reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurde złapały mnie takie tepe bóle w podbrzuszu...nie bede mowic ze na miesiaczke bo nigdy nie kumałam jakie to sa:sorry2: w kazdym razie jarek jus polecial do apteki po nospe..poza tym brzucholek mi opadl troszke..i jakies skurcze tepe mnie sie trzymaja....kurde no..złapała mnie panika i jakies flash backi z pierwszego porodu i ryczec mi sie chce:baffled:

reklama
dziewczyny no co wy jeszcze nie pora rodzic spokuj mi tutaj :)
Jeszcze czekamy tutaj nie prowadzimy rewalizacji :-D
RYBKA nie daj sie nie wolno jeszcze ,jeszcze troszke trzymaj :))

A ja pojadlam kielbaski smazonej z przysmalona cebulka :) i teraz mi sie brzydko odbija .
Ja mleko dziennie litrami pije i tez na ta wstretna zgage pomaga ale nie raz juz na mleko patrzec nie moge bleee

Caly dzien tutaj sypie sniegiem jeszcze nas zasypie :)

Tak liczylam te wszystkie rzeczy to wcale tak duzo tego nie ma :/
50-56 z 15 bodziakow mam na krotki rekaw
50-56 z 10 bodziakow na dlugi rekaw
50-56 z 10 bluzeczek
50-56 z 10 kaftanikow
50-56 14 pajacykow
50-56 z 10 roznych spodenek
50-56 pare sweterkow ,dresy .bluzy i spiwor :)
ale jak pomysle ze dziecko trzeba tak 2-3 razy do dnia przebrac (tak mi znajome mowia ) to hmmmmm nie wiem czy bedzie wystarczajaco nie wiem czy nadaze prac :/
Rany, w życiu nie miałam tylu ubranek w jednym rozmiarze :szok:

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)

blueberry77 a mi ciagle sie wydaje ze jakos malo :/ alo to jest to ze nie jestem doswiadczona i dlatego nie potrafie oszacowac ale mam was i wiem ze juz nic nie kupuje :)
Posprzedaje i bedzie na kolejne :)

gaba82 jestem za :)

a wiecie, że ja dziś myślałam, żeby sobie Wasze numery w komórke wklepać, ale potem pomyslałam, że jeszcze za wcześnie ;-) wpiszę i jeszcze z wrażenia urodzę ;-)

ja mleka tez nie lubie pić, ale wczoraj zmiksowałam sobie 2 łyżki lodów waniliowych, szklankę mleka i trochę nesquika :-) miałam pyszne piciu i po zgadze :-)

hej kochane jak tam nowy rok powitany ?? mi maz dzisiaj zdychal jak nie wiem mowil ciagle ze umiera :-D:-D

kurcze a mi dzisiaj jakos smutno bo wszstko wrocilo od 12 wnocy , wszystkie wspomnienia :-(

rybka i patinka trzymam kciuki zebyscie wszystkie wrocily do domku w dwupakach, dzieciaczki nie spieszyc mi sie tak na swiat!!!! nu nu nu :tak:

Chcialam zobaczyc czy zostawilam wam numer i chcialam wasze numery powpisywac i nie umiem tam wejsc :(
Z tego co pamietam to musze wejsc w spolecznosc i co dalej ???
Jak mam sie tam dostac ?

reklama
Ja mam ubranka w różnych rozmiarach,nie kupuje tylko w jednym bo to nigdy nie wiadomo jaka się dzidzia urodzi, a nawet jak będą trochę za duże to nic i tak maluszki rosną jak na drożdzach:-)

Do góry