reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczynki dziekuje za trzymanie kciukow :tak: mam nadziejez e tym razem nam sie uda szybko zobaczyc dwie kreseczki pozniej po 9 misesiacach zdrowe piekne dzidzi ...
a wam wszystkim duzo zdrowka i dla dzieciaczkow tez !!!!!! buziaki ;-)

reklama
dziewczyny myslicie, ze jak szyjka jest w miare dluga, zamknieta.. do tej pory bylo wszystko ok to seks nie zaszkodzi?
wiem, ze dziecku nie zaszkodzi.. ale wolalabym nie wywolac wczesniejszego porodu :eek:
bo tak szczerze to nigdy gina nie pytalam o seks..
a raczej sie nie hamujemy...

jakbym znalazła u nas, to pewnie bym kupiła, ale specjalnie sprowadzac nie będę :-)

zdecydowalismy, że jak będą potrzebować akt ślubu, to sie upomną :-p
Pytam, bo moja znajoma jedzie do PL na weekend i jak dostanie w aptece, to mi je kupi. Wiec jakbys chciala, to moglabym Ci wyslac jedno opakowanie :happy2:
Na pewno sie upomna :tak:

dziewczyny myslicie, ze jak szyjka jest w miare dluga, zamknieta.. do tej pory bylo wszystko ok to seks nie zaszkodzi?
wiem, ze dziecku nie zaszkodzi.. ale wolalabym nie wywolac wczesniejszego porodu :eek:
bo tak szczerze to nigdy gina nie pytalam o seks..
a raczej sie nie hamujemy...
Ja mam dluga, zamknieta szyjke i pytalam gina, powiedzial, ze nie widzi przeciwwskazan. Ale ja mam jakas blokade i sie boje troszke... Raz sie przytulalismy i tak mi niefajnie stwardnial brzuch :baffled:

moniskabe-u nas też wszystko ok, nie ma żadnych przeciw wskazań, ja zapytałam i powiedziała mi gin"aby nie za często"
Mi też na razie pępek nie wyskoczył, a nawet dalej mam dziurę , oby tak do końca.
Rozstępów też brak :tak:.
A co do ważenia to zawsze każe mi buty ściągać, dobrze że reszty nie :-D, ale ja nie przejmuję się wagą mam w domu elektryczną i zawsze pokazuje kilo mniej :-D.

Pytam, bo moja znajoma jedzie do PL na weekend i jak dostanie w aptece, to mi je kupi. Wiec jakbys chciala, to moglabym Ci wyslac jedno opakowanie :happy2:
Na pewno sie upomna :tak:

to co, lepiej wysłac od razu?? to ja muszę przetłumaczyć jeszcze :baffled: za późno się obejrzałam :dry: no, ale nie sądziłam, że bedzie to potrzebne...
na razie dzięki za teściki :-) mam nadzieję, że nie będę schizowała :-p

a wiecie, jak zobaczyłam odpowiedź w wątku "wiadomosci z porodówki" to aż mi serce zamarło :szok: już zdążyłam sobie wyobrazić, że któraś urodziła!! :szok:

to co, lepiej wysłac od razu?? to ja muszę przetłumaczyć jeszcze :baffled: za późno się obejrzałam :dry: no, ale nie sądziłam, że bedzie to potrzebne...
na razie dzięki za teściki :-) mam nadzieję, że nie będę schizowała :-p

a wiecie, jak zobaczyłam odpowiedź w wątku "wiadomosci z porodówki" to aż mi serce zamarło :szok: już zdążyłam sobie wyobrazić, że któraś urodziła!! :szok:
Nie, nie, nie. Chodzilo mi o to, ze jak beda potrzebowac, to na pewno sie upomna :-) Wyslij bez, mysle, ze przejdzie bez problemu :tak:

Ja schizuje, bo mi tak strasznie mokro czasami :baffled: Lekarz mowi, ze wszystko ok, ale nic mi nie zaszkodzi sprawdzic taka wkladka co to.

Mnie tez zmrozilo, ale to na szczescie tylko sms od Patinki z dobrymi wiesciami :-)

A ja sie martwie o Maborke... Ciekawe co tam u niej i jak sie trzyma...

Witajcie...
ja standardowo nie wyspana, siku chyba z 4 razy, dzidzia kopała (zresztą już zaczyna swoje harce :-D), straszne powietrze mamy w mieszkaniu, źle się oddycha...i chyba mnie angina dopada....katar juz mam i ból gardła...ech

dziś przyjeżdża do mnie łóżeczko i materacyk (kokos-gryka) - nie mogę sie juz doczekać. Skoczę też dziś po jakies kosmetyki dla maluszka.

kupiłam wczoraj płatki mydlane i zacznę też powoli prać ciuszki.
chyba jeszcze się zdrzemne :tak:

Hello brzuszki!
Witam sie i ide czytac zaległosci. 40 stron:szok::szok:ale naprodukowałyscie!! nie było mnie bo mi nawaliła ładowarka z laptopa...:wściekła/y:na szczescie juz dziala :tak:pocxytam i wracam:*

reklama
Hej i ja się witam, porannie ;) Mężuś właśnie wyszedł do pracy a ja nie mam pomysłu co dziś robić. Chyba nie umiem siedzieć w domu , dziwnie się czuję wiedząc, że wszyscy w pracy a ja nie . Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie teraz pracować, jak tu wytrzymać 7 h na nogach.

Do góry