reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja jutro jade na zdjecie szwow.
5 doba po porodzie. W sumie jeszcze mnie tam cos ciagnie, ale kazali to jade.

w poniedzialek musze zalatwic polozna. Myslicie ze da rade przez telefon?

dziewczyny mam nawał pokarmu.. czuje sie strasznie, cycki mi zaraz odpadna.
Ledwie podleczylam brodawki, a teraz to. Zwariuje. :eek:

jesli to ma byc taka z przychodni od lekarza POZ to na bank wystarczy zadzwonic zeby przyszla (oczywiscie jak bylas zapisana u lekarza wczesniej).
wiem ze w warszawie jakos na ta wizyte patronazowa sie inaczej umawia i polozna przychodzi obejrzec dziecko i mu karte zaklada i dopiero mozna u pediatry rejestrowac. ale nie wiem czy w tym przypadku ta polozna oglada rowniez kobiete, czy moze tylko dziecko? najlepiej z samego rana zadzwon w pon i sie wszystkiego dowiedz do przychodni, a oprocz tego tez do pediatry dobrze zadzwonic, bo i on dziecko oglada

Dziewczyny mam pytanie, wiem ze opuchlizna w ciazy to normalne, ale czy normalne jest to zeby puchnac tylko z jednej strony? Chodzi mi o to ze prawa noge mam jak balon jeszcze nigdy takiej nie widzialam, a lewa mam spuchnieta owszem ale tylko troszeczke. Troche mnie to dziwi.

mam to samo....prawa balon a lewa czasem normalna, czasem lekko podpuchnieta :D ponoc to normalne....a moze kachy tak maja :blink:

My tez bylismy dzis w kinie :-) Ostatni raz "we dwojke" :-D
W niedziele jeszcze romantyczna kolacja i moge rodzic ;-)

Dziewczyny wspolczuje Wam z tym przyspieszaniem. Ja gdybym nie miala cc, to pewnie bym sie tak nie spieszyla do porodu, bo mi jest po prostu tak dobrze :-) Owszem narzekam czasem jak kazda z nas, ale fajnie mi w tej ciazy bardzo :-) w moim przypadku za szybko zlecialo...
Chyba sie poloze, bo Al sie tak rozpycha, ze szok!
Spokojnej nocki zycze i do juterka ;-)

Coś nie mogę spać. Zdam relacje co do tej pory po oleju się wydarzyło:
po dwóch godzinach przeciścilo mnie jak cholera, jakiąś godzinę temu po bytności po raz niewiadomo który, na kibelku, wypadł mi czop, bo nic innego nie mogło to być.
Brzuch mnie nap..rdala, bo łagodniej tego nie mogę nazwać i nie wiem, czy to skurcze, bo jak złapało, to trzymało około15 min. Cóż, czekam i zobaczę co będzie dalej, najwyżej pojedziemy na IP.
Idę pod prysznic, może brzuchol mi przejdzie.

Coś nie mogę spać. Zdam relacje co do tej pory po oleju się wydarzyło:
po dwóch godzinach przeciścilo mnie jak cholera, jakiąś godzinę temu po bytności po raz niewiadomo który, na kibelku, wypadł mi czop, bo nic innego nie mogło to być.
Brzuch mnie nap..rdala, bo łagodniej tego nie mogę nazwać i nie wiem, czy to skurcze, bo jak złapało, to trzymało około15 min. Cóż, czekam i zobaczę co będzie dalej, najwyżej pojedziemy na IP.
Idę pod prysznic, może brzuchol mi przejdzie.
Wow Sylviontko to poszlo z "grubej rury" i jeszcze czop :szok::szok::szok:
Trzymam kciuki, zeby sie cos rozkrecilo :tak:

dziewczyny mam pytanko. Jakie macie oswietlenie w pokoju, w ktorym przebywa dzidzia?
bo my mamy taka lampe na 4 jarzeniowki i Niunia rażą. I zastanawiam sie na jakie oswietlenie zmienic, bo boje sie o oczka Pawelka.

reklama
A ja sie spac nie klade, wlasnie dzwonil kurier, ze beda po polnocy z naszym wozeczkiem :-):-):-)
Pewnie od razu go bede chciala zlozyc :-D

Do góry