reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ojej ale pojadlam :-D

zaraz Karol mi pomoze powlec kołdre.. strasznie nie lubie tego robic bo jest duza i ciezka. 200x220.
My też mamy 200x220:tak::-)

Witam Was kochane Brzuchatki!!!! My już jesteśmy w domku. Biore Fenoterol 8 razy pół tabletki i potas bo mi ręce się trzęsą. Odziwo serduszko nie wariuje. Moja macica sie uspokoiła i juz nie mam skurczy ani twardnień brzuszka. Mam tylko szyjke skróconą do 1 cm. Ale już jest dobrze!! :-) Franek szaleje jak nigdy!! Ja sie zabieram za nadrabianie. Pewnie troche mi to zajmie ;-) Jejku jak mi już tutaj dobrze...:zawstydzona/y:;-)
Super, że już w domku!! Trzymajcie się Kochana:tak::-)

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-D:-D:-D

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

chłopiec:-p

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:

przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

Kochana wspaniałe wieści!!:tak::-) Zazdroszczę aż:tak::-)

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-d:-d:-d

na usg zobaczyliśmy, że obcy to:

strasznie się cieszę, a m chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-d:-d:-d)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:

Przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

blueberry, kasia0305
ciesze się, że u waszych maluchów wszystko super:-d:-)

patinka - świetnie, że wróciliście w dwupaku:tak:
Trzymaj się cieplutko

rybka - ja ciągle trzymam kciuki, wierzę, że będzie w porządku:tak:

gratuluję synka!!!!!

No i jestem ja
Klienta poszla zadowolona :))

K zaraz wroci z drugiej roboty ale sie nim naciesze:baffled: jak juz prawie spie na siedząco :baffled:

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-D:-D:-D

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

blueberry, kasia0305 ciesze się, że u waszych maluchów wszystko super:-D:-)

patinka - świetnie, że wróciliście w dwupaku:tak:
trzymaj się cieplutko

rybka - ja ciągle trzymam kciuki, wierzę, że będzie w porządku:tak:

Ale super!!! I to dwie Mag w tym samym czasie sie dowiedzialy o synkach :)) faktycznie wstydliwi CI Wasi faceci...podobno u chlopcow szybciej poznac:-D. Gratki jeszcze raz :))

hello :-)
my juz po przemeblowaniu. Zeszlo nam sie a ze 2,5 h :-D
bo mnie ciagle cos nie pasowalo :-D
teraz jest w miare ok. Wiecej miejsca sie zrobilo i jakos tak przestronniej w tym naszym pokoiku 9metrow :-D
nawet nie musialam wywalac z szafek. Karol z bratem dali rade.
Nawet siostra zamienila sie ze mna na lozko. I to bez zbednego gadania i proszenia :-D
podlizuje sie, bo mam jej paznokcie zrobic na studniowke. Cwaniak. :-D

Dziewczyny gratuluje chlopcow :-D

hello :-)
my juz po przemeblowaniu. Zeszlo nam sie a ze 2,5 h :-D
bo mnie ciagle cos nie pasowalo :-D
teraz jest w miare ok. Wiecej miejsca sie zrobilo i jakos tak przestronniej w tym naszym pokoiku 9metrow :-D
nawet nie musialam wywalac z szafek. Karol z bratem dali rade.
Nawet siostra zamienila sie ze mna na lozko. I to bez zbednego gadania i proszenia :-D
podlizuje sie, bo mam jej paznokcie zrobic na studniowke. Cwaniak. :-D

Dziewczyny gratuluje chlopcow :-D

I co pewnie od razu lepsze samopoczucie po przemeblowaniu? Prawie tak, jakby kupić nowe meble...niby to samo a jednak inaczej;-);-)

Hej :-)

Wróciłam z USG. Dzidziuś waży 2064. Podobno zapowiada się dorodnie :szok:. Poza tym wszystko ok, jest ułożony główkowo i na pewno jest chłopcem :tak:

Wow duży chłopak:-)Gratuluje:-)

Witam Was kochane Brzuchatki!!!! My już jesteśmy w domku. Biore Fenoterol 8 razy pół tabletki i potas bo mi ręce się trzęsą. Odziwo serduszko nie wariuje. Moja macica sie uspokoiła i juz nie mam skurczy ani twardnień brzuszka. Mam tylko szyjke skróconą do 1 cm. Ale już jest dobrze!! :-) Franek szaleje jak nigdy!! Ja sie zabieram za nadrabianie. Pewnie troche mi to zajmie ;-) Jejku jak mi już tutaj dobrze...:zawstydzona/y:;-)

Dobrze że już wszystko dobrze

Ja uważam, że nie należy odciągać, bo tylko można krzywdę dziecku zrobić. Podobno napletek może nie schodzić nawet u chłopców do czwartego roku życia. Jeżeli nie robią się stany zapalne, to nie ma co panikować ;-)

Ja też nie ruszałam napletka u Igorka

Mag eno :rofl:ja obstawiałam dziołszkę:oo:
Gratuluje synusia:-)

hehe tak :-D
teraz pasuje mi bardziej. Bede miala lepszy dostep do dzidzi i bede ja widziala, a wczesniej to tak mogloby byc niekoniecznie dobrze..

Karol mnie pomscil w myslach pewnie ze 100 razy. A na pewno wtedy, kiedy juz po ustawieniu mebli stwierdzilam, ze jednak nie tak :-D:-D

reklama
hehe tak :-D
teraz pasuje mi bardziej. Bede miala lepszy dostep do dzidzi i bede ja widziala, a wczesniej to tak mogloby byc niekoniecznie dobrze..

Karol mnie pomscil w myslach pewnie ze 100 razy. A na pewno wtedy, kiedy juz po ustawieniu mebli stwierdzilam, ze jednak nie tak :-D:-D

Mój mąż z bratem też kilka razy przestawiali meble w domu:tak::tak::tak: brat oczywiście powiedział, co o tym myśli:-D:-D:-D, mąż był wyrozumiały i cierpliwy :tak::tak:

Do góry