reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja kupuje ciasta DR,OTKER czy jak to sie tam pisze :)dodaje maslo,jajka,i co tam trzeba i pyszne sa :)nigdy nie pieke od podstaw bo zakalce wychodza :-D

moniskabe Moze kopiec kreta, mozna praktycznie kupic i nie duzo roboty.(z bananami czarne kruche)
fiolkowa Oj to nie wiem jak Ci pomoc, moj ostatnio narzekal, ze sie wleke do domu to powiedzialam, ze jak mu sie tak spieszy niech idzie sobie szybciej i mi zrobi herbate....no i zwolnil. Wredniak z tego Twojego!!!
Tylko, ze te nasze krzyki, klotnie:angry:nic nie pomagaja.
Bedziesz sie tylko bardziej denerwowac,a nie powinnas!
Moze napisz mu smsa, ze czujesz sie nie doceniona, ze Tobie ciezko nosisz jego malenstwo, a tu zadnego wsparcia.
Ja bym tez mu napisala, ze nie zycze sobie zeby mnie do kogos porownywal, bo tego nienawidze!
To moze sobie przemysli???

Igi kochana zjedz marchewke :)obierz i powoli chrupaj mi zarabiscie pomoglo :)A jak nie pomoze to skosztuj lyzeczke musztardy wiem bleeeeeee ale mi pomoglo .Ja walczylam ze zgaga przez cala ciaze :/ od niedzieli nie mam :) mala zeszla na dol i juz mi sie kwas nie wraca i czuje ze zyje :-Dnormalnie bez zgagi bo juz szalu dostawalam

franiu, ja już po prostu nie mam ochoty z nim o tym rozmawiać.
Ogólnie całą ciążę jest kochany, często za mnie sprząta, naprawdę dużo pomaga, nawet wiąże mi buty;-)
Ale z tym porównaniem to przesadził. No, ale jak mówiłam - nie chcę już o tym z nim rozmawiać i nie będę mu dawać powodów, żeby cokolwiek na ten temat mówił.

kamikaa, szalejesz kobieto:-D Wiesz, że mycie okien przyśpiesza poród? Ja zamierzam w 38 tc spróbować ;-)

Igi, ja wprawdzie rzadko miewam zgagę, ale pomagają mi migdały albo dosłownie łyk coli.

igi Wedlug usg 37...bo ma termin na 24marca...
Wedlug miesiaczki mialabym termin na 16 marca...
A rodzi sie dokladnie pierwszego dnia 41 o ile sie nie myle???(to moja 1 ciaza)
w57vskjold61nkge.png

Fiołkowa, z tymi facetami to tak jest, że jak się skórka przy paznokciu zadrze, albo ma katar, to już o szpitalu myślą. Ja na szczęście jakoś się turlam, tylko narzekam jak wstaję do toalety, albo się przekręcam w łóżku.
Zrobiłyście mi smaka na kakao i już właśnie sobie piję.

Franiu, to w ktorym tygodniu jestes teraz dokładnie??

Moniska, ja proponuję ciasto Bounty albo 3bit
Przepisy kulinarne - Bounty - Ciasta, desery, sałatki
Ciasto "3-BIT" - Przepis - Onet.pl Gotowanie

I tylko wygladają skąplikowanie. Ja jestem antytalent do pieczenia ciast, a te zawsze wychodzą.

Kurcze....i ta zgaga!!! Kupilam wczoraj wielkie opakowanie Rennie owocowego.....ale i tak nie pomaga

o bounty...często korzystam z tej stronki smaczny.pl i Bounty też już nieraz robiłam :tak::tak::tak:
Jest PYSZNYYYYYYYYYYYYYYYYYY - tylko uważaj z cukrem przy tych kokosach. a i jeszcze dobry jest MilkyWay z tej stronki <mniaaaaaaaaaaam>

franiu, ja już mu nie raz mówiłam, nawet przepraszałam, że mu tak często jęczę, ale w końcu komu mam jęczeć, skoro jest moim mężem? Jak on się oparzył, to codziennie wysłuchiwałam jego skarg i pomagałam to leczyć. Czy to moja wina, że ciąża trwa dłużej, niż oparzenie?
A właśnie takich typowo hormonalnych wahań nastroju to nie mam.
Witam.
Ja też mojemu jęczę non stop. także witam w klubie.
Dziś wziął wolne. No ale już sie też ścięliśmy bo powiedział że nie jest rannym ptaszkiem żeby na zakupy wstawać:crazy: Ja mu na to że jak są małe dzieci to musi polubić. No i lista zakupów też nas poróżniła. Bo on chciałby wszystko w jednym sklepie kupic a tak sie nie da. Ja juz na zakupy się nie nadaję. Popatrzcie na mój suwaczek. A poza tym u nas śnieg spadł:eek:
No przeprosił mnie i wrócił z zakupami. Chwała mu za to!!!!!:-D:-D:-D

reklama
fiolkowa To moze i lepiej przemilczec, ja tez na zgage wcinam migdalki, a o coli nie slyszalam!
kamikaa No no szalejesz z tymi oknami;-).
marry76 Widze, ze kakao, zadna dzis sobie nie odpusci, ja ide zrobic sobie 2;-).

Do góry