reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej

ja wrocilam
boli wszystko nadal,w koncu cos sie zaczelo dziac, ciekawe czy ta pelnia nie podziala i na mnie;-)

Witam :) jestem, cały dzień zabiegany, najpierw wyniki, później wizyta u gina, wszystko mam wysoko i pozamykane :-p

Po za tym wczoraj wspominałam, że nie ma Kasaii :-D:-D Wysłała mi dziś smsa, że urodziła wczoraj w synka urodziny, wklejam na odpowiedni wątek :-):-)

kasaii super:-)

Informację o jednej dziewczynie napisałam w wiadomościach z porodówki :D
w każdym bądź razie mag349 wielkie GRATULACJE dla Ciebie
Emilku witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!

mag rownie gratki:-)

chyba gryką.... przynajmniej ja tak kładę. Choć trochę to wystające jest... takie buły... :eek:

z tym materacykiem tez mialam problem bo wydawalo mi sie ze gryka zdrowsza ale te buly rzeczywiscie sa, chyba odwroce i poloze kokosem, dobrze ze jestescie:tak:

Wiecie co nie wiem czemu, ale ja nie miałam robionego ani razu KTG czy to normalne?

ja tez jeszcze nie mialam KTG
ruchy dzidziolka czuje wiec sie nie martwie, podejrzewam ze dopiero w szpitalu mi zrobia bo na kolejna wizyte w poradni mam zglosic sie jak juz bede po terminie ;-)

no i ciekawe jak dziewczynki n aporodowkach ile jeszcze na dzis;-)

reklama
fiołkowa :szok: to w związku z wczorajszą fotką, ale co tu się dziwić 3 dzieciaczków w brzuszku, kurcze mam nadzieje że mnie skóra taka obwisła nie zostanie bo brzuszek mam napięty do granic możliwośći :tak: rozstępy jakoś przeżyje i tak miałam kilka przed ciążą to co tam jeszcze kilkanaście :-D

gaba82 my kupiliśmy z tako jumper x - wstawiałam nawet fotki na wątek zakupowy :tak:, mnie się bardzo podoba ale to indywidualna sprawa najlepiej jakbyś miała 3 obok siebie i mogła się do każdego przymieżyć
Ja tantum rosa też biore w małej butelce po wodzie takiej z dziubkiem, chyba tak będzie najwygodniej.

wiolonczela42 ja miałam robione to badanko wczoraj, wyniczki w poniedziałek, nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że może mi coś wyjść bo często miałam problem z tyłeczkiem w ciąży :zawstydzona/y:, a dodatkowo mój gin stwierdził że 70 % pacyjentek ma GBS w drogach rodnych tylko nie u wszystkich jest aktywny czy jakoś tak

koza71 no twoje posty to zawsze humorek poprawiają :-D oby takich jak najwięcej

Igi trzymam kciuki, bo to chyba poród się rozpoczoł ;-)

Kasaii no to niezły prezent zrobiłaś synkowi, fajnie będą mieć urodzinki w jednym dniu :tak: gratuluje

Mag349 serdeczne gratulacje, nio ależ dzisiaj się dzieje łoooo matko :szok:

Agniesiak85 trzymam kciuki :tak:

Kurcze dziewczynki jeden dzień a tyle się działo na forum :szok::szok::szok: tak jestem w ciężkim szoku 2 rozpakowane i 2 czekające w szpitalu na rozpakowanie :tak:

Hm... moja położna mnie nie widziała. Ale kazała dzwonić w razie W
A te skurcze są czasem mega bolesne. W weekend to nie bo mąż jest ale w poniedziałek to od rana jadę na rynek potem po ciuchach polatam zrobie obiad posprzatam i przyszykuję żarcie. Może cos isę ruszy. Jeszcze może w poniedziałek piłkę skombinuję i poćwiczę.
no opypciałaś...nie boisz się że na mieście Ci wody odejdą??:laugh2:

Kurczę a ja nie mam pojęcia ile moj waży.Ostatnio usg mialam w 28 tc.Może w poniedzialek mi zrobi.:eek:

Btw ciekawe co z Kamiką dzisiaj jej nie bylo ,moze z tych nerwów urodziła??

IGI trzymam kciuki!!!!

Ale mi się brzuch stawia...bardzo to nieprzyjemne:no:

Pochwalę się, że przyszła książka Zawitkowskiego - ma tylko niewielką tłustą plamę na okładce, tak to jest w stanie idealnym. Więc było bardzo warto za te 35 zł:tak::-)
Pewnie zaraz zabiorę się za czytanie, chyba że mnie M zaciągnie do oglądania Dextera.

Kurczę a ja nie mam pojęcia ile moj waży.Ostatnio usg mialam w 28 tc.Może w poniedzialek mi zrobi.:eek:

Btw ciekawe co z Kamiką dzisiaj jej nie bylo ,moze z tych nerwów urodziła??

IGI trzymam kciuki!!!!
Hm...myślę że Kamikaa juz tu nie wróci. Chyba pora przeprosić wszystkie forumowiczki które będą lub juz maja mi to za złe:sorry:

reklama
no opypciałaś...nie boisz się że na mieście Ci wody odejdą??:laugh2:

tez sie czasem zastanawiam, chodzilam dzis po centrum handlowym i byloby nieciekawie, szczegolnie ze auto zostawilam w auto-szybach a moj m mial mnie odebrac dopiero po godzinie;-)

ale jakos sie udaje, w przyszlym tyg juz chyba nie wsiadam do auta;-) chcociaz piechota po zakupy to dopiero dramat a jeszcze znow sniegu ma napadac:wściekła/y:

Do góry