reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej! Dzisiaj sobie pospałam do późna, że tak można powiedzieć :-) Jutro rano jadę na badanie moczu i morfologii, muszę lecieć zaraz do apteki po kubeczek na siusiu. Jak przez ostatni miesiąc w ogóle nie wstawałam w nocy siku, to dzisiaj o 5 rano musiałam lecieć! :szok: Wczoraj wieczorkiem córcia wystawiła stópkę mi nad pępkiem, i czułam całą stopę! A jak złapałam ją za piętę to mała uciekła! hehe..

No niestety wiem, jak to z katarem - 7 dni jak nic musi być:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam maść majerankową, ale liczyłam, że może jest coś jeszcze lepszego;-);-)

Polecam Aromatol ja nacierałam sobie nos i zatoki troszke na początku piekło ale a to jaki oddech!! i inhalacje do gorącej wody wkropić kilka kropli i tak powdychac to ... bezpieczne i skuteczne, same ziola i moja gin mi to polecila. No i jak boli glowa to tez starczy natrzec czolo i skronie i zaraz przechodzi...tylko piecze na poczatku ale potem przestaje.

Hej kochane.

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje :)

Hej kochane.

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje :)

Kochana jak strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje z calego serca! znalazlas swoja druga polowke i bedziecie baaardzo szczesliwi!!!!!
Daj znac co i jak po slubie!! trzymamy kciuki kochana i ucałuj maleństwo w brzuszku

Hallo!

ja na 9 musiałam znowu jechać na uczelnię, niedawno wróciłam i na 13 spowrotem:wściekła/y: Jakbym wiedziała to bym kazała zostawić Ł dzisiaj auto, a tak muszę się tłuc autobusami:dry:

Ja dzisiaj też w nocy robiłam maratony do kibelka, 5 razy byłam na siku jak nic:szok::szok: przez to jestem niewyspana ehhh:dry:

A co do rzeczy dla dzidziusia, to ja trochę dostałam, a resztę pokupuję w komisach, bo są super ładne niezniszczone rzeczy o ponad połowę albo i więcej tańsze niż w sklepach. A jeśli chodzi o rzeczy do higieny mojej i maleństwa, to nic nie mam, ale to kupię gdzieś w lutym. Nie mam gdzie tego trzymać wogóle, więc czekam z wieloma rzeczami do ostatniej chwili.

Witam:)
Też dołączam się do zakatarzonych, dziś obudziło mnie moje chrapanie
Gratulacje dla obu mag chłopców, no i dla blueberry i chyba kasi że wszystko okej po ich wizycie u gina
Ja dziś cały dzień w domu, mój M będzie dopiero o 18.30! Nie lubię jak ona ma dyżury. No ale za to jutro wychodzi wcześniej bo idziemy do gina, na 14 mamy wizytę, ciekawe ile waży moje maleństwo, a ile ja sama

To trzymam kciuki za udaną wizytę!!:tak::tak: Też jestem ciekawa, jak stoi waga maleństwa i moja, ale dowiem się dopiero 12, bo dopiero wtedy mam wizytę:dry::dry:

reklama
Hej! Dzisiaj sobie pospałam do późna, że tak można powiedzieć :-) Jutro rano jadę na badanie moczu i morfologii, muszę lecieć zaraz do apteki po kubeczek na siusiu. Jak przez ostatni miesiąc w ogóle nie wstawałam w nocy siku, to dzisiaj o 5 rano musiałam lecieć! :szok: Wczoraj wieczorkiem córcia wystawiła stópkę mi nad pępkiem, i czułam całą stopę! A jak złapałam ją za piętę to mała uciekła! hehe..

O rany, ale fajnie zobaczyć taką stópkę:tak::tak::tak:Moja kopie jak szalona i się wierci, ale żadnej części ciała jeszcze nie zechciała pokazać:-:)-(

Polecam Aromatol ja nacierałam sobie nos i zatoki troszke na początku piekło ale a to jaki oddech!! i inhalacje do gorącej wody wkropić kilka kropli i tak powdychac to ... bezpieczne i skuteczne, same ziola i moja gin mi to polecila. No i jak boli glowa to tez starczy natrzec czolo i skronie i zaraz przechodzi...tylko piecze na poczatku ale potem przestaje.

Jak dziś w dzień też będzie tak fatalnie, to wieczorem lecę po niego do apteki:tak::tak::tak:

Hej kochane.

Gratuluję zdrowego dzidziusia i ślubu. Opowiedz, jak było i pochwal się zdjęciami:tak::tak::tak:

Wogole nie napisalam ze wrocilam:-D

Tak slisko ze jak jechałam po kumpele pod gore to prawie mi auto stanelo!!! ale sie bałam hehe ale dojechali cali i zdrowi...
juz sie nie moge doczekac wizytki!!!!

Dzielna dziewczynka:tak::tak:, jak ładnie dojechała, a najważniejsze, że bezpiecznie:tak::tak:

Do góry