno przy cholestazie to swędzi ale nie ma uczulenia, no ale nie zawsze tak jest, także najlepiej powtórz to badanie krwi

My raczej tez sie nie ograniczalismy, bo nie bylo przeciwskazan wiec nasz sie pewnie tez przyzwyczail....

Wydaje mi sie ze jak sie cala ciaze w miare aktywnym jest to raczej domowe sposoby wywolania nie dzialaja, no chyba ze juz jakies bardziej sztuczne, jak ten olejek to moze u niektorych zadzialac, ja dopiero po tym koktajlu dowiedzialam sie co to sa skurcze, bo cala ciaze to tylko mi twardnial brzuszek czasem ale nie wiedzialam co to, a po tym koktajlu to mnie ostry bol lapal i doslownie sie brzuch sciskal, gdybym go nie wypila to do dzis bym nie wiedziala co to znaczy skurcz .....

Ja chyba jutro podloge na kolanach umyje, nigdy tego nie robie bo uzywam mopa hehe ale na kolanach moze cos Mala ruszy ;-)

ja mimo mopa myje na kolanach juz od jakiegos czasu... bez efektow

ale powodzenia:-):-):-)

My już po wizycie u kuzynki....ależ fajne takie 1,5 roczne dziecko....już nie mogę się doczekać swojego:tak::tak::tak:
Nikt się nie rozpakował?:shocked2:

Dobry wieczór :))
WYPRAŁAM DYWAN !!!!!!!!!!!!!!!!! na kolanach i nic!! zero reakcji heheh :))No jedynie do kibelka latam czesto ( na to drugie )

Ide moze zgwałce męza to moze cos ruszy hehe, nie chce rodzic na swieta :(((

Uciekam Kinderki :)

Zeby mi sie tu do jutra jakas nowa dzidzia pokazała !!! to rozkaz:)

Dobranoc.

reklama
echhh ta ciąża to nam nieźle daje do wiwatu. Najpierw ciągle drżałyśmy nad każdym spięciem brzucha i bólem. Każda z nas najbardziej obawiała się przedwczesnego porodu i starała się chuchać i dmuchać na siebie. A teraz byłybyśmy gotowe wszystkie okna w wieżowcu umyć itp. wyczyny żeby już urodzić.:-D Nie ma co ciąża to okres pełen wrażeń i skrajnych emocji.:-)

Do góry