reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mi lekarz w karcie ciąży wpisuje skończone tygodnie. Np. teraz we wtorek zaczął mi iść 30tyd. a on mi wpisał 29 (że skończone pełne 29).
Mnie też zawsze pisze skończone tygodnie, ja mam termin na 16 marca czyli tydzień później niż ty,a we wtorek byłam na wizycie i lekarz wpisał mi skończone 29 tydzień czyli teraz jest 30 tez od wtorku czyli ty powinnaś mieć teraz 31 tydzień, dziwne ja już nic nie rozumiem:confused:

reklama
Mnie też zawsze pisze skończone tygodnie, ja mam termin na 16 marca czyli tydzień później niż ty,a we wtorek byłam na wizycie i lekarz wpisał mi skończone 29 tydzień czyli teraz jest 30 tez od wtorku czyli ty powinnaś mieć teraz 31 tydzień, dziwne ja już nic nie rozumiem:confused:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja też się już pogubiłam
tyle wiem, że we wtorek będe mieć skończone 30tyg.
bo OM miałam 2 czerwca czyli 3 czerwaca dopiero szedł 1 tydzień, a 9 czerwca skończyłam 1 tydzień.... :happy2::happy2::happy2: i tak jestem zielona

no ale tak logocznie patrzac jak jest 28 tydzien i 3 dni to te trzy dni sa w środku nastepnego tygodnia czyli jestes W trakcie tego 29 wlasnie...:sorry2: w kazdym razie bobas wie kiedy ma wyjsc mam nadzieje:)

no ale tak logocznie patrzac jak jest 28 tydzien i 3 dni to te trzy dni sa w środku nastepnego tygodnia czyli jestes W trakcie tego 29 wlasnie...:sorry2: w kazdym razie bobas wie kiedy ma wyjsc mam nadzieje:)

Ty chyba masz kochana termin zaraz koło mnie, bo po suwaczku widać że jesteśmy w tym samym tygodniu.

My juz po obiadku i oczka mi sie zamykaja ide polulac :)
burza
CZARNUSZKA
TEZ mialam kolczyk i teraz brzydko wyglada i M mowi ze moj brzuch jest poszarpany :(
rozstepow jak na razie nie ma :) i oby tak zostalo duzo oliwkuje :)

madzia84 my przezylismy 9 miesiecy rozstania bo M byl w Irlandi co prawda czesto tam bylam ale to nie to samo jak sie jest razem na codzien takze wiem jak to jest .Ale wiem tez ze jak sie tak naprawde chce i kocha to wszystko jestesmy w stanie zniesc :)
My codziennie mielismy siebie przez skype :) i mysle ze dzieki temu dalismy latwiej rade :)

dokładnie podaja mi 15,16,17;-) ja tam sobie przyjelam do wiadomosci ze juz w 30 jestem tygodniu, mam wiekszy komfort psychiczny ze mniej mi zostalo:-D
Ja mam na 16 marca, ale tez wyszło mi z USG że na 9, ale ja liczę według OM, czyli jest szansa że będziemy się w tym samym czasie męczyć na porodówce:-D
No i z tego wynika że Milkshake, która ma termin na 8 marca jest teraz w 31 tygodniu a nie 30 tak jak my.:tak:

reklama
To samo widzialam u nas w szpitalu to taboret do rodzenia :-D tak to tutaj nazywaja

.
JA JAKO PIERWSZA POD SERCEM CIĘ NOSZĘ. JA O TWE ZDROWIE NAJGORĘCEJ PROSZĘ.JESTEM PRZY TOBIE OD PIERWSZEGO GRAMA.
TYŚ MOJE DZIECKO, JA TWOJA MAMA

ach jakie to sliczne dlatego musialam wkleic :)

Do góry