biedna IZA tez musi sie meczyc :/W piatek o 12 na CTG leze na porodowce pokoj 2obok pokoj 3 lezy babka i 10 razy powiedziala -krzyknela AUAAAAAA AUCCCCCCCC i 15 minut (patrzylam na zegarek ) bylo dziecko "MA PANI PIEKNEGO SYNKA "Ludziska maja szczescie
reklama
kamikaa no to chyba taka krecia robote Wam zrobila, lepiej nie pomagac naturze jednak , tym bardziej ze nie ma jej przy porodzie i nie moze nic dopilnowac
A mnie to natomiast w nocy mecza skurcze ale lydek , kurna ale jakie.... no ale przeciez nie bede brala juz zadnego magnezu bo nie urodze do kwietnia...
A mnie to natomiast w nocy mecza skurcze ale lydek , kurna ale jakie.... no ale przeciez nie bede brala juz zadnego magnezu bo nie urodze do kwietnia...
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Od 30 tygodnia mniej więcej piłam. Liście malin nie wywołują porodu, tylko pomagają jak już się sam zacznie. Wyczytałam do na forum dobry poród na gazeta.pl - tam doradza położna.ale kiedy zuzylas te 3 paczki??
k_aralajna
Fanka BB :)
Od 30 tygodnia mniej więcej piłam. Liście malin nie wywołują porodu, tylko pomagają jak już się sam zacznie. Wyczytałam do na forum dobry poród na gazeta.pl - tam doradza położna.
no wlasnie
to ty mozesz liczyc na dobry porod
a ja jeszcze moze poszukam...
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No ale teraz nie piję tych malin, to nie wiem jak to będzie ;-). Może jeszcze gdzieś kupię, ale nie ma zbyt wielu takich sklepów, a mnie się nie chce gonić za tymno wlasnie
to ty mozesz liczyc na dobry porod
a ja jeszcze moze poszukam...
Dlatego jutro bede gadac z ginpo co to wszystko po comi jakies gowno daje i kaze rodzic a tam w szpitalu na odwrot ,dziecko to nie zabawka a oni robia co chca a ja glupia ulegam :/ bo mysle ze lekarz wie co robi i mu ufam a tu takie jaja .Profesor popieprzony mowi jeszcze czas i niech jeszcze posiedzi ,polozna mowi ze normalnie juz moglaby byc :/kazdy *******i co innego i wariata z czlowieka robia :/
blueberry77 bo wedlog niej dziecko nisko i sie pcha na swiat (pchalo ) w czwartek i byly skurcze i ona chciala pomoc .Wiecej nic nie wiem bo mi zrobili wode z mozgu i teraz mam stracha :/
ale CTG Ci gin nie zrobiła, więc nie wiedziała jak Marcysia reaguje na skurcze...wydaje mi się że Ci lekarze w szpitalu dobrze zrobili...fakt ze się namęczyłaś itd....ale leczenie zostawmy lekarzom...oni wiedzą co robią...no a zawsze to lepiej urodzić później niż wcześniej...
Marcysia miała słabe serduszko więc kto wie jakby zniosła ten poród - w końcu to też wysiłek dla dziecka
a magnez jakoś działa hamująco na skurcze porodowe??
wiesz co , no chyba tak bo generalnie jest rozkurczowy wiec tak sobie wydumalam ze jak bede brala cokolwiek rozkurczowego to mi sie nigdy ta szyjka nie skroci do porodu i moze to porod opoznic i utrudnic, no a u mnie to juz ostatni tydzien do terminu
chyba ze zle sobie wydumalam i sie bez sesnu mecze z tymi skurczami ;-)
naughty&happy
Mama Antoniego :D
jestem w takim szoku, że hej heheh
Koza pisała, że ma umowę ze swoją Hanią a tu proszę ! :-) Chyba najdłużej wytrzymała, si? 39 tygodni to już ładny wynik hehe
Koza pisała, że ma umowę ze swoją Hanią a tu proszę ! :-) Chyba najdłużej wytrzymała, si? 39 tygodni to już ładny wynik hehe
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
wiesz co , no chyba tak bo generalnie jest rozkurczowy wiec tak sobie wydumalam ze jak bede brala cokolwiek rozkurczowego to mi sie nigdy ta szyjka nie skroci do porodu i moze to porod opoznic i utrudnic, no a u mnie to juz ostatni tydzien do terminu
chyba ze zle sobie wydumalam i sie bez sesnu mecze z tymi skurczami ;-)
Kasaii czyli jeszcze tydzień i 40'sty ?