reklama
Candy a bierzesz to zelazo tak jak pisza w ulotce, czy tak po prostu jak ci sie przypomni??
z tego co sie orientuje to zelazo ciezko sie wchlania, u mnie na ulotce pisze zeby brac minimum pol godz przed posilkiem i najlepiej nie popijac kawa ani herbatą ani mlekiem bo to jeszcze bardziej oslabia jego wchlanianie
no i wiecej mieska polecam szczegolnie wolowina ma duzo zelaza
z tego co sie orientuje to zelazo ciezko sie wchlania, u mnie na ulotce pisze zeby brac minimum pol godz przed posilkiem i najlepiej nie popijac kawa ani herbatą ani mlekiem bo to jeszcze bardziej oslabia jego wchlanianie
no i wiecej mieska polecam szczegolnie wolowina ma duzo zelaza
Ja tez zawsze grubo powyzej 12... Ale na to najlepsza dieta jak dla anemika czyli duuuzo zelaza. Buraki, watróbka- ale to akurat z umiarem, szpinak. Albo żelazo w tabletach i powinno byc lepiej.tu Ci nie pomogę candy - zawsze miałam między 11 a 12.
ale powinnaś jeść duzo buraków - mi tak gin zalecił + żelazo.
ide spac bo mój małż juz kima przed TV. Dobranoc
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Kurcze a mi się spać nie chce wczoraj się do 3 męczyłam...ciekawe do której dzisiaj bede koczować
moniSkaBe
Fanka BB :)
hej dziewczyny.
wpadlam tylko sprawdzic czy nie ma nowych watkow porodowych :-)
na szczescie wszystkie sie trzymaja?
A jak Myszencja?
dobra, frune spowrotem do lozka. Bede pozniej :-)
wpadlam tylko sprawdzic czy nie ma nowych watkow porodowych :-)
na szczescie wszystkie sie trzymaja?
A jak Myszencja?
dobra, frune spowrotem do lozka. Bede pozniej :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja po wczorajszej wizycie uspokojna. Wszystko mocno zamkniete, dluga szyjka...:-)
Maluch sie tak wiercil, ze ciezko było buzke zobaczyc...ale pani doktor mowi ze urwis...jak on tkaiw brzuszku to co bedzie potem
apropo zelaza ja mam 8,8 i na razie zelaza nie biore aczolwiek chyba czas zaczac bo cos mega zmeczenie mnie łapie osatnio
oczywiscie cisnienie do 144 podskoczylo ale po powrocie do domu 125
milego dnia mamuski...
ja dopijam kakao i do pracki
Maluch sie tak wiercil, ze ciezko było buzke zobaczyc...ale pani doktor mowi ze urwis...jak on tkaiw brzuszku to co bedzie potem
apropo zelaza ja mam 8,8 i na razie zelaza nie biore aczolwiek chyba czas zaczac bo cos mega zmeczenie mnie łapie osatnio
oczywiscie cisnienie do 144 podskoczylo ale po powrocie do domu 125
milego dnia mamuski...
ja dopijam kakao i do pracki
reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Hej:-) ja też się witam wcześniej niż zwykle, chłopcy zrobili mi pobódkę i już się nie kładę bo mi się nie opłaca, na 11 do gina więc niedługo będę musiała się zacząć szykować.
Wczoraj była akcja golenia pipki
Krew się lała jak przy zarzynaniu świnki
Utknełam w wannie, wyjśc nie mogłam, żebra sobie poobijałam...co za kalectwo normalnie...
Aha jedziemy dziś kupić wózek:-):-)
Trzymajcie się w kupie dziewczyny:-)tzn w podwójnej wersji
Wczoraj była akcja golenia pipki
Krew się lała jak przy zarzynaniu świnki
Utknełam w wannie, wyjśc nie mogłam, żebra sobie poobijałam...co za kalectwo normalnie...
Aha jedziemy dziś kupić wózek:-):-)
Trzymajcie się w kupie dziewczyny:-)tzn w podwójnej wersji