reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
gin jutro sie o wszystkim dowie i zobacze co powie i razem podejmniemy dacyzje co dalej .Jak mnie tam badac zaczeli -sadysci to az krew sie polala i panika ale wszystko ok chyba za mocnomi tam grzebali :/ obrzydliwe to bylo i teraz mam mega stresa i dola bo sie boje .Myszka sie rusza i mysle ze juz doszla do siebie po tym stresie ale boje sie o nia okrutnie i mam chore mysli :/Lezalam na sali z kolesia 14 godzin bole ,skurcze a zero rozwarcia blagala o leki o cesarke.....NIEEE czekamy i na koniec jak serce dziecka spadlo na maxa to w ciagu paru minut cesarka :/ po****ni ludzie az strach tam isc znowu i rodzic bo kazdy robi i praktykuje co innego :/

Przeczytalam sms od Izy , no biedna musi sie nameczyc, zajebista sytuacja - wymioty , biegunka, skurcze ....

Ja ide spac, moja Mala to chyba tez jest zajebiscie nisko, wogole to mi na cos uciska momentami tak ze mnie zgina w pol, przeraza mnie to troche.
Wogole to czasami mam wrazenie jakby juz byla prawie na zewnatrz tak nisko czuje te ruchy ;-)

Ciekawa jestem czy kupię herbatę z liści malin w tych sklepach herbacianych co sprzedają na wagę, hmm...

ta herbatka z lisci malin to tez slyszalam ze pomaga tylko ja nie wiem gdzie by tu ja kupic... hmmm? jakos nie przychodzi mi na mysl taki sklep w kato ani okolicach...
W sklepach zielarskich można kupić. Ja miałam 3 paczki, ale zużyłam i teraz mi się nie chce za tym biegać... Wiesiołek za to łykam :tak:

Kamikaa, ja nie kumam dlaczego ta twoja gin chciała żebyś już rodziła...?

nie mam pojecia jak to ma byc i nic juz nie rozumiem doluje mnie to ze tak sie stalo i tylko dziecko jeszcze nie narodzone sie nacierpiec musialo .Serduszko bilo za wolno a powinno szybko zeby dopasowac sie do skurczy :/ nie wiem o co chodzi bo oni sami chyba nie wiedza tylko *******a :/ sorry za slowa ale mam nerwa :/Uciekam do wanny bo boli mnie brzuch odezwe siejutropo gin .Trzymajcie sie kochane :)

hmm a ja chora... tzn. wszyscy w domu chorzy :-( teraz nie mogę rodzić bo jak mi zrobią CC to se nawet nie zakaszle...ehh

a co do kołatania w sercu - też to mam - szczególnie jak wstane lub jak coś robie dłużej na stojąco... serducho już nie daje rady :eek:

blueberry77 bo wedlog niej dziecko nisko i sie pcha na swiat (pchalo ) w czwartek i byly skurcze i ona chciala pomoc .Wiecej nic nie wiem bo mi zrobili wode z mozgu i teraz mam stracha :/

Agniesiak może odstaw to mleko. Dali Ci chociaż coś do smarowania,bo to się przecie zadrapać można.
Piję wapno i kapię się w nadmanganianie potasu:tak:

Co do ubierania łóżeczka- ja już łądnie wszystko przyszykowałam i aby się nie zakurzyło, całość przykryłam kocem. Także jak wrócimy z młodym, wystarczy tylko zdjąć koc i wszystko już gotowe :)
Tez tak własnie zrobilismy:tak::-)

przy oglądaniu bez ściągnięcia odcinek jest krótki, ja ściągnęłam - zaczynam oglądać, ma długość 2 godziny i 31 minut i jest wszystko kąpiele, ubieranie itp. ciekawie się zapowiada
Ja mam ta płytę i cała to trwa ponad 3 godziny:eek:

ale jajcaaaaaaaaaaa....koza urodziła hahahahaha :-D:-D:-D:-D
Kochana prosze o przepowiednie mojego terminu porodu;-):-D

Zmykam Kochane spac bo strasznie się umęczyłam tym sprzątaniem:/
Do jutra!!

reklama
Do góry