reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej!
ja już po wizycie. pęcherzyk ma 5 milimetrów, noi wiadomo jak to jest na tym etapie. Narazie nie iwdac za bardzo nic. Mam przyjsc za miesiąc, mialam nadzieję zobaczyc serducho ale jeszcze za wcześnie. Buziaczki dla wszystkich!!!;-):-)

reklama
hej!
ja już po wizycie. pęcherzyk ma 5 milimetrów, noi wiadomo jak to jest na tym etapie. Narazie nie iwdac za bardzo nic. Mam przyjsc za miesiąc, mialam nadzieję zobaczyc serducho ale jeszcze za wcześnie. Buziaczki dla wszystkich!!!;-):-)

gratuluje kochana strasznie sie ciesze!!!! ja tez niedługo ide zobaczyc moja kruszynke :) juz nie moge sie doczekac......uwielbiam usg w ciazy :))

hej!

Mycha super, to na kiedy termin? Juz cos wiadomo? :-) Ja w 6tyg i 1 dniu jak wyszlo na USG slyszalam juz serduszko ;-) Niesamowite wrazenie. I tez nie moge sie doczekac kolejnej wizyty :tak:

Co do tych mdlosci raz jeszcze, to ja dzis caly dzien jem BÓB :-D:-D:-D aaa i jeszcze lody waniliowe :-D:-D:-D
Tylko to dzis przyswajalam i mnie nawet bardzo nie mdlilo. Chociaz rano myslalam, ze polece do kibelka :baffled: Teraz jest tak srednio. Gdyby nie te mdlosci, to w ogole zapomnialabym o mojej Fasolince :-D
Co do ubranek, to wczoraj ogladalam w sklepie, ale jeszcze sie wstrzymamy troszke. Najpierw to musimy kupic kolejna komode, zeby je gdzies skladowac. A co do wozkow, powiem szczerze, ze jestem tak ZIELONA ze szok :szok: nie mam bladego pojecia co jest teraz na topie... I jaki jest najlepszy...

Nie powiedział mi nakiedy termin, bo jest jeszcze za wcześnie. Według moich obliczeń jest 30 marzec ale on mówił że do zapłodnienia mogło dojść pózniej tzn. nie w połowie cyklu ale trochę pózniej. Mówił że jakbym przyszła za dwa tygodnie a nie teraz to mógłby mi powiedziec o wiele więcej. Następna wizyta za miesiąc - jak ja wytrzymam???

Witam Was Marcóweczki:-)
Życzę miłego kolejnego tygodnia. Witam wszystkie "nowe" mamy i trzymam kciuki;-)

Stanika nie znalazłam - szukam jakiegoś bawełnianego bez drutów, a teraz wszędzie są fiszbiny, push up-y itd. Może jakaś wersja sportowa - ale jeszcze muszę poszukać.

Mnie w ogóle nie nachodzi na ciuszki, łóżeczka i wózki - na razie czuję nierealność sytuacji bliźniakowej i czekam do 13 sierpnia na badanie przezierności karkowej.
Powiedzcie mi czy ja dobrze rozumuję: jedna kosmówka znaczy, że będzie jedno łożysko, czyli dzieci są jednojajowe?

maborka no jedna kosmowka to jeden pecherzyk i jedno lozysko. takze dzieci nie sa niczym ddzielone.... tak mi sie wydaje. ja tak mam a 17 ide zobaczyc czy moje malenstwa maja osobne naczynka czy nie oby miay bo sie troche denerwuje ... bo jak jeden wciagnie drugiego to... ehhh dobra nie mysle o zlych rzeczach juz :wściekła/y:

Hej :-)

Wczoraj byliśmy w górkach trochę pooddychać świeżym powietrzem :-). A za tydzień URLOP! W środę mam USG i muszę w tym tygodniu badania zrobić, bo od razu po powrocie z wakacji planuję wizytę :tak:.

Co do wózków, to ja mam po Karolku bardzo fajny wózeczek Casulaplay S4. Muszę tylko dokupić gondolę i fotelik.

Witam w poniedziałkowy poranek :) Wózek mam po Dawidku coneco v3 :) więc będzie jak znalazł, chyba, że i synek będzie chciał jeździć wózkiem to wtedy pomyślimy :) A tak po za tym Dawid zaczął sam chodzić :) jaka dumna z niego jestem :) przemieszcza się teraz na nóżkach :) i z dnia na dzień jest więcej kroków, wczoraj pokonał cały dom na stópkach :) Pozdrawiam i miłego tygodnia.

A tu mój synek :)

Rozumiem, dzięki. Lekarz na ostatnim usg powiedział, że jeszcze trzeba się przyjrzeć owodniom, czyli jednokosmówkowe, ale mogą być dwu- lub jednoowodniowe.
Chciałabym by były dwie owodnie, tak po cichu...

reklama
hej!
Miesiąc szybko zleci i ujrzysz serducho małego bejbika:tak:
A co do wózków to mi się takie podobają:

_TOLEDO_CONECO +GONDOLA +2xOCIEPLACZ +TORBA+FOLIA (671800974) - Aukcje internetowe Allegro

NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (702668257) - Aukcje internetowe Allegro

ten drugi w szczególności mi się podoba tylko inny kolor;-)

A mnie dziś muli od samego rana...normalnie cud, że kibelka nie zaliczyłam bo już mi sie odbijało..
A w nocy u nas była taka burza, że spac nie mogłam:szok:

Do góry