frotka 74
Fanka BB :)
K_aralaina najlepiej idż z tym do lekarza. Mi drętwiały tylko palce u rąk przy pierwszej ciąży ale magnez pomagał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mialam dretwienia brzusia, tylko moj dretwial od gory do mniej wiecej polowy. Tak do pepka..
i nie mam pojecia co to mialo oznaczac, ale przechodzilo.
Hello:-)
jesteśmy już w domku, uff nareszcie
mała dostała żółtaczki i musiała się naświetlać w inkubatorze:-( przykry to był widok, no ale już jesteśmy w domku
chyba Was nie nadrobię...
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, nie wiedziałam że juz tyle nas jest
sylviontko-na pewno będziesz wiedziła. Ostatnio Izulqua tak miała, były skurcze ale ona nie pojechała na IP bo wewnetrznie czuła ze to nie to. a parę dni później poczuła feeling i bez pytania wszytskich dookoła wsiadła w auto i pojechała.Wiedziała ze to już. Ty też nie przegapisz porodu
Jestem dzisiaj podminowana, wkurzona i zła na cały świat. Pogoda za oknem szaro-bura a Julka mi jęczy ze do koleżanki chce iśc. Ale oczywiście jak to zwykle bywa, jedna chora, druga wyjechała do babci na weekend a trzeciej matka nie odbiera telefonu. I ryk w domu bo ona chce iść.. Wpieniają mnie takie sytuacje na maksa.Przez tą całą aferę humor mi się zrypał do cna Ma któras pomysł na poprawę nastroju?
Super ,że już w domciu:-):-)Malutka jest słodkaHello:-)
jesteśmy już w domku, uff nareszcie
mała dostała żółtaczki i musiała się naświetlać w inkubatorze:-( przykry to był widok, no ale już jesteśmy w domku
chyba Was nie nadrobię...
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, nie wiedziałam że juz tyle nas jest
pytalam juz na watku glownym ale tam akurat nikt nie odpowiada,
zlapal mnie w nocy skurcz reki ale taki bolesny ze myslalam ze bede po scianach chodzic
od lokcia po palce
z 3h trzymalo i zaden masaz nie pomagal
jem magnez caly czas, 2 razy dziennie
zjadlam jeszczew nocy jeden i jakos usnelam po tych paru godzinach
co to moglo byc??
martwie sie bo bol byl straszny...:-(