reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
a ja wlasnie zjadlam 3 pomarancze i .. ciekawa jestem czy zgage bede miala. hmm.. pytanie retoryczne?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja po kwaśnym zawsze mam zgage he he.
ja miałam jabłko zjeść ale to nie ma sensu skoro dziś mnie "goni"
w ciagu dnia wypiłam chyba ze 3litry płynów i nadal czuję się odwodniona
jutro będzie to samo bo mam wizyte u gina a zawsze się denerwuję przed spotkaniem z nim echhhhhhhhhhhhh
w ciagu dnia wypiłam chyba ze 3litry płynów i nadal czuję się odwodniona
jutro będzie to samo bo mam wizyte u gina a zawsze się denerwuję przed spotkaniem z nim echhhhhhhhhhhhh
moniSkaBe
Ja po kwaśnym zawsze mam zgage he he.
ja bardzo cierpialam na zgage gdzies w 7 miesiacu i to przewaznie jak kladlam sie spac. potem z miesiac mialam spokoju no i teraz jak mam zaczynac 9miesiac to coraz wieksza zgage mam. Juz nawet jak siedze
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ccaroline85 pozwolilam sobie zapisac Twoj numer telefonu, tak w razie czego :-)
Oczywiście nie ma sprawy
Myślę, że czas pokaże jakim jest człowiekiem, dobrą decyzję podjęłaśMacie racje.. Dziecko sie urodzi i bedzie gorzej jak go teraz przygarne spowrotem.. Musze zaczekac.. Zobaczyc czy faktycznie mu zalezy. Niech sie stara. Musze byc stanowcza. Dosc wycierpialam. Nie mial prawa tak traktowac kobiety w ciazy. Niech teraz pokaze czy faktycznie mnie kocha i czy bedzie dobry dla dziecka.. Ale juz nic na szybko.. Teraz to musi potrwac kilka miesiecy nawet jak bedzie trzeba.. Zobaczymy czy wytrwa.
Moni27
Monika
mag007 nie martw się ja wczoraj też z moim się popśtykałam wieczorem też o byle co, ale zauważyłam że im bliżej do porodu to bardziej nerwy mi puszczają ;-)
ionka kurcze czyżby szykowała nam się kolejna marcówka lutowo rozpakowana ? hmmmm trzymam kciuki oby to był fałszywy alarm
Madzia następna urodziła, gratulacje kochana napewno z malutkim będzie wszystko oki, trzymam kciuki
Kurcze dziewczynki ledwo Was dziś nadrobiłam ja właśnie skończyłam wczorajsze lody :-)
Dzisiaj dostałam jakiegoś pałera kurcze rano pojechaliśmy na zakupy, potem ugotowałam obiad, posprzątałam chate, podłogi pomyłam i nie zgadniecie co jeszcze ???
Zaczełam wkońcu prać rzeczy dzidziola, zrobiłam dwa pranka i brakło mi miejsca na suszenie hmmmm teraz musze czekać do jutra i od nowa pranko, chyba to wcześniejsze rozpakowywanie dziewczyn mnie zmobilizowało
Jutro jedziemy z M wózek zamówić :-)
ionka kurcze czyżby szykowała nam się kolejna marcówka lutowo rozpakowana ? hmmmm trzymam kciuki oby to był fałszywy alarm
Madzia następna urodziła, gratulacje kochana napewno z malutkim będzie wszystko oki, trzymam kciuki
Kurcze dziewczynki ledwo Was dziś nadrobiłam ja właśnie skończyłam wczorajsze lody :-)
Dzisiaj dostałam jakiegoś pałera kurcze rano pojechaliśmy na zakupy, potem ugotowałam obiad, posprzątałam chate, podłogi pomyłam i nie zgadniecie co jeszcze ???
Zaczełam wkońcu prać rzeczy dzidziola, zrobiłam dwa pranka i brakło mi miejsca na suszenie hmmmm teraz musze czekać do jutra i od nowa pranko, chyba to wcześniejsze rozpakowywanie dziewczyn mnie zmobilizowało
Jutro jedziemy z M wózek zamówić :-)
Dziewczyny bardzo Wam współczuję tej zgagi Kurcze ja do konca nawet nie wiem co to jest. raz w zyciu miałam sto lat temu po jakis antybiotykach i pamietam tylko ze to nic fajnego Ciekawe od czego to zalezy ze jedna dopada a inna nie Dieta? Ilosc kwasów zoładkowych? Bo przeciez kichy mamy tak samo wysoko upchane
Byłam z Małżem zjeść sałatke z gyrosem, poprawiłam kawałkiem ciasta a teraz wcinam truskawki A co tam, poszaleję
Byłam z Małżem zjeść sałatke z gyrosem, poprawiłam kawałkiem ciasta a teraz wcinam truskawki A co tam, poszaleję
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dziewczyny bardzo Wam współczuję tej zgagi Kurcze ja do konca nawet nie wiem co to jest. raz w zyciu miałam sto lat temu po jakis antybiotykach i pamietam tylko ze to nic fajnego Ciekawe od czego to zalezy ze jedna dopada a inna nie Dieta? Ilosc kwasów zoładkowych? Bo przeciez kichy mamy tak samo wysoko upchane
Tak pattrze na Twój suwaczek i tak sie zastanawiam dlaczego ten zajc jest bardziej na 8 niż na 9 ;D normalnie chyba juz cos nie tak ze mna ;/;p
reklama
moniSkaBe
Tak pattrze na Twój suwaczek i tak sie zastanawiam dlaczego ten zajc jest bardziej na 8 niż na 9 ;D normalnie chyba juz cos nie tak ze mna ;/;p
bo on chyba pokazuje skonczone miesiace, a nie zaczete.