reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ach....i zrobiłam dziś mega stroik, gdyz w tym roku nie ubieramy choinki (w sumie juz nas na nią nie stać) :sorry: Dostaliśmy kilka gałązek żywej choinki i teraz tak ładnie pachnie....ciekawe ile wytrzyma to moje dzieło przy tym osiedlowym ogrzewaniu.

Skromny bo i ozdób nie mamy - w końcu mieszkamy na swoim dopiero od maja :-D

śliczny stroik :-) my nasza maluteńką choinke będziemy ubierać w środe:-) ja mam ozdoby itd bo my tutaj mieszkamy już od roku więc rok temu choineczka już stała :tak:

A ja dzisiaj mam totalnego lenia. Myśle co na kolacje zrobić i brak pomysłu więc M stwierdził ze zamówimy pizze hehe no i jedzie już do nas:-) za pół godzinki ma być mniam :-)
Coś brzusio dzisiaj pobolewa. W ogole widze że znowu się powiekszył bo mi coraz bardziej przeszkadza. Najpierw miałam takie miesiączkowe pobolewania w prawej pachwinie to wzięłam magnez i nospe i troche puściło ale twardy jest i na noc pewnie bede musiała relanium brać.
A jutro ciężki dzień bo kupowanie prezentów- większość w aptece:-D:-D:-D a później cenrum handlowe ehh i dalsze sprzatanie. Ale jutro już mi M pomoże bo zostały takie ciężkie rzeczy do zrobienia.
W związku ze dzisiaj jego święto pozwoliłam mu totalnie opanować TV i podłączył PS3 i gra w Fife...hehe nie ma to jak wieczór przy głosie Szpakowskiego :-D:-D

reklama
Witojcie dziewczęta,

chyba od tego siedzenia w domu juź mi odbija. Postanowiłam nauczyć sie robić na drutach!!:szok: Może być gorszy szczyt nudy? :no:

Mały strasznie kopie wiec musze sie czymś zająć a jak na złość cała rodzina wyklucza mnie z przygotowań świątecznych bo niby mam odpoczywać :confused2:

u mnie ble:-:)-:)-:)-:)-:)-(

brzuch jak skała co jakiś czas skurcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

po fenoterolu lepiej na godzinkę i znowu
ciśnienie 70/50
a cukier szkoda gadać po kolacji mój rekord 162!!!!jakiś kosmos:szok::szok::szok:

i załapałam doła bo chyba w takim stanie jutro gin mnie położy w szpitalu:-:)-:)-(

mam bardzo silne bóle jak na mega okres:-:)-:)-(
bardzo się boję oby do jutra mam nadzieję że noc będzie spokojna:tak:

- o wlasnie bo Ty bidulko niewiesz kogo nosisz pod serduchem ....a jaki masz brzuszek?? taki bardziej jak pilka czy taki na boki tez ?? i ile juz przytylas??

Brzuszek wstawuałam chyba przedwczoraj na Galerię brzuszków. Ja się nie znam, a jedni mówią, że na chłopca, inni, ze na dziewczynkę. Według mnie niestety bardziej na chłopca. Kilo na plusie mam już 14, co mnie strasznie wkurza!

No, spakowałam 2 ostatnie prezenty. Mam ich już 15, albo więcej :-D

u mnie ble:-:)-:)-:)-:)-:)-(

brzuch jak skała co jakiś czas skurcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

po fenoterolu lepiej na godzinkę i znowu
ciśnienie 70/50
a cukier szkoda gadać po kolacji mój rekord 162!!!!jakiś kosmos:szok::szok::szok:

i załapałam doła bo chyba w takim stanie jutro gin mnie położy w szpitalu:-:)-:)-(

mam bardzo silne bóle jak na mega okres:-:)-:)-(
bardzo się boję oby do jutra mam nadzieję że noc będzie spokojna:tak:

Oj Kochana mam nadzieje ze bóle mina i swieta spędzisz w domku.Trzymaj sie jak najbardziej:tak:

Mag ja rowniez juz dlugi czas mam bole krocza.. ale z roznym natezeniem. Sa dni kiedy ledwo odczuwam, a sa takie ze chodze kiwajac sie z boku na bok :-D

Moje niestety cały czas są takie mocne. No, ale cóż. Pewnie nie można tak całkiem bezobjawowo przechodzić ciąży :-D I jeszcze zgaga masakra, na szczęście ostatnio nie codziennie :tak:

Lady Karen - niekoniecznie nuda. Na drutach można wyczarowac cudowne rzeczy. Ja niestety mam do tego dwie lewe ręce :-D

Rybko, trzymam kciuki, żeby się jednak poprawiło i żebyś na święta chociaż w domku została!!!!!

Rybko trzymaj sie Kochana!!!!!! Miejmy nadzieje ze brzuszek zmięknie i bedzie w miare ok. Bądz dobrej mysli!! I daj koniecznie jutro znać!

reklama
Do góry