patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
tak ja mam skrócona szyjke. I dlatego lekarz martwi sie zeby rozwarcia nie było. Jeśli te dolegliwości beda w nocy sie powtarzać to pojade na IP a jak bedzie lepiej to do niego zeby mnie zbadal czy mi sie z szyjką coś dzieje.mi kompletnie nic nie leci...
patinka a ty masz skrocona szyjke?? bo takie bole to rzeczywiscie chyba sie juz kazdej z nas przydarzaja...
a oni od razu chca Ciebie klasc do szpitala?? biedna. ale trzymaj sie, musi byc dobrze
Wiesz co ja zadzwoniłam bo mnie bardzo bolało ale teraz jak wzielam to co mi kazał w takich sytuacjach to jest lepiej. Ja po prostu kuuuuuuuuu***** za dużo chodziłam. Jestem na siebie wściekła....:-------( Teraz leze i jest lepiej. A boli Cie tak że kłuje?! No ja wiem że chociaż jeden tydz ale ja wole do 9 wytrzymać tzn do 36 bo w 8 mc to róznie bywa-
- kochana ja tez tak mam od jakiegos czasu.... czyli powinnam zadzwonic do mojej ginki....?? bo w nocy jak mam wstac to maz musi mi pomagac...a na drigu bok jak mam sie przewrocic to jest koszmar....boli mnie brzuch na dole ....Kitku trzymaj sie dzielnie!!!! juz mamy 33 tydzien....wiec jeszcze chociaz jeden wytrzymaj aby plucka byly ok ...
))