reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

normalnie dzisiaj mam ssanie jak jakieś prosię:dry:
właśnie wróciłam z zakupów i wpierdzieliłam dwie kanapki z pieczonym pasztetem
a na deser kupiłam sobie drożdżówkę i pączka - po obiadku wszamam do kawy:sorry2:

u mnie na obiad kurcze pieczone z ziemniaczkami i miksem sałat:-D

aaaa.... w Schleckerze była promocja herbatek Hippa z 9.99 jedna, więc kupiłam na wszelki wypadek laktacyjną i z kopru włsokiego od 1. tygodnia

Kurcze dziewczyny Hankok śpi obok mnie na sofie i takie smieszne miny robi. A jak otworzy oczy to czasami jej jak u kameleona lataja- kazde w innym kierunku :-D Taki mały zezol.

koza - widzę, tu mamuśkę na maksa zakochaną w Maluszku:-D:-D:-D
fajnie masz, że jest już przy tobie:-D

:baffled:jej dziewczyny zaraz oszaleje..mała zaczela mi tak główka napierac na dole ze z bolu nie boge sie prawie ruszac:// nie wiem czy mam lezec czy chodzic ale to booooli strasznie..wam tez tak maluchy napieraja z cccaaaalych sil?:baffled::baffled: bo mnie to normalnie boli:nerd:

ja mam identycznie, czuję jakbym non stop na pęcherzu miała cegłówkę, a czasem jak mnie Mały ukłuje, to mi się płakać chce

witajcie
ja juz po obiadku dzisiaj byla zupa pomidorowa i pampuchy z sosem miesnym mężus sobie zazyczyl tyle tych klusek narobilam ze do soboty bedziemy je jesc :)

jejku, że też ci się chciało robić te kluchy, ja leniwiec - kupuję gotowe;-)

reklama
kamikaa rodzi:) Ale jej dobrze, miała termin dzień wcześniej niz ja
Co do znaków zodiaku, ja własnie nie chciałam za bardzo rybki, bo to taki marzycielski znak, takie romantyczne osoby sa spod tego, wolałabym wodnik, ale juz za późno lub baran-ale mam nadzieję ze nie dotrwam!!!! Teraz jak sobie pomysle to mam nadzije że nie wykrakam i nie będize baran

Ja jestem rybka i wcale nie jestem jakas marzycielska :> znam bardzo duzo rybek i kazda jest zupelnie inna, nie wierze w horoskopy...jedyna cecha ktora łączy rybki i która mi przychodzi na myśl jest bezintersownosc, i chec niesienia pomocy ( to dwie cechy..:)

A ja sie objadłam i ledwo się ruszam :tak: a tu o 18 do gina i wjedzie do gabinetu taki czołg :-D
Kurcze jestem ciekawa jak tam moja Olunia ile śmigneła czy do 4 juz dobija big kobitka ;-) i czy pcha się juz na świat, bo ja to taka ciemnota że skurczy od kłucia nie odróżniam dalej :zawstydzona/y:

Kamikaa trzymam kciuki za poród :tak:

Witajcie:-)

Kamikaa- trzymam kciuki, wreszcie coś się ruszyło:tak:

Jestem po wizycie. Kubuś ma ok. 3000-3100g. W gabinecie nie ma dokładnego USG także mam nadzieje, że moja gin wiele się nie myli:-p Wszystko w porządku, dostałam już skierowanie do porodu. Jedynie co mnie wkurza to to, że muszę się o wszystko upominać:wściekła/y:. Nie zrobiła mi jeszcze bakteriologii pochwy, przypomniałam jaj o tym to stwierdziła, że już dziś nie ma czasu i dopiero za tydziń mam przyjść, na wyniki czekać będę kolejny tydzień.:crazy: A co jak będą jakieś bakterie:confused:, przecież nie zdąże ich wyleczyć:no:, zresztą sama mówiła, że teraz poród może się zacząć w każdej chwili:wściekła/y: Wcala sie nie zdziwie jak na porodówce mnie opieprzą, że nie mam tego badania, bo jeszcze na szkole rodzenia mówili, że jest bardzo ważne:wściekła/y:

reklama
Do góry