normalnie dzisiaj mam ssanie jak jakieś prosię
właśnie wróciłam z zakupów i wpierdzieliłam dwie kanapki z pieczonym pasztetem
a na deser kupiłam sobie drożdżówkę i pączka - po obiadku wszamam do kawy
u mnie na obiad kurcze pieczone z ziemniaczkami i miksem sałat
aaaa.... w Schleckerze była promocja herbatek Hippa z 9.99 jedna, więc kupiłam na wszelki wypadek laktacyjną i z kopru włsokiego od 1. tygodnia
koza - widzę, tu mamuśkę na maksa zakochaną w Maluszku
fajnie masz, że jest już przy tobie
ja mam identycznie, czuję jakbym non stop na pęcherzu miała cegłówkę, a czasem jak mnie Mały ukłuje, to mi się płakać chce
jejku, że też ci się chciało robić te kluchy, ja leniwiec - kupuję gotowe;-)
właśnie wróciłam z zakupów i wpierdzieliłam dwie kanapki z pieczonym pasztetem
a na deser kupiłam sobie drożdżówkę i pączka - po obiadku wszamam do kawy
u mnie na obiad kurcze pieczone z ziemniaczkami i miksem sałat
aaaa.... w Schleckerze była promocja herbatek Hippa z 9.99 jedna, więc kupiłam na wszelki wypadek laktacyjną i z kopru włsokiego od 1. tygodnia
Kurcze dziewczyny Hankok śpi obok mnie na sofie i takie smieszne miny robi. A jak otworzy oczy to czasami jej jak u kameleona lataja- kazde w innym kierunku Taki mały zezol.
koza - widzę, tu mamuśkę na maksa zakochaną w Maluszku
fajnie masz, że jest już przy tobie
jej dziewczyny zaraz oszaleje..mała zaczela mi tak główka napierac na dole ze z bolu nie boge sie prawie ruszac:// nie wiem czy mam lezec czy chodzic ale to booooli strasznie..wam tez tak maluchy napieraja z cccaaaalych sil? bo mnie to normalnie boli
ja mam identycznie, czuję jakbym non stop na pęcherzu miała cegłówkę, a czasem jak mnie Mały ukłuje, to mi się płakać chce
witajcie
ja juz po obiadku dzisiaj byla zupa pomidorowa i pampuchy z sosem miesnym mężus sobie zazyczyl tyle tych klusek narobilam ze do soboty bedziemy je jesc
jejku, że też ci się chciało robić te kluchy, ja leniwiec - kupuję gotowe;-)