kurde złapały mnie takie tepe bóle w podbrzuszu...nie bede mowic ze na miesiaczke bo nigdy nie kumałam jakie to sa w kazdym razie jarek jus polecial do apteki po nospe..poza tym brzucholek mi opadl troszke..i jakies skurcze tepe mnie sie trzymaja....kurde no..złapała mnie panika i jakies flash backi z pierwszego porodu i ryczec mi sie chce
reklama
dziewczyny no co wy jeszcze nie pora rodzic spokuj mi tutaj
Jeszcze czekamy tutaj nie prowadzimy rewalizacji
RYBKA nie daj sie nie wolno jeszcze ,jeszcze troszke trzymaj )
A ja pojadlam kielbaski smazonej z przysmalona cebulka i teraz mi sie brzydko odbija .
Ja mleko dziennie litrami pije i tez na ta wstretna zgage pomaga ale nie raz juz na mleko patrzec nie moge bleee
Caly dzien tutaj sypie sniegiem jeszcze nas zasypie
Jeszcze czekamy tutaj nie prowadzimy rewalizacji
RYBKA nie daj sie nie wolno jeszcze ,jeszcze troszke trzymaj )
A ja pojadlam kielbaski smazonej z przysmalona cebulka i teraz mi sie brzydko odbija .
Ja mleko dziennie litrami pije i tez na ta wstretna zgage pomaga ale nie raz juz na mleko patrzec nie moge bleee
Caly dzien tutaj sypie sniegiem jeszcze nas zasypie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Rany, w życiu nie miałam tylu ubranek w jednym rozmiarzeTak liczylam te wszystkie rzeczy to wcale tak duzo tego nie ma :/
50-56 z 15 bodziakow mam na krotki rekaw
50-56 z 10 bodziakow na dlugi rekaw
50-56 z 10 bluzeczek
50-56 z 10 kaftanikow
50-56 14 pajacykow
50-56 z 10 roznych spodenek
50-56 pare sweterkow ,dresy .bluzy i spiwor
ale jak pomysle ze dziecko trzeba tak 2-3 razy do dnia przebrac (tak mi znajome mowia ) to hmmmmm nie wiem czy bedzie wystarczajaco nie wiem czy nadaze prac :/
Witam w nowym roku
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki
blueberry77 a mi ciagle sie wydaje ze jakos malo :/ alo to jest to ze nie jestem doswiadczona i dlatego nie potrafie oszacowac ale mam was i wiem ze juz nic nie kupuje
Posprzedaje i bedzie na kolejne
gaba82 jestem za
Posprzedaje i bedzie na kolejne
gaba82 jestem za
ionka
Fanka BB :)
a wiecie, że ja dziś myślałam, żeby sobie Wasze numery w komórke wklepać, ale potem pomyslałam, że jeszcze za wcześnie ;-) wpiszę i jeszcze z wrażenia urodzę ;-)
ja mleka tez nie lubie pić, ale wczoraj zmiksowałam sobie 2 łyżki lodów waniliowych, szklankę mleka i trochę nesquika :-) miałam pyszne piciu i po zgadze :-)
ja mleka tez nie lubie pić, ale wczoraj zmiksowałam sobie 2 łyżki lodów waniliowych, szklankę mleka i trochę nesquika :-) miałam pyszne piciu i po zgadze :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej kochane jak tam nowy rok powitany ?? mi maz dzisiaj zdychal jak nie wiem mowil ciagle ze umiera
kurcze a mi dzisiaj jakos smutno bo wszstko wrocilo od 12 wnocy , wszystkie wspomnienia :-(
rybka i patinka trzymam kciuki zebyscie wszystkie wrocily do domku w dwupakach, dzieciaczki nie spieszyc mi sie tak na swiat!!!! nu nu nu
kurcze a mi dzisiaj jakos smutno bo wszstko wrocilo od 12 wnocy , wszystkie wspomnienia :-(
rybka i patinka trzymam kciuki zebyscie wszystkie wrocily do domku w dwupakach, dzieciaczki nie spieszyc mi sie tak na swiat!!!! nu nu nu
reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Ja mam ubranka w różnych rozmiarach,nie kupuje tylko w jednym bo to nigdy nie wiadomo jaka się dzidzia urodzi, a nawet jak będą trochę za duże to nic i tak maluszki rosną jak na drożdzach:-)