k_aralajna
Fanka BB :)
hej
ja wrocilam
boli wszystko nadal,w koncu cos sie zaczelo dziac, ciekawe czy ta pelnia nie podziala i na mnie;-)
kasaii super:-)
mag rownie gratki:-)
z tym materacykiem tez mialam problem bo wydawalo mi sie ze gryka zdrowsza ale te buly rzeczywiscie sa, chyba odwroce i poloze kokosem, dobrze ze jestescie
ja tez jeszcze nie mialam KTG
ruchy dzidziolka czuje wiec sie nie martwie, podejrzewam ze dopiero w szpitalu mi zrobia bo na kolejna wizyte w poradni mam zglosic sie jak juz bede po terminie ;-)
no i ciekawe jak dziewczynki n aporodowkach ile jeszcze na dzis;-)
ja wrocilam
boli wszystko nadal,w koncu cos sie zaczelo dziac, ciekawe czy ta pelnia nie podziala i na mnie;-)
Witam jestem, cały dzień zabiegany, najpierw wyniki, później wizyta u gina, wszystko mam wysoko i pozamykane
Po za tym wczoraj wspominałam, że nie ma Kasaii Wysłała mi dziś smsa, że urodziła wczoraj w synka urodziny, wklejam na odpowiedni wątek :-):-)
kasaii super:-)
Informację o jednej dziewczynie napisałam w wiadomościach z porodówki
w każdym bądź razie mag349 wielkie GRATULACJE dla Ciebie
Emilku witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!
mag rownie gratki:-)
chyba gryką.... przynajmniej ja tak kładę. Choć trochę to wystające jest... takie buły...
z tym materacykiem tez mialam problem bo wydawalo mi sie ze gryka zdrowsza ale te buly rzeczywiscie sa, chyba odwroce i poloze kokosem, dobrze ze jestescie
Wiecie co nie wiem czemu, ale ja nie miałam robionego ani razu KTG czy to normalne?
ja tez jeszcze nie mialam KTG
ruchy dzidziolka czuje wiec sie nie martwie, podejrzewam ze dopiero w szpitalu mi zrobia bo na kolejna wizyte w poradni mam zglosic sie jak juz bede po terminie ;-)
no i ciekawe jak dziewczynki n aporodowkach ile jeszcze na dzis;-)