reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć Brzuchatki!

Nocka standard..niewyspana jestem, kręgosłup mnie boli lędzwiowo-krzyzowy bo źle dzisiej sie ułozyłam do spanka-mam nadzieje ;-)
Teraz pędze na badanka.
Z Myszencją jestem w stalym kontakcie, z reszta Czarnuszka chyba też. Jeśli tylko cos sie zmieni pewnie da nam znać.
Lece. Buziaki. :*

Ano trzeba było trzeba :-D:-D:-D
Ale ten termin mi bardzo odpowiada.

aniawoja P wymyśli coś przed Urzędem :-D swoją drogą podziwiam za odwagę, ja tam bym nie zaufała w tej kwesti mojemu :eek:

dziendobry :)

Ja to juz sie boje wchodzic na BB, co wejde to nowe maluszki na swiecie :szok::szok::szok: Toż to jakaś plaga heheh
Wszystkim mamusiom mocniutko gratuluje i sciskam, trzymajcie sie kochane :***

Jestem ciekawa jak to ze mna bedzie hehe , narazie Natalka musi siedziec w brzuszku, bo ja jeszcze nie mam wszystkiego kupionego, w tym tyg musze dokupic i spakowac torbe bo naprawde zaczynam sie bac....

Nocki mam ostatnio jakies nieciekawe, zasyp0iam jak niemowle, ale okolo 1-2 sie budze i jakąs godzine sie mecze, nie moge sobie znalesc miejsca, wszystko mnie boli i dretwieje...ehh jeszcze miesiac i bedzie po wszystkim...
Dzisiaj mam znow zwaruiowany dzien, duzo zalatwiania i jezdzenia... a jeszcze do tesciówki bo ma dzisiaj urodziny...
Wiecie co smieje sie, bo teraz jezdze samochodem meża, bo moj jest na warsztacie, a mąz ma takiego duzego transportera( taki jakim jezdzi policja hehhe), no i wyiobrazcie sobie jak baba w 8 miesiacu ciazy wysiada z niego na parkingu hehhe wszyscy ludzie sie gapią hahaahh

Nic ide poczytac reszte watkow i posprzatac domek :)
miłego dzionka :***

Lepsze to niż olewka na każdym kroku :tak::tak:
Jak facet dba to trzeba się cieszyć, nie wszystkie kobitki mają tyle szczęścia, są wsród nas przykłady.
Muszą się same borykać ze wszystkim :no::no:

Z moim też na początku za ciekawie nie było no ale jak pisałam dorósł haha. Ale śliczny ten maluch, jak sobie pomyślę, że też takie dzidziusia już mamy w brzuszku to aż uwierzyć nie mogę:szok:.

Dzień doberek :))
JAk zwykle taka sama noc ...:crazy: do kitu.
Jejcia jak ja chce juz czwartek:wściekła/y: wizytka u gina. Ciekawe co mi powie.
Pewnie szyjka sie wydluzyla znowu od leżenia. I ciekawe do kiedy bedzie mia kazała brac te tabsy.
Madzi Bartuś jest cudnyyyy!!!!!!!!!:-D;-)

reklama
Do góry