patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Mój M o 20 tej ma dopłynąć do Świnoujscia i jeszcze mu zostało 300km takze jeszcze troszkie.
No i już coraz bliżej was...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój M o 20 tej ma dopłynąć do Świnoujscia i jeszcze mu zostało 300km takze jeszcze troszkie.
No i już coraz bliżej was...
zazdroszcze ze juz masz 31 tydzien :-)
wiecie ze ja juz powoli mam dosyc brzuszka? Juz wolalabym zeby byl marzec i dzidzia byla.. ale nie we mnie :-)
coz tu mowic.. ciezko mi sie robi.
A najbardziej przeszkadza bol plecow i krocza
Wlasnie Karol poszedl ogladac mieszkanie, bo ja nie chcialam wychodzic, twardy brzusio mam. Juz 2 nospe biore. Porobie jeszcze kilka rzeczy i ide sie polozyc.
Mialam umyc wanne.. ale zobaczymy..
Rybka trzymam kciuki żeby jutro było lepiej będzie dobrze
Mag ja również ostatnio narzekam na bóle krocza, najgorzej jest wieczorem albo w nocy jak mam wstać siusiu to bujam się z boku na bok. Boli mnie spojenie, miednica i plecy, chyba wszystko sie tam rozciąga.
Ja jestem cała obolała po dzisiejszej wyprawie do lekarza i na zakupy. Chodzę po mieszkaniu jak kaczka na nartach .
Okazało się, że mam cukier po obciążeniu na granicy normy i doktor mnie skierował do poradni diabetologicznej. Poza tym jakieś straszne rzeczy mi wyszły w moczu . Doktor mi przepisał antybiotyk, ale jutro sobie powtórzę badanie, bo nie chcę się faszerować bez potrzeby...