nie dosc ze pisze na raty to i tak mi sie ten pierd**** bo nie wytrzymam WRRRRRRRRRRRR wylacza i posty kasuje .nigdy wiecej nie ide z M do gina NIGDY Gin tez mi na nerwy dziala bo pitoli ze juz juz bede rodzic juz ona wlosow dziecka dotyka :/ szkoda cie bardzo wszystko gotowe do porodu tylko boli brak i mi naklada takie bzdety a ja wieze i czekam tydzien w tydzien kiedy sie w koncu zacznie a tu dupa nic sie nie dzieje :/To ze mala jest nisko to ok bo czuje jak mnie tam szczypie i sciska i chwilami mam takie dziwne uczucie ze zaciskam miesnie bo mi sie wydaje ze zaraz sie wypcha :/
reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Candy ja zadzwoniłam do Polic do USC,że czekam na swój akt urodzenia ,aż mi przyślą z dolnego śląska i sobie tam babka zanotowała.Też musimy być oboje,żeby mój T uznał dziecko, tak samo było z synkiem. I będziemy musieli ciągnąć dwójkę dzieci, bo w Szczecinie nie mamy nikogo. A to jednak ponad 30 km samochodem. Cała wyprawa. Akt urodzenia dziecka sami wyślą do miejsca ,gdzie jestem zameldowana ja i synek i tam zameldują córcię. Następnie wystąpią do Warszawy o nadanie peselu i wyślą mi zawiadomienie z numerem na adres, gdzie mam stałe zameldowanie.Czyli do Zgorzelca .Dopiero moja mama mi to wyśle tutaj. Pokręcone to.
Dlatego gin chciala mi pomoc wtedy i dzisiaj bo ona mowi ze tutajpotrzeba tylko skurczy i to wszystko ze mala sie pcha na swiat ale moj M wielce madry ze nie nie bedziemy nic wywolywac i nic na sztucznie czekamy do 14.03 BO TERMIN Qurwa mac noooooooooooo.W poniedzialek idziemy na rozmowe z polozna bedzie o 14 w szpitalu szkoda ze juz dzisiaj isc nie moge i pogadac ale ona na urlopie w polsce :/ polozna i moja gin to kumpele i chce posluchac co ona powie na to wszystko ?Nie wiem czy to bezpieczne czy nie jedno co wiem ze nie jest przyjemne i dziwne uczucie jak ci tam w pisi costak napina ,sciska,naciska i pcha czy co :/
moniSkaBe
no to jakby cos sie dzialo, ze trzeba znieczulenie ogolne to myk soczewki z oczu i do koszaZ tymi soczewkami to jak z majtkami jednorazowymi...niby nie można / nie wskazane a jednak każda robi jak uważa za słuszne
A tu mądre uzasadnienie dlaczego soczewki są nie wskazane podczas porodku;-)
"W trakcie porodu soczewki kontaktowe muszą być zdjęte. Może wtedy zachodzić potrzeba podawania różnych leków, które mogą mieć wpływ na stan nawilżenia oczu, może wtedy mieć miejsce nasilona praca mięśni twarzy i powiek, co może spowodować wypadnięcie soczewek, czy wreszcie może zachodzić potrzeba znieczulenia ogólnego, co stanowi przeciwwskazanie do obecności soczewek na oczach."
nie dosc ze pisze na raty to i tak mi sie ten pierd**** bo nie wytrzymam WRRRRRRRRRRRR wylacza i posty kasuje .nigdy wiecej nie ide z M do gina NIGDY Gin tez mi na nerwy dziala bo pitoli ze juz juz bede rodzic juz ona wlosow dziecka dotyka :/ szkoda cie bardzo wszystko gotowe do porodu tylko boli brak i mi naklada takie bzdety a ja wieze i czekam tydzien w tydzien kiedy sie w koncu zacznie a tu dupa nic sie nie dzieje :/To ze mala jest nisko to ok bo czuje jak mnie tam szczypie i sciska i chwilami mam takie dziwne uczucie ze zaciskam miesnie bo mi sie wydaje ze zaraz sie wypcha :/
kurde rozwarcie na 2,5 cm , wloski dzidzi, a oni nic?
no nie moge. nie moge.
o sexie nie m mowy wedlog mojego M bo jak to on ma tam pitolem po glowie dziecka ://////// gosc jest okrutny i tak mi dzisiaj od rana cisnienie podnosci ze hej :/ Gin mowi ze moze byc tak ze w poniedzialek juz do niej nie przyjde bo mala sie do tego czasu urodzi :/ takie pierdo**** ostatnio tez miala sie urodzic i co i nic .W grudniu jak jeszcze u mojego gina bylam to mowil ze termin sie przesowa o 2 tg bo tak wychodzilo mu z usg ,potem w styczniu w klinice tez Doc mowila ze koniec lutego moze byc juz po wszystkim a oni wszyscy sie qurwa uczepili 14.03 bo tak w ksiazeczce pisze :/ a ja zaraz wymarze 14.03 i namarze 28.02 i co wtedy ?nikt mi nie moze w 100% powiedziec ze wtedy czy wtedy w ciaze zaszlam co za ludzie popier*****tylko czlowieka urnia robia nooooooooooo:/
moniSkaBe
Kamikaa jeszcze 3 dni do konca lutego :-)
ale swoja droga to wcale sie nie dziwie, ze sie zloscisz.. kazda z nas by tak reagowala zapewne.
ale swoja droga to wcale sie nie dziwie, ze sie zloscisz.. kazda z nas by tak reagowala zapewne.
Moj M zamiast razem ze mna to przeciwko i mi i gin bo sztucznie bo u niego ma byc NATURALNIE ale nie pomysli ze ja sie mecze i moze dziecko tez :/Mam nadzieje ze polozna pomoze i podejmie konkretna decyzje bo jak nie to zazadam cesarke i pocalowac mnie w du***** mam takie nerwy ze szok czemu te chlopy czy to tylko moj taki ograniczony :/Pitoli mi za uszami ze takie cos moze malej zaszkodzic ze jeszcze jana koniec usmierce :/ ze moze byc przez to chora i taki syf mi gada jak bym to ja byla winna :/ bo jego zdaniem to moja wina i to ze jestem niecierpilwa i juz chce miec bo zabawka :/
kingusia1991
kamikaa taka nerwówka Cię wzięła, że może zaraz na porodówkę pojedziesz hyhyhy
Dziewczyny myslicie tak na powaznie ze to co gin gada ze naprawde czuje dziecka wlosy to prawda ? miala moza ktoras z was cos podobnego ? czy to tylko jakies glupie gadtki mojej gin ? co wyo tym sadzicie ? co byscie zrobily na miom miejscu ?normalnie sama bym sie zbadala ale jakos nie mam odwagi bo cos narobie i potem bedzie :/ Co mam robiccccccccc noooooooooooooooooo???POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:/a tego mojego M to moze do ktorejs z was podesle tak zeby go wychowac :/
reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Hej!
Nie przejmuj się , mój P jest 2 tygodnie na zwolnieniu na mnie ale złapał zapalenie górnych dróg oddechowych i siedzi tylko w salonie a ja z 2 dzieciaczków...:-( No mam kryzysy!!!
Moja niunia ma 2 rożki...sa super i kocyki sie nie umywają...jeszcze pewnie z miesiąc i będa przy małe ale teraz ich używam!!
Byłam na patronażu i pani nie raczyła nawet małej obejrzeć bo niby za zimno...porażka!
Nie przejmuj się , mój P jest 2 tygodnie na zwolnieniu na mnie ale złapał zapalenie górnych dróg oddechowych i siedzi tylko w salonie a ja z 2 dzieciaczków...:-( No mam kryzysy!!!
Moja niunia ma 2 rożki...sa super i kocyki sie nie umywają...jeszcze pewnie z miesiąc i będa przy małe ale teraz ich używam!!
Byłam na patronażu i pani nie raczyła nawet małej obejrzeć bo niby za zimno...porażka!