reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja zgagi nie mam wogóle. Heheh. Dziewczynki będą łyse?! Heh. Jakoś nie wierzę w te bzdurki. Ktoś sobie tak powiedział, bo u kilku osob sie sprawdziło... A wogóle mam znów skurcze takie lekkie, tak jak wtedy kiedy jechalam do szpitala. Tylko nie aż tak czesto... Za pół godzinki jest czas na tabletke przeciw skurczom macicy... Moje maleństwa coś za szybko sie pchają na świat...:-(

reklama
Hej Kochane i ja się witam:-)w końcu się zwlekłam z łózka po ciężkiej nocy, ja ostatnio na bezsennosc choruje...a na siusiu to z 6 razy byłam...masakra... ja mam jutro usg przed południem a po południu wizyte ( na usg i wizytę są oddzielne zapisy) juz się doczekać nie mogę aż tego mojego Rumcajsa małego zobacze:tak: lecę do sklepu, przydałoby się jakis obiad i zakupy zrobić bo światło w lodówce:szok: do pózniej Brzuszki:-)

Hejka:)
U mnie nocka w miarę spokojna:) Raz na siusiu, ja to wogóle po razie chodzę góra dwa razy byłam na siusiu w czasie ciąży:) Mojego M brata ciotecznego żona urodziła dziś o 1:17 Maciusia:) 3850g :)

Hej kochane.

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje :)
Witaj :) Wspaniałe wieści:) Więc wszystkiego dobrego dla Was!:) Oczywiście czekamy na ślubne foty:tak::-)

Ja chcę już 11 stycznia. Bo do lekarza jadę i będzie USG. Ciekawe ile dziewczyny ważą. No i czy wszystko ok, bo po pobycie w szpitalu na wstrzymanie porodu boję się jak cholera. A to ciągłe leżenie mnie już dobija....

hej
Nie bedzie mnie przez pare dobrych tygodni ,popsulam M kompa :/pisze z kafejki
Bylismy zaniesc go do naprawy i trzeba wszystko zdeinstalowac i od nowa wgrac :/
M wsciekly jak nie wiem :(dol jak ja wytrzymam

Bede zagladac z kafejki a jak tylko cos to was powiadomie .
Mam ta pania Mariole jako polozna i bede rodzic w tym szpitalu bo blizej domu i jakos fajniej .
Trzymajcie sie wszystkie i wstystkiego dobrego :))

Witajcie!!

xXxIzuLQaxXx Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, samych uśmiechniętych dni!!!

CzarnuszkaTy to ale odważna jesteś kobita, ja to się boję na kurs prawka iść, a ty w taka pogodę za kierownicę siadasz:tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj wizytę u gina i strasznie się boję. Mam nadzieję, że maleńka nadrobiła zaległości (miesiąc temu miała tylko 947g), bo chyba jej się spieszy:-( Brzuch mi w świąta opadł, jakieś nieregularne skórcze mam i co pół godziny do kibelka latam, a mała zamiast kopać, to się dziwnie przeciąga. Moja teściowa (4 dzieciaków na koncie) mówi, że mi jakieś 2 tygodnie zostały.:-:)-:)-:)szok: Strasznie się boję, bo ja i moja mama to wcześniaki i wolałabym, żeby mala do terminu doczekała.:-(

Mojego kuzyna partnerka 2 dni temu urodziła córeczkę, tydzień przed terminem, mała2400, 10 pkt Apgar. Na imię dali jej Blanka:-) Szkoda, że to tak daleko, bo zaraz bym pobiegła do nich odwiedzić:tak:

Aha! Wie może któraś z Was co znaczą takie skórcze promieniujące do kręgosłupa? Nie są jakoś bardzo bolesne, ale uciążliwe??:nerd::baffled:

Witajcie!!
Ja mam dzisiaj wizytę u gina i strasznie się boję. Mam nadzieję, że maleńka nadrobiła zaległości (miesiąc temu miała tylko 947g), bo chyba jej się spieszy:-( Brzuch mi w świąta opadł, jakieś nieregularne skórcze mam i co pół godziny do kibelka latam, a mała zamiast kopać, to się dziwnie przeciąga. Moja teściowa (4 dzieciaków na koncie) mówi, że mi jakieś 2 tygodnie zostały.:-:)-:)-:)szok: Strasznie się boję, bo ja i moja mama to wcześniaki i wolałabym, żeby mala do terminu doczekała.:-(
Aha! Wie może któraś z Was co znaczą takie skórcze promieniujące do kręgosłupa? Nie są jakoś bardzo bolesne, ale uciążliwe??:nerd::baffled:
Ja akurat bym nie czekała na Twoim miejscu tylko poszła do gina. Wczoraj akurat mieliśmy na szkole rodzenia rodzaje skurczów... że są takie od brzuszka w strone kręgosłupa, same brzuszne, same z krzyża... więc ja bym radziła iśc do gina i powiedziec co jest grane..

wlasnie poszlam wziac ciuszki z suszarki, ktora stala u mojej mamy w salonie, ze wzgledu na to ze my nie mamy gdzie jej postawic.
no i sie wscieklam. Wchodze do pokoju, a tam ciuszki poukladane i poprasowane..

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak chciala pomoc to mogla sie chociaz zapytac, a nie robic to za mnie.. !!!!!

reklama
ech...dospałam te kilka godzin, zjadłam śniadanie i....czuję się tragicznie :no:
jakaś osłabiona jestem, cukier mi spadł no ale nie mogę nic słodkiego zjeść pzrez tą cukrzycę :dry: krew z nosa też mi poszła.... od 4dni nie przyjmuję zelaza bo mi sie skonczylo a na koncie pusto....czekam na wypłate, pewnie za kilka godzin wpłynie na konto....a póki co....obijam się troche, muszę jeszcze odkurzyć - a taaaaaaaaak mi się nie chce :-D

Do góry