Witam
Ja też mam dziś wizytę u ginka no i standardowo usg, ale dopiero po południu. No i dziś jedziemy kupić wózek, jeszcze do końca nie wiemy jaki.
1.tako jumper
2.espiro atlantic
3. coneco v4
Ma któraś taki???
Ja mam coneco v4, nie jest rewelacyjny, ale dobrze się prowadzi, tylko spacerówka nie starczy na zbyt długo, jest nie duża i nie rozkłada się zupełnie na płasko.
Wiecie co nie wiem czemu, ale ja nie miałam robionego ani razu KTG czy to normalne?
Ja również w tej ciąży nie miałam, ale myślę, że nie jest konieczne, obowiązkowo się kontroluje KTG jeśli jest już po terminie, a tak myślę, że potrzeby nie ma. Natomiast na każdej wizycie słucham serduszka malutkiej
Mam w końcu chwilkę na poczytanie i odpoczynek, sąsiadka była z dziećmi, synek dopiero usnął, także czas wolny dla siebie
Strasznie mnie dzisiaj pokuli w laboratorium, 3 razy się wkuwała kobieta, strasznie bolało jak nigdy dotąd!!! Teraz mam siniaki
Przy porodzie natomiast z 14 razy wbijali we mnie wenflon tak mi wypadał. Wrrr. Po za tym dziś ustąpiono mi miejsca
Miłe uczucie, nie musiałam stać w kolejce i to starsza kobieta
Ah i kolejną wizytę mam 9 marca, dwa dni przed terminem, zastanawiam się dlaczego wyznaczył mi taką datę, a nie np. w dniu terminu, hmmm Po za tym lekarz mnie pocieszył, że miejsc ostatnio w szpitalu nie brakuje (maks 12 pacjentek) ale postara mnie upchnąć w razie co