reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie dosc ze pisze na raty to i tak mi sie ten pierd**** bo nie wytrzymam WRRRRRRRRRRRR wylacza i posty kasuje .nigdy wiecej nie ide z M do gina NIGDY Gin tez mi na nerwy dziala bo pitoli ze juz juz bede rodzic juz ona wlosow dziecka dotyka :/ szkoda cie bardzo wszystko gotowe do porodu tylko boli brak i mi naklada takie bzdety a ja wieze i czekam tydzien w tydzien kiedy sie w koncu zacznie a tu dupa nic sie nie dzieje :/To ze mala jest nisko to ok bo czuje jak mnie tam szczypie i sciska i chwilami mam takie dziwne uczucie ze zaciskam miesnie bo mi sie wydaje ze zaraz sie wypcha :/

reklama
Candy ja zadzwoniłam do Polic do USC,że czekam na swój akt urodzenia ,aż mi przyślą z dolnego śląska i sobie tam babka zanotowała.Też musimy być oboje,żeby mój T uznał dziecko, tak samo było z synkiem. I będziemy musieli ciągnąć dwójkę dzieci, bo w Szczecinie nie mamy nikogo. A to jednak ponad 30 km samochodem. Cała wyprawa. Akt urodzenia dziecka sami wyślą do miejsca ,gdzie jestem zameldowana ja i synek i tam zameldują córcię. Następnie wystąpią do Warszawy o nadanie peselu i wyślą mi zawiadomienie z numerem na adres, gdzie mam stałe zameldowanie.Czyli do Zgorzelca .Dopiero moja mama mi to wyśle tutaj. Pokręcone to.

Dlatego gin chciala mi pomoc wtedy i dzisiaj bo ona mowi ze tutajpotrzeba tylko skurczy i to wszystko ze mala sie pcha na swiat ale moj M wielce madry ze nie nie bedziemy nic wywolywac i nic na sztucznie czekamy do 14.03 BO TERMIN Qurwa mac noooooooooooo.W poniedzialek idziemy na rozmowe z polozna bedzie o 14 w szpitalu szkoda ze juz dzisiaj isc nie moge i pogadac ale ona na urlopie w polsce :/ polozna i moja gin to kumpele i chce posluchac co ona powie na to wszystko ?Nie wiem czy to bezpieczne czy nie jedno co wiem ze nie jest przyjemne i dziwne uczucie jak ci tam w pisi costak napina ,sciska,naciska i pcha czy co :/

Z tymi soczewkami to jak z majtkami jednorazowymi...niby nie można / nie wskazane a jednak każda robi jak uważa za słuszne:sorry:
A tu mądre uzasadnienie dlaczego soczewki są nie wskazane podczas porodku;-)

"W trakcie porodu soczewki kontaktowe muszą być zdjęte. Może wtedy zachodzić potrzeba podawania różnych leków, które mogą mieć wpływ na stan nawilżenia oczu, może wtedy mieć miejsce nasilona praca mięśni twarzy i powiek, co może spowodować wypadnięcie soczewek, czy wreszcie może zachodzić potrzeba znieczulenia ogólnego, co stanowi przeciwwskazanie do obecności soczewek na oczach."
no to jakby cos sie dzialo, ze trzeba znieczulenie ogolne to myk soczewki z oczu i do kosza :-D
nie dosc ze pisze na raty to i tak mi sie ten pierd**** bo nie wytrzymam WRRRRRRRRRRRR wylacza i posty kasuje .nigdy wiecej nie ide z M do gina NIGDY Gin tez mi na nerwy dziala bo pitoli ze juz juz bede rodzic juz ona wlosow dziecka dotyka :/ szkoda cie bardzo wszystko gotowe do porodu tylko boli brak i mi naklada takie bzdety a ja wieze i czekam tydzien w tydzien kiedy sie w koncu zacznie a tu dupa nic sie nie dzieje :/To ze mala jest nisko to ok bo czuje jak mnie tam szczypie i sciska i chwilami mam takie dziwne uczucie ze zaciskam miesnie bo mi sie wydaje ze zaraz sie wypcha :/

kurde rozwarcie na 2,5 cm , wloski dzidzi, a oni nic?
no nie moge. nie moge.:sorry::sorry::no::no:

o sexie nie m mowy wedlog mojego M bo jak to on ma tam pitolem po glowie dziecka ://////// gosc jest okrutny i tak mi dzisiaj od rana cisnienie podnosci ze hej :/ Gin mowi ze moze byc tak ze w poniedzialek juz do niej nie przyjde bo mala sie do tego czasu urodzi :/ takie pierdo**** ostatnio tez miala sie urodzic i co i nic .W grudniu jak jeszcze u mojego gina bylam to mowil ze termin sie przesowa o 2 tg bo tak wychodzilo mu z usg ,potem w styczniu w klinice tez Doc mowila ze koniec lutego moze byc juz po wszystkim a oni wszyscy sie qurwa uczepili 14.03 bo tak w ksiazeczce pisze :/ a ja zaraz wymarze 14.03 i namarze 28.02 i co wtedy ?nikt mi nie moze w 100% powiedziec ze wtedy czy wtedy w ciaze zaszlam co za ludzie popier*****tylko czlowieka urnia robia nooooooooooo:/

Moj M zamiast razem ze mna to przeciwko i mi i gin bo sztucznie bo u niego ma byc NATURALNIE ale nie pomysli ze ja sie mecze i moze dziecko tez :/Mam nadzieje ze polozna pomoze i podejmie konkretna decyzje bo jak nie to zazadam cesarke i pocalowac mnie w du***** mam takie nerwy ze szok czemu te chlopy czy to tylko moj taki ograniczony :/Pitoli mi za uszami ze takie cos moze malej zaszkodzic ze jeszcze jana koniec usmierce :/ ze moze byc przez to chora i taki syf mi gada jak bym to ja byla winna :/ bo jego zdaniem to moja wina i to ze jestem niecierpilwa i juz chce miec bo zabawka :/

Dziewczyny myslicie tak na powaznie ze to co gin gada ze naprawde czuje dziecka wlosy to prawda ? miala moza ktoras z was cos podobnego ? czy to tylko jakies glupie gadtki mojej gin ? co wyo tym sadzicie ? co byscie zrobily na miom miejscu ?normalnie sama bym sie zbadala ale jakos nie mam odwagi bo cos narobie i potem bedzie :/ Co mam robiccccccccc noooooooooooooooooo???POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:/a tego mojego M to moze do ktorejs z was podesle tak zeby go wychowac :/

reklama
Hej!
Nie przejmuj się , mój P jest 2 tygodnie na zwolnieniu na mnie ale złapał zapalenie górnych dróg oddechowych i siedzi tylko w salonie a ja z 2 dzieciaczków...:-( No mam kryzysy!!!
Moja niunia ma 2 rożki...sa super i kocyki sie nie umywają...jeszcze pewnie z miesiąc i będa przy małe ale teraz ich używam!!
Byłam na patronażu i pani nie raczyła nawet małej obejrzeć bo niby za zimno...porażka!

Do góry