reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczyny a skurcze mogą być od pleców, b o mnie zawsze na okres najpierw bolał krzyż i dziś po południu taki właśnie miałam ból w krzyżu, ale trwał tylko parę sekund no i było to nieregularne, co 5, 10 minut. Więc może to skurcze przygotowawcze. Albo to wogóle nie były skurcze.

Dobra kochane spadam spać, bo mąż mnie bardzo goni żebym nie siedziała tylko leżała. Życzę miłej i spokojnej nocki.

Kochane a ja tak zmieniając temat zobaczcie jaki fajny kocyk znalazłam na allegro ŚLICZNY KOCYK POLAROWY Z METRYCZKĄ I IMIENIEM (921439771) - Aukcje internetowe Allegro

ślicznyyyyy...ja mam manię na punkcie kocyków...ale niestety z braku finansów muszę się wstrzymywać z kupnem - a przydałoby się dla samego maluszka ze 3 jeszcze :-D
no ale może ktoś z rodziny wpadnie na pomysł i sprawi kocyk na prezent ;-)

ja też zaraz uciekam...czekam tylko aż J wróci ze sklepu bo musze się wykąpać i wydepilować - jutro wizyta u gina :sorry:

Kochane a ja tak zmieniając temat zobaczcie jaki fajny kocyk znalazłam na allegro ŚLICZNY KOCYK POLAROWY Z METRYCZKĄ I IMIENIEM (921439771) - Aukcje internetowe Allegro
hmm to nie to co kozy lubią najbardziej ;-)

Co do szpitala to tez mi sie nie usmiecha tam mieszkac przez pare dni. Raz w zyciu byłam i pomimo fajnego towarzystwa i miłych pielegniarek jakos mi sie nie spodobało :-D Teraz własnie to co mnie przeraza to że bede tam z małym dzieckiem które nie wiem jak sie obsługuje a małza nie bedzie obok.... Mam tylko nadzieje ze mnie nie pokroja i szybko dojde do siebie a truten bedzie w formie i nas szybko wypuszcza.
Skurczy dostalam wieczorem ale nie do konca zaczailam ze to skurcze, pobolalo, pobolalo ale jakos usnelam, no a rano sie obudzilam jak mi wody odeszly, jak pojechalam na porodowke ( bez skurczy ) to Bartek sie urodzil po 2,5 godzinie.
Ja teza tak chce!

Izulqa - co z wozkiem??? odpisalysmy C iw watku zakupowym :-)
Twarda teraz badz - i jak znowu Twoj M zacznie Ci szlochac i zapewniac o swojej milosci to pameitaj ze mile slowa nic nie kosztuja... :no: i nie daj sie nabrac.

Ide jeszcze pranie rozwiesic i spac :tak:
Dobranoc wszystkim :sorry:

reklama
Kochane ja uciekam napić sie mleczka ciepłego i spać. Jejku mój ukochany mężuś wyczyścił kuchnie tak że wszystko błyszczy. mmmmm niech sie uczy bo jak sie dzieciątko pojawi to będziemy sie dzielić obowiązkami.
A mi coś z nocka zaczeło cieknąć...i kicham...NIE DAM SIE!!!!:-)
Jutro M jedzie ze swoimi siostrami na łyżwy i jak bedzie wracał kupi mi kebaba mniaaaaaaaaaaaam już nie mogę sie doczekać!!!

Co do zgagi to mi przeszła jak ulozylam sobie po poduszką poskładany koc i jeszcze jedna poduszke. Owszem ja śpie a M jakby w nizinach :-D ale przynajmniej nie pali ani nic. No i zawsze mleko w lodówce w razie czego.
Dzisiaj planuje noc bez Relanium. Ciekawe czy brzusio bedzie w miare spokojny.

Kochane spokojnej i bezobjawowej nocy!! I proszę mi sie nie rozpakowywać!! Tzn wszystkie my, które mamy jeszcze czas:-D Bo te 38 tc i 39tc moga sie już ruszać jak chce hihihi:-D
Buziaki!:-)

Do góry