reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wróciliśmy od lekarza. Mały nie dal sobie zrobić KTG tak się wiercił i jutro czeka nas wizyta na IP na powtórne badanie.
Nieszczęsna szyjka ma ok 1,5 cm, rozwarcie, o ile można tak to nazwać, na opuszek, młody nie chce wyjść, także pewnie nie dla nas ta pełnia.
Już przestaje myśleć o tym, aby wyszedł, bo widzę, że te, które bardzo chcą, nie rodzą, a te które nie chcą, rach ciach i małe już są.
Dzisiaj, gdy spytałam gina o sex, powiedział, że jak najbardziej możemy sobie teraz folgować:tak:Dobrze, że mój to słyszał, bo teraz nie będzie mógł się wymigać:-D

Najadłam się nieprzyzwoicie, więc zaraz idę nie myśleć o rodzeniu ;-)

reklama
dziewczyny to jak to było z tym materacem? kokosem do góry??
ja jeszcze nie rozpakowałam materaca... w sumie się zastanawiałam czy w ogóle go odpakować...bo w sumie mam na niego falbane maskującą + prześcieradło...no nie wiem :eek:
lepiej otworz ten materacyk. A moze to tylko moj tak smierdzial? ale z godzine postal na balkonie i juz bylo ok.
No ja juz dziś po 3 ciepłym prysznicu. Brzuch mi sie boleśnie spina. Jednak nieregularnie. Czekam spokojnie. Zobaczymy czy pełnia mnie dopadnie.
ja stawiam, ze tak :-D:laugh2:
"majka" jeszcze brzucha nie ma a łóżeczko i posciel juz zalozone.. :rofl:
ta.. a wiadomo, w ktorym tygodniu jest ta "Majka" w ogole brzucha nie ma. I takie paski gumowate nosi..:confused2:
Btw ciekawe co z Kamiką dzisiaj jej nie bylo ,moze z tych nerwów urodziła??
Kamika chyba sie obrazila.:eek:
Teraz takie roztopy że nikt nie zauważy:laugh2: A pojadę autem jak mi wody odejdą w samochodzie to mężuś odda aucinę do prania tapicerki.
Ty Gosia też uważaj zeby ci woy w spożywczaku nie odeszły:tak:;-)
nie nakrecajcie sie, bo naprawde zaczniecie sie bac i obsesyjnie patrzec na gatki :-D:laugh2:
Dzisiaj, gdy spytałam gina o sex, powiedział, że jak najbardziej możemy sobie teraz folgować:tak:Dobrze, że mój to słyszał, bo teraz nie będzie mógł się wymigać:-D
folgowac? wlasnie chyba nie fologowac.
jak sie mowi "przyfolguj" tzn "przystopuj" tak? :-D czy mnie sie pomieszalo?:eek::laugh2:

folgowac? wlasnie chyba nie fologowac.
jak sie mowi "przyfolguj" tzn "przystopuj" tak? :-D czy mnie sie pomieszalo?:eek::laugh2:

folgowac to znaczy pozwolić.

A ja tam sobie zawsze folguje:-)całą ciąże uprawaimy seks.Zreszta nie wyobrazam sobie tego nie robić.Mam straszne miesnie tydzien sie nie kochamy a ja juz prawie jak dziewica:eek:

folgowac? wlasnie chyba nie fologowac. jak sie mowi "przyfolguj" tzn "przystopuj" tak? :-D czy mnie sie pomieszalo?:eek::laugh2:[/QUOTE pisze:
Folgować to wg mnie zielona kartka :tak:
Czyli jak najbardziej się sexować :)
A i mówił o oknach i firanach, także chyba w przyszłym tyg się zmobilizuję i pomyję u siebie, a że mam ich mało, to i u sąsiadów, a przy tym wcale nie będę myślała, że robię to, aby młody zechciał wyjść:tak:;-)

reklama
My nasz materacyk z tej folii otwarliśmy bo jakoś octem śmierdział i już jest OK. Dzisiaj znowu jakoś tak niewyraźnie sie czuje..blee brzuchol sie stawia i troche zaczyna to boleć, kręgosłup pobolewa i bóle @ ale wszystko nieregularne i strasznie nieprzyjemne. Nospa nie bardzi mi pomogła. A ja sama w domku bo M w pracy. Oby do rana ;-)
Igi dasz rade!!!:-) Powodzenia!!:-)

Do góry