reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

młoda mamuśka a słyszałam że są takie ćwiczenia by dziecko sie obróciło jeszcze albo też lekarz może to wykonać ręcznie ale to metody które wiadomo i tak 100% gwarancji nie dają ale może warto spróbować
Nie wiem tylko czy już na to nie za późno.Zresztą przywykam do myśli o cesarce.
Hm...myślę że Kamikaa juz tu nie wróci. Chyba pora przeprosić wszystkie forumowiczki które będą lub juz maja mi to za złe:sorry:
Zastanawiałam się właśnie,czy bardzo się pogniewała...może ochłonie i wróci.
My nasz materacyk z tej folii otwarliśmy bo jakoś octem śmierdział i już jest OK.
Mój materac(pianka)też walił octem:eek:
Kupiliśmy dzisiaj wózek.Miał być beżowy z tego co teściowa mówiła...a jest jasny niebieski:tak:Nie wiem jak można tak kolory pomylić:confused2:Opłacało się go za te 200złotych.Wkleję fotkę na odpowiedni wątek.Poza tym przy okazji odwiedziliśmy teściową,nawet miła była...a to pewnie dlatego,że od lipca jej nie odwiedzaliśmy:-D

reklama
oglądam album lutówek i dziwi mnie ze dzieciaczki na bokach leżą...na pleckach jest najbezpieczniej z głową skierowaną na bok:tak:

reklama
No niektóreu nas martwią się ze dzidzia dobije do 4 kg a tu proszę. Ciekawe co jakby któraś z nas wiedziała że dzidziuś ma ponad 5 kg:szok: Także mamy dzieci które mają około 4 kg moe martwicie sie nic:laugh2: Moja miała 3610 też duża i 55 cm a średnicę główki 35 cm. Też uważam że była duża.

Do góry