reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mój tata pochodzi z Jeleniej Góry:-) Mam tam parę ciotek,wujków i siostrę cioteczną ale nawet nie wiem na jakiej ulicy mieszkają,bo jeździłam tam jako dziecko z babcią a odkąd jej niema no to niemam z kim ale z siostrą mam kontakt od czasu do czasu na "Naszej Klasie":baffled:

reklama
Młoda mamuśka- Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze. Fajnie Ci , ja już 3 lata po swoim ślubie, jedyna różnica że ja nie miałam w ogóle stresa;) , a w kościele to sie brechtałam do księdza;) Ale fajnie by było powtórzyć.
Za Rybke trzymam mocno kciuki, oby wróciła do nas w dwu paku.
Dziewczyny ja 4 dni na nogach prawie non stop.Dałam radę Was czytać ,mam nadrobione wszystko ;)ale pisać jakoś mi się nie udało. Ale już szał minął i nareszcie wrócę do pisania;)

We wtorek jak wróciliśmy od teściów , od razu na zakupy, a potem zrobiłam wafle z przepisu mojej koleżanki, no i lipa,takie mokre wyszły , w smaku ok ale jakbym je nasączyła.
W środę 3 ciasta - cały dzień roboty, bo jakaś spowolniona jestem ;( , i na dodatek to zawsze chwalili moje ciasta ale tym razem to jakieś fatum padło. normalnie cały czas coś na nie tak a jak w tym samym czasie wyciekła mi śmietana bo dziurawy garczek wziełam i popsuł się mikser to aż się popłakałam. Ale już po tym szaleństwie i dobrze. No i ciasta jakieś nawet ok wyszły (3 bit, Shrek, i Wiśniowiec) - te dwa ostatnie robiłam pierwszy raz. Nawet dobre.
A wczoraj to od rana czekałam na wizytę księdza , a ten juz po kolędzie na wyjście "no i szcześliwego rozwiązania w tym roku" więc mu mówię że zamierzam za rok rodzić i się bidulek nie połapał o co mi chodzi. A ok południa zaraz po wizycie księdza przyjechali goście i odrazu za stół i tak siedzieli do 14 dziś a ja koło nich biegałm. Dobrze że mama mi pomogła bo bym chyba padła. Ale jedzenia zostało na tydzień.Więc o tyle dobrze. Nareszcie odpoczne.
Dobra kończe skrobać bo mnie żadna nie przeczyta. :-D

Czesc dziewczyny.Witam sie noworocznie.Spisalam sie i posta mi wcielo wiec juz nie pisze.Jakas padnieta jestem.
Rybka Patinka bez szalenstw jeszcze miesiac lub dwa wytrzymac,trzymac sie kolejki.Ok spadam z dzieciakami na spacer

hej dziewuszki :-)
wrocilismy od swiezo upieczonej mamy :-)
Malutka jest przesliczna. Niektore dzieci maja brzydka cere, sa czerwone albo zolte. Gabrysia jest przesliczna, a minki strzela przecudne :-D
tylko ja wziac i trzymac na kolankach :-D
spadla troszke z wagi, urodzila sie 2950 a teraz przy wypisie wazyla 2700. Ale je czesto i duzo spi :-)
wlosy ma juz na 3-4 cm :-D czarne :-D
zakochalam sie :-)
juz chce miec swoje w raczkach... :-D albo nie.. dopiero w lutym/marcu :-D

na spolecznosci wklejam fotke :-)

Rybka i Patinka-dziewczyny nogi razem trzymać i przemówić dzieciom do rozumu,za brzydka pogoda jeszcze by wychodzić...no i nie ładnie tak pchać się przed innymi dziećmi;-)!

reklama
Do góry