reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O ludzie kobity spokój mi tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Powariowały marcóweczki:szok:

Baby leniwe-w lutym mozna sie rozpakowywac a nie na początku stycznia! No co Wy! Ja tak myśłę , ze może już to jakaś autosugestia. Jedna ma skurcze, druga ma skurcze to i reszcie sie udziela....

Zobaczcie-z Patinka juz lepiej, w pon. prawdopodobnie wychodzi. Hurraa!!!!:-)

Rybka tez na pewno wyjdzie w dwupaku np. w środę. Jestem przekonana.

A reszta ma siedziec na dupie i do żadnych szpitali się nie pchać. Albo sobie BB odpuścic na tydzień. Może to od siedzenia przez kompem skurcze łapią...:cool:

Aż mi ciśnienie z nerwów podskoczyło. Ale sdię wydarłam internetowo i mam nadzieje ze lepiej bedzie.

reklama
Aleście się rozpisały:szok: Ja za Wami nie będę nadążać :no:

Dziewczyny w szpitalu - trzymajcie się!!! Musi być dobrze!

Ja też mam czasem twardnienia brzucha i pobolewania, ale to głównie od nieszczęsnych wzdęć, bo męczę się z nimi od ok 18 tygodnia...

Śpioszki mam pokupowane na 62 cm i tylko dosłownie 3-4 na 56, bo mój dzidziuś zapowiada się na dużego. Przy usg zawsze okazywał się 2 tyg starszy i ma długą kość udową. Ale co się dziwić, skoro rodzice oboje ponad 180 cm:zawstydzona/y:

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)
To jest swietny pomysl, tez o tym myslalam :tak:
Fajnieby bylo wpisywac tam tylko tresc smsa, zeby pozniej latwo bylo znalezc potrzebne info, a nie rozpisywac sie jak na glownym watku, tak sobie mysle :happy2:

kurde złapały mnie takie tepe bóle w podbrzuszu...nie bede mowic ze na miesiaczke bo nigdy nie kumałam jakie to sa:sorry2: w kazdym razie jarek jus polecial do apteki po nospe..poza tym brzucholek mi opadl troszke..i jakies skurcze tepe mnie sie trzymaja....kurde no..złapała mnie panika i jakies flash backi z pierwszego porodu i ryczec mi sie chce:baffled:
- kochana idź weż jakas odprezajaca kąpiel , weż no-spe i sie poloz i nie dotykaj brzucholca i sie nie deenrwuj bedzie dobrze maluch jeszcze posiedzi w brzuszku :) pewnie sie cieszy ze juz 2010 i ze kolej na niego. Trzymam kciukasy zeby było dobrze wszystko i buzi w brzuszek :);-)

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)
- ja tez o tym myślałam , to bedzie dobry pomysł:tak:

hej kochane jak tam nowy rok powitany ?? mi maz dzisiaj zdychal jak nie wiem mowil ciagle ze umiera :-D:-D

kurcze a mi dzisiaj jakos smutno bo wszstko wrocilo od 12 wnocy , wszystkie wspomnienia :-(

rybka i patinka trzymam kciuki zebyscie wszystkie wrocily do domku w dwupakach, dzieciaczki nie spieszyc mi sie tak na swiat!!!! nu nu nu :tak:
- Mycha kochana!!!!! zobaczysz niedlugo TY bedziesz sie cieszyc nadmiarem kg w ciazy, rozsteopami , nieprzespanymi nocami, zreszta wiesz jak to jest :) i Ciebie nidlugo Bog obdarzy malenką fasoleczka :) póki co musisz zbierac sily i zdrowia dla nastepnego dzidziusia!!!!

Chcialam zobaczyc czy zostawilam wam numer i chcialam wasze numery powpisywac i nie umiem tam wejsc :(
Z tego co pamietam to musze wejsc w spolecznosc i co dalej ???
Jak mam sie tam dostac ?
- kochana musisz wejsc w spolecznosc i potem grupy spolecznosciowe i Ci sie wyswietli jezeli nalezysz do naszej grupy. A jezeli nie to musisz poprosic Ccarolina85 ona jest naszym sekretariatem :):-D

Juz wszystko znalazlam :))
Wyslalam Ccarolina85 sms ze jak juz kiedys trafie na porodowke to ona was poinformuje :))
A jak cos to tam jest tez moj nr :) i twoj czarnuszka tez wpisalam :)
Wybralam was dwie tak przypadkowo :)
Wszystkie jestescie mile i wszystkie lubie zeby potem nie bylo :)

Kochane ja mam tez inne ubranka w innych rozmiarach 62-68
74 nawet i 80 juz sa na gornej polce leza :)
Teraz laze po e-bay i poluje na okazje :) jutro duzo moich rzeczy sie posprzedaje i juz nawet dobrze stoja takze mozna wariowac :)

Juz wszystko znalazlam :))
Wyslalam Ccarolina85 sms ze jak juz kiedys trafie na porodowke to ona was poinformuje :))
A jak cos to tam jest tez moj nr :) i twoj czarnuszka tez wpisalam :)
Wybralam was dwie tak przypadkowo :)
Wszystkie jestescie mile i wszystkie lubie zeby potem nie bylo :)
- ja tez mam od Ccaroline wkoncu nasza moderatorka:-D
od Ciebie Kamikaa tez se ukradne :))

O Boziu Rybka trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patinka dobrze ,ze juz dobrze:))

Ewcia ma racje nie stresować się,zrobic goraco kapiel,wziasc nospe batonika w reke i do lozka.

A co do nowego watku jestem za!!!

reklama
Do góry