Moni27
Monika
Mnie siara pojawiła się już po 20 tyg ciąży, naszczęście nie codziennie co kilka dni coś tam sie pojawia bezbarwnego albo żółtawego najczęściej po nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mysle ze to z tym zajaczkiem jest cos nie tak Ale wcale mi to nie przeszkadza, ja tam chce sobie jeszcze chwile w ciazy pobyć.Tak pattrze na Twój suwaczek i tak sie zastanawiam dlaczego ten zajc jest bardziej na 8 niż na 9 ;D normalnie chyba juz cos nie tak ze mna ;/;p
Ja mysle ze to z tym zajaczkiem jest cos nie tak Ale wcale mi to nie przeszkadza, ja tam chce sobie jeszcze chwile w ciazy pobyć.
Tylko że Haniórowi chyba juz bardzo ciasno bo jesli nie leze plackiem to strasznie sie rozpycha. Kurcze to boli...
czyzbym byla glodna?
kurcze.. moze platki na mleku? moze wtedy zgagi nie bedzie
ta.. nadzieja matka glupich..
E tam, dobrze dziewczyna zrobiła . Skurcze mają być regularne - nie raz co 8 min, raz co 6 a raz co 17, tylko cały czas co 8 minut, potem co 7 i tak dalej. Wiem, że każdy poród jest inny, ale ja cały dzień siedziałam w domu ze skurczami co 8-7 minut, wieczorem pojechałam do szpitala i całą noc łaziłam z tymi skurczami, dopiero rano urodziłam. A bolały jak jasny pieron .
Dzwonił M.. Płakał przez tel i powiedział że mnie kocha.. Że nie może się pozbierać..