reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
okres do mnie przyszedł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezu ale jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwszy moj kochany!!!!!!
a po nim staranka!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przepraszam za zamieszanie lae nie moglam sie opanowac z radosci :sorry2:

Ale się wystraszyłam po pierwszych dwóch linijkach! Zanim zobaczyłam, że to Ty piszesz Kobieto :-D
Chcesz, zebyśmy tu na zawał zeszły? :-D

reklama
misssis- super :-D
madzia- współczuję , ale wytrzymaj już niedługo.

Ja cały dzień przeleniuchowałam, ale M zabronił mi siedzieć przed kompa bo mówi że muszę odpocząć od promieni :-D, tylko że i on nie mógł :-D, ale nie było strasznie. Teraz wybieram się na krótki spacerek.
Jeju zazdroszcze wam tego szykowania wszystkiego, ja chyba wpadam w panikę :szok:, bo my nie mamy jeszcze nic. No oprócz łóżeczka - jeszcze po mnie bez matraca, i 1 zestawu ciuszków (komplet - 5 częściowy) . Ale obiecałam sobie że jutro idę na zakupy ,może uda się coś kupić.
Co do pępka to ja mam dalej dziurę :tak: i mam nadzieję że tak zostanie a i żadnych rozstępów na brzuchu, choć nie samruję się systematycznie. No trochę na piersiach -ale to białe z okresu dojrzewania.

no gratki kochana:-D:-D:-D

ja lecę robić spagetti - bo padnę , jak nie zjem, tak mi się zachciało:-D

jejciu dziewczynki przepraszam nie chcialam was wystraszyc :sorry2: al epoprostu tak sie ucieszylam bo juz przez kilka dni swirowalam dokumentnie , zla bylam i plakalam i taka w ogole rozmemłana jak nie powiem co :-) no i przyszla po tym duphastonie a sie juz balam ze jeszcze inne dziadostwo bed emusiala brac zeby przylazla ufff naszczescie jest !!! jest! jest! jest!!.... :-D

tabasia a czuje sie dobrze, juz o wiele lepiej jak ta pipka @ przyszla i jak dzisiaj rano wylam tak juz mam od razu nowe sily na dzidzusia zeby Antoś do nas wrocił :-):tak: pewnie nie raz jeszcze bede plakac i miec doly i sie zamykac chwilowow sobie ale mysle ze to normalne teraz tylko 2 kreseczki zdaje sie na zycie w tej sprawie bo w sumei gin mowil zeby poczekac 2 @ no ale watpie ze mi sie to uda :sorry2: wiec bedzie heja z koksem i do roboty :-D a jak bed emiala znow owulke w 62 dniu cyklu to i tak minie 3 miesiace od porodu i tak i tak wiec mysle ze nie bedzie zle :-) a bede tylko lezec i chodzic na krociutkie spacerki i nie bede nic nosic na rekach... kurde bede jak jajo ale teraz musze urodzic zdrowego o czasie dzidziusia musze no !!!! ;-)

Mississ super :))

a ja pospalam chwile i teraz sie znowu nudze .Zjadlam loda a teraz mi sie chce pizzy z szynka i ananasem :) i zaraz ja zrobie :) pizze mam gotowa szynke i ananasa tez tylko wlacze piekarnik i jest .

jejciu dziewczynki przepraszam nie chcialam was wystraszyc :sorry2: al epoprostu tak sie ucieszylam bo juz przez kilka dni swirowalam dokumentnie , zla bylam i plakalam i taka w ogole rozmemłana jak nie powiem co :-) no i przyszla po tym duphastonie a sie juz balam ze jeszcze inne dziadostwo bed emusiala brac zeby przylazla ufff naszczescie jest !!! jest! jest! jest!!.... :-D

tabasia a czuje sie dobrze, juz o wiele lepiej jak ta pipka @ przyszla i jak dzisiaj rano wylam tak juz mam od razu nowe sily na dzidzusia zeby Antoś do nas wrocił :-):tak: pewnie nie raz jeszcze bede plakac i miec doly i sie zamykac chwilowow sobie ale mysle ze to normalne teraz tylko 2 kreseczki zdaje sie na zycie w tej sprawie bo w sumei gin mowil zeby poczekac 2 @ no ale watpie ze mi sie to uda :sorry2: wiec bedzie heja z koksem i do roboty :-D a jak bed emiala znow owulke w 62 dniu cyklu to i tak minie 3 miesiace od porodu i tak i tak wiec mysle ze nie bedzie zle :-) a bede tylko lezec i chodzic na krociutkie spacerki i nie bede nic nosic na rekach... kurde bede jak jajo ale teraz musze urodzic zdrowego o czasie dzidziusia musze no !!!! ;-)

To super! Teraz uważaj na siebie, dbaj, zdrowo się odżywiaj, a na pewno organizm się szybko zregeneruje i pojawią się dwie kreseczki :tak: Dużo odpoczynku, mało stresów i obchodzić się ze sobą jak z jajeczkiem. W końcu wiem, co znaczą staranka o dzidzię! Trzymam mocno kciukasy!!!

Wspaniała wiadomośc Kochana!!! :tak::-) Trzymam kciuki !!!

Kochana, to wspaniała wiadomość!! :-)

reklama
Tabasia- mam pytanko :tak:

jak wypełniałaś papiery na Maternity Benefit, to załączałaś przetłumaczony akt slubu???
kurde, kolejny problem przyszedł, musze w trybie natychmiastowym znaleźć tłumacza przysięgłego :baffled:

Do góry