madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja tez jestem ciekawa jak nasz Bartus bedzie wyglądał i do kogo podobne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja tez jestem ciekawa jak nasz Bartus bedzie wyglądał i do kogo podobne.
ja spotkałam się z tym że jak się rodzi chłopiec to podobny do mamusi a jak dziewczynka to do tatusia... Tak jest u wielu moich znajomych :-)
Moja dzidzia to po mnie może mieć duże oczy reszta może być po tatusiu
- kochana ja tez tak myslalam ale moj syn to identyczny K jak byl taki maly zreszta duzy tez...normalnie skora zdjeta toczka w toczke to samo dziecko hehe....po mnie ma jedynie charkter ktory mozna porownac z ADHD nawet plec po tatusiu....mam nadzieje ze u Krystianka bedzie odwrotnie ze odziedziczy charakter spokoju i pokory po tatusiu a wygladu troszke po mamusija spotkałam się z tym że jak się rodzi chłopiec to podobny do mamusi a jak dziewczynka to do tatusia... Tak jest u wielu moich znajomych :-)
Moja dzidzia to po mnie może mieć duże oczy reszta może być po tatusiu
Mag349 - ta juz 31 tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No wiem własnie I aż mnie to przeraża, że tak szybko leci. Wcześniej się nie mogłam doczekać na kolejną wizytę, teraz mi leci nie wiem kiedy. 5 stycznia ostatnie usg i może Kinderniespodzianka wreszcie raczy się ujawnić
zazdroszcze ze juz masz 31 tydzien :-)
wiecie ze ja juz powoli mam dosyc brzuszka? Juz wolalabym zeby byl marzec i dzidzia byla.. ale nie we mnie :-)
coz tu mowic.. ciezko mi sie robi.
A najbardziej przeszkadza bol plecow i krocza
Wlasnie Karol poszedl ogladac mieszkanie, bo ja nie chcialam wychodzic, twardy brzusio mam. Juz 2 nospe biore. Porobie jeszcze kilka rzeczy i ide sie polozyc.
Mialam umyc wanne.. ale zobaczymy..
- o wlasnie bo Ty bidulko niewiesz kogo nosisz pod serduchem ....a jaki masz brzuszek?? taki bardziej jak pilka czy taki na boki tez ?? i ile juz przytylas??No wiem własnie I aż mnie to przeraża, że tak szybko leci. Wcześniej się nie mogłam doczekać na kolejną wizytę, teraz mi leci nie wiem kiedy. 5 stycznia ostatnie usg i może Kinderniespodzianka wreszcie raczy się ujawnić
- ja mam to samo...od kilku dni boli mnie krocze i wczoraj i dzisiaj mialam po 1 skurczu..ja wiem jak wygladaja skurcze i teraz mnie to przeraza....trzymam kciukasy za mieszkanko a jakies korzystne??zazdroszcze ze juz masz 31 tydzien :-)
wiecie ze ja juz powoli mam dosyc brzuszka? Juz wolalabym zeby byl marzec i dzidzia byla.. ale nie we mnie :-)
coz tu mowic.. ciezko mi sie robi.
A najbardziej przeszkadza bol plecow i krocza
Wlasnie Karol poszedl ogladac mieszkanie, bo ja nie chcialam wychodzic, twardy brzusio mam. Juz 2 nospe biore. Porobie jeszcze kilka rzeczy i ide sie polozyc.
Mialam umyc wanne.. ale zobaczymy..
- o wlasnie bo Ty bidulko niewiesz kogo nosisz pod serduchem ....a jaki masz brzuszek?? taki bardziej jak pilka czy taki na boki tez ?? i ile juz przytylas??
- ja mam to samo...od kilku dni boli mnie krocze i wczoraj i dzisiaj mialam po 1 skurczu..ja wiem jak wygladaja skurcze i teraz mnie to przeraza....trzymam kciukasy za mieszkanko a jakies korzystne??