reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć marcówki.Późno się pojawiam bo nie mam dzisiaj weny,zresztą wciągnęła mnie książka i musiałam ją przeczytać do końca.Nadzieja na usg dzięki karcie medycznej z pracy prysła jak bańka-bo tego mój pakiet nie oferuje:-(Postanowiliśmy z M,że jako prezent walentynkowy zrobimy sobie te usg prywatnie.Chyba,że zdarzy się cud i mój lekarz zmieni zdanie i zrobi na nfz.Zobaczymy.Teraz biorę się za nadrabianie postów.

reklama
tak ja mam skrócona szyjke. I dlatego lekarz martwi sie zeby rozwarcia nie było. Jeśli te dolegliwości beda w nocy sie powtarzać to pojade na IP a jak bedzie lepiej to do niego zeby mnie zbadal czy mi sie z szyjką coś dzieje.

Wiesz co ja zadzwoniłam bo mnie bardzo bolało ale teraz jak wzielam to co mi kazał w takich sytuacjach to jest lepiej. Ja po prostu kuuuuuuuuu***** za dużo chodziłam. Jestem na siebie wściekła....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Teraz leze i jest lepiej. A boli Cie tak że kłuje?! No ja wiem że chociaż jeden tydz ale ja wole do 9 wytrzymać tzn do 36 bo w 8 mc to róznie bywa
moja ma 23 mm i rozwarcie bylo tylko niewiem jakie i na ile bo mi nie powiedziala. No tylko dodam ze wogole nie leże. co powinnam lezec i tylko na siku wstawac...
i jakl gdzies ide np na spacer z małym to tak jakbym miala kolke...tylko ze na całym brzuchu.... od góry do dołu....a w domu to odpoczywajac ( czyli nie na spacerze) to tak jak na @

Kochane ja sie pakuje i czekam na męża. Dzwoniłam na izbe przyjęć i połozna powiedziała ze jak bedzie OK to puszcza mnie w piatek do domu. Dlatego jade juz dzisiaj, dostane kroplówke i bedzie git. Mam skurcze i to mnie martwi...czuje że cos tam sie wpochwie dzieje i chce to sprawdzić.
Jest fajny lekarz, ktory przyjmuje wiec jakos to bedzie.
Trzymajcie sie Kochane jak najdłuzej w dwupaku albo trzypaku. Odezwe się sms'kiem jak juz bede coś wiedzieć. I nie bagatelizujcie objawów prosze was!
Buziaki,

Heja Kochane.współczuje wam tych akcji z szyjkami,bólami itp...jak was czytam to dochodzę do wniosku że ja to chyba przenoszę ciaze bo mi nic takiego nie dolega ( z szyjka itp).Znalazłam w necie przepis na racuchy drożdzowe (takie babcine) i nasmażyłam cały talerz ale pyszota mówie wam :tak: juz z 8 opitoliłam,zaraz pekne:szok:

Kochane ja sie pakuje i czekam na męża. Dzwoniłam na izbe przyjęć i połozna powiedziała ze jak bedzie OK to puszcza mnie w piatek do domu. Dlatego jade juz dzisiaj, dostane kroplówke i bedzie git. Mam skurcze i to mnie martwi...czuje że cos tam sie wpochwie dzieje i chce to sprawdzić.
Jest fajny lekarz, ktory przyjmuje wiec jakos to bedzie.
Trzymajcie sie Kochane jak najdłuzej w dwupaku albo trzypaku. Odezwe się sms'kiem jak juz bede coś wiedzieć. I nie bagatelizujcie objawów prosze was!
Buziaki,
3maj się, wszystko będzie dobrze....
czekamy na wieści

reklama
Patinko trzymaj się cieplutko, będzie dobrze. I masz rację, czasem nie ma co czekać, bo potem wyrzuty sumienia i takie zbytnie chojrakowanie do niczego dobrego nie prowadzi - wiem na swoim przykładzie, bo trzeba było lekarza słuchać i iść wcześniej na L4, a tak też szpital musiałam zaliczyć;-):tak:

Do góry