reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Szalone jesteście z tymi porodami...gratulacje dla Mag i Kasaii !!! Przeczuwałam, że Kasaii zrobi synkowi prezent, moj synek mial urodziny w ubiegła niedzielę, a mała jeszcze siedzi...ale czuję, że juz niedlugo. Mam prośbę o jakiś numer kontaktowy, aby powiadomić w razie czego. Napiszcie prosze na priv.

Mój rożek z wkładką z włókna kokosowego też śmierdzi okropnie i gorsze, że nie chce się wywietrzyć:wściekła/y:
wyslalam:tak:

reklama
Witam:)
Ja też mam dziś wizytę u ginka no i standardowo usg, ale dopiero po południu. No i dziś jedziemy kupić wózek, jeszcze do końca nie wiemy jaki.
1.tako jumper
2.espiro atlantic
3. coneco v4
Ma któraś taki???

Ja mam coneco v4, nie jest rewelacyjny, ale dobrze się prowadzi, tylko spacerówka nie starczy na zbyt długo, jest nie duża i nie rozkłada się zupełnie na płasko.

Wiecie co nie wiem czemu, ale ja nie miałam robionego ani razu KTG czy to normalne?
Ja również w tej ciąży nie miałam, ale myślę, że nie jest konieczne, obowiązkowo się kontroluje KTG jeśli jest już po terminie, a tak myślę, że potrzeby nie ma. Natomiast na każdej wizycie słucham serduszka malutkiej :)

Mam w końcu chwilkę na poczytanie i odpoczynek, sąsiadka była z dziećmi, synek dopiero usnął, także czas wolny dla siebie :tak:
Strasznie mnie dzisiaj pokuli w laboratorium, 3 razy się wkuwała kobieta, strasznie bolało jak nigdy dotąd!!! Teraz mam siniaki :(
Przy porodzie natomiast z 14 razy wbijali we mnie wenflon tak mi wypadał. Wrrr. Po za tym dziś ustąpiono mi miejsca :) Miłe uczucie, nie musiałam stać w kolejce i to starsza kobieta :tak:

Ah i kolejną wizytę mam 9 marca, dwa dni przed terminem, zastanawiam się dlaczego wyznaczył mi taką datę, a nie np. w dniu terminu, hmmm Po za tym lekarz mnie pocieszył, że miejsc ostatnio w szpitalu nie brakuje (maks 12 pacjentek) ale postara mnie upchnąć w razie co :p

Ja w sumie też chciałabym poprosić o numer którejś z Was. W poniedziałek jade do szpitala na badania i jakby coś było nie tak to będę musiała zostać.

Ionka a mama na dlugo przyjedzie?

na 10 dni.
w przyszłym tygodniu mąz wyjeżdża w delegację i nie bedzie miał jak wracać przez 4 noce do domu, bo ma poumawiane spotkania od rana, a ja tak sie bałam, że sama sobie nie poradzę!! :szok:
no i ten mój nastrój :zawstydzona/y: więc ciesze się, że mama będzie :tak:

ja czuje się bardzo dobrze troche nie schodzą mi odchody poporodowe byłam u gina dał mi 2 tygodnie na oczyszczenie jak nic się nie zmieni będzie trzeba to zdrenować ale bez szpitala na szczęście;-)

dobrze, że wszystko idzie dobrze z Mateuszkiem :tak:
ja mam pytanie o te "odchody" :sorry: bo ze mnie leci dalej i jakos końca nie widać :confused2: ile to ma tak być??

Łe, dobrze że mi przypomniałaś - mój materac też leży w folii i pewnie śmierdzi. Trzeba będzie się nim zająć:tak:

A ja wczoraj taka uradowana pogodą, a dziś jest wstrętnie! Deszcz i wiatr i zero słońca. Nic, tylko spać się chce:eek:

Idę robić placki z jabłkami, bo M zaraz z pracy wróci.
Miłego popołudnia :-)

Też nie pomyślałam o wietrzeniu materaca....trzeba to niedługo zrobić:tak::tak::tak:dzięki:-)
Ja już po obiadku.....odpoczywamy więc:tak::tak::tak:
ramari masz już jakiś numer?

Witam:)
Ja też mam dziś wizytę u ginka no i standardowo usg, ale dopiero po południu. No i dziś jedziemy kupić wózek, jeszcze do końca nie wiemy jaki.
1.tako jumper
2.espiro atlantic
3. coneco v4
Ma któraś taki???

Ja kupiłam taki tylko kolor inny ----> Anmar COOPER 3w1 absolutna nowość super cena !!! (907280928) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez przez nikogo nie sprawdzony. Jedynie szwagierka ktora ma 2 dzieci i to mlodsze ma 8 m-cy wiec jest na etapie uzywania wozkow powiedziala ze fajny, ale okaze sie "w praniu"

reklama
Do góry