reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

młoda mamusiu serdeczne gratulacje i wszystkiego dobrego na Nowej Drodze życia. Duuużo miłości :-)
Dziękuję ;-) Cieszę się, że wróciłaś do nas zapakowana:blink:

Spirytusem tak, ale nie salicylowym tylko zwykłym (spożywczym) rozcieńczonym z woda 2:1.
No to źle usłyszałam... Dzięki Blueberry, że mi wytłumaczyłaś:-)

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

chłopiec:-p

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:

przed nami walka o imię:tak::tak::tak:
Gratulacje!!!!:-):-):-)Duży ten facecik :-p A na 3d może wie, że wszystko dokładniej widać, i się zawstydził, że będziecie go tam oglądać:-p Na zwykłym tak dokładnie niczego nie widać, i był pewny może, że nie zauważycie, że myrda mu coś między nogami:-)

reklama
mag349, mag007 GRATULUJĘ! Tak długo nic nie wiedziałyscie, a teraz nam dwóch marcowych chlopaków przybyło:-)

patinka, rybka trzymam kciuki. Oby jak najdlużej w dwupaku.

Ja od 2 dni mam jakies takie nieregularne skórcze i brzuch mi twardnieje.:-( Dobrze, że jutro do gina.

Aha, któras z Was pisała o tej krwi pępowinowej. Kiedyś bardzo mnie to interesowało i dowiedzialam się od lekarza, że ilośc która zostaje wtedy pobrana może pomóc jedynie dziecku o wadze do ok 15 kg, więc nie wiem, czy to ma swens, zwłaszcza że okszty olbrzymie, a juz napewno nie pakiet na 10 lat, bo wtedy dziecko już znacznie cięższe. To, co piszę, to wiadomości sprzed okolo roku, więc może jakiś postęp medyczny nastąpił, ale jak co, to piszę, bo myslę, że warto wiedzieć, żeby nie dać si8ę niepotrzebnie naciągnąć, a jak wiadomo każda matka dla dziecka zrobi wszystko co w jej mocy i na zdrowiu nie będzie oszczędzać, to i tacy, co na tym żerują się zawsze znajdą.:tak:

Miłego wieczorku.

mag007 gratulacje synusia:-) mój jak się dowiedział że bedzie syn to prawie głową o słupy wysokiego napięcia zachaczał...hi hi hi:tak: oni juz tak mają:tak:

Właśnie założyłam sobie teraz nowe konto na allegro, bo do poprzedniego zapomniałam hasła, i tak jakoś, nawet się nie mogłam zalogować.. Ale przynajmniej poczekam teraz te kilka dni, aż przyjdzie mi pocztą aktywacja, i zacznę zamawiać pościel sobie na allegro :-) Bo mam jedną, ale nie podoba mi się :-p

mag - gratuluję ogromnie!!!! Jak widać trzymanie kciuków pomaga :-D
Nie wiem, co te nasze synusie takie wstydliwe :-D U nas też debaty nad imieniem :-D

Ja wróciłam z pogrzebu i mi dziwnie jakoś. Choc humor poprawia mi fakt, ze jutro przyjeżdża do mnie na kilka dni moja przyjaciółka :tak:

Uffffffffffffffff nadrobilam :-):-):-)
Mag349 i Mag007 no to ladne "jajka" :-D:-D:-D Nareszcie wiecie :-)
Gratuluje Synkow :tak:
Rybka trzymaj sie kochana!
Patinka ciesze sie, ze juz dobrze :-)

W piatek ide na gluzkoze, nareszcie! Sama wyprosilam.
Kupilam wczoraj przewijak. I jestem troche zla na siebie, bo dzis poszlam do komisu i byl IDENTYCZNY 28 euro tanszy :wściekła/y: Jeden i drugi uzywany, wiec zrobilam niezly interes :nerd:
I zamowilam dzis:
wanienke ze stelazem
rozek
2 komplety poscieli + ochraniacze
materacyk
kolderke i podusie (w razie czego, bo bedziemy uzywac raczej worka do spania)
I odbieram w przyszla sobote :-)
Lista sie skraca :-D

Noc kiepskawa, starsznie pozno chodze spac niestety.
Alus szaleje, choc nocami juz mniej :-D
Imie mielismy wybrane juz dawno, dawno temu.
Dobra, zmykam po Mezusia.
U nas zima pelna geba, od 30 lat takiej nie bylo :szok:
Nawet soli nie maja, zeby posypac, wiec na drochach slisko jak diabli!!!

Hej :)

Ale sa jeszcze inne zalegle pieniadze ktore juz dawno powinny byc i niby tez to wszystko do konca tygodnia zrobi .
Tyle razy juz mi obiecal ze mu nie wieze i wybralam sie dzisiaj pod wskazany adres ktory dostalam od takiej znajomej jesli chodzi wlasnie o sprawy zwiazane z tymi zaleglymi pieniedzmi i urzad przegina .
Jest to sad w ktorym sie sklada skarge ,poszlam fajn a mila babka opowiedzialam jej jak sprawa wyglada i czekamy do srody bo skoro powiedzial ze zrobi to damy mu ostatnia szanse moze obejdzie sie bez nieprzyjemnosci .Jesli siano nie przyjdzie do srody ide tam i zakladam skarge i podobno w 3 dni bedzie zalatwione i w trybie natychmiastowym wyplacone to co sie nalezy :)
Kochana ja musze zapytac o taki urzad u nas, bo na zasilek dla bezrobotnych czekam juz 8 MIESIECY :wściekła/y::wściekła/y: A na chorobowe 2 :wściekła/y:
W kulki leca strasznie! Podobno sprawdzaja moje zatrudnienie w UE! Ale ile???? Rok niedlugo bedzie! :wściekła/y:

reklama
Do góry