reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny, widze ze temat materaców na topie... ja mam kokos-pianka-kokos i naszczescie nie mam tego problemu.. co na górze hehe..
a dzis po badaniach pojechalam z moim D. po łóżeczko... i wlasnie skonczylismy je skrecac hehe.. najwyzsza pora:-D:laugh2:
"majka" jeszcze brzucha nie ma a łóżeczko i posciel juz zalozone.. :rofl:

kurcze wiecie jaka wage maja wasze dzidzie... bo moja jest chyba strasznie duza juz.. a jak posiedzi jeszcze tydzien to 4 kg bedzie :eek::unsure::hmm:

reklama
hej dziewczyny, widze ze temat materaców na topie... ja mam kokos-pianka-kokos i naszczescie nie mam tego problemu.. co na górze hehe..
a dzis po badaniach pojechalam z moim D. po łóżeczko... i wlasnie skonczylismy je skrecac hehe.. najwyzsza pora:-D:laugh2:

kurcze wiecie jaka wage maja wasze dzidzie... bo moja jest chyba strasznie duza juz.. a jak posiedzi jeszcze tydzien to 4 kg bedzie :eek::unsure::hmm:

moje też tyle dobije...na bank...Mój J mi powiedział że jego syn jak sie rodził (12lat temu) to miał 4100 :szok:

No moja w 38 tygodniu tylko 2800 więc martwiłam się (nadal chyba się martwię) ze za mała. :hmm:

mcgosia noo to zalezy kurcze ale to podobno wlasnie chłopcy rodza sie tacy duuuzi... a ja mam miec podobno dziewuszke:eek: i juz wazy 3750..

króliczątko noo to jestesmy razem... te najbardziej wyczekujace... bo to juz...:tak: mnie dzis polozna powiedziała, żeby sie szykować na niedziele/poniedzialek... a jak bedzie sie okaze tez twardnieje mi brzusio.. pare skurczy... ale potem cisza i spokoj... i juz sama nie wiem jak to bedzie..

króliczątko ja to bym wolala zeby w 38 moja wazyla 2800 pewnie urodzi sie 3100-3200 to dobra waga... :) a nie taki kolos jak moja...hehe:-D któredy ja ją wydam na świat to pojecia nie mam:laugh2::eek::rofl2:

Kurczę, wszystkie rodzą?

ja nie wiem ile moja waży, bo mój gin tylko wymiary główki sprawdzał ostatnio ale termin oszacowało na później niż 20tego więc też za wielka nie jest...

Na razie mam co robić a z resztą do terminu jeszcze czas ;-) Najgorsze jest jak już wszystko gotowe a my tylko chodzimy i się obserwujemy KIEDY i CZY TO JUŻ???

reklama
mcgosia noo to zalezy kurcze ale to podobno wlasnie chłopcy rodza sie tacy duuuzi... a ja mam miec podobno dziewuszke:eek: i juz wazy 3750..

króliczątko noo to jestesmy razem... te najbardziej wyczekujace... bo to juz...:tak: mnie dzis polozna powiedziała, żeby sie szykować na niedziele/poniedzialek... a jak bedzie sie okaze tez twardnieje mi brzusio.. pare skurczy... ale potem cisza i spokoj... i juz sama nie wiem jak to bedzie..
Hm... moja położna mnie nie widziała. Ale kazała dzwonić w razie W
A te skurcze są czasem mega bolesne. W weekend to nie bo mąż jest ale w poniedziałek to od rana jadę na rynek potem po ciuchach polatam zrobie obiad posprzatam i przyszykuję żarcie. Może cos isę ruszy. Jeszcze może w poniedziałek piłkę skombinuję i poćwiczę.

Do góry