reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja takiego bólu nie miałam, ale trzymam kciuki kamikaa aby szybko minął!!

Moja królewna natomiast ciągle się rusza, dzisiaj i wczoraj, nawet nie wiem kiedy ma przerwę w tych kopniakach :-)

Szperałam w necie i znalazłam fajną stronkę z bodziakami :) Można fajny pomysł podpatrzeć, na ciekawy prezent.

Bodziakowo.pl - Body dla dzieci - Body dziecięce z nadrukiem i imieniem pociechy, lub kubek ze zdjęciem, to świetny pomysł na świąteczny prezent. Nadruki na body wykonujemy z materiałów w 100% bezpiecznych dla dzieci. Masz pewność, że Twó

reklama
Witam wieczornie:)
Ja wczoraj po zakupach myślałam że padnę, ledwo żyłam. No ale choinka kupiona i wczoraj z M ją ubraliśmy:) A dziś było sprżątanie, no ale mój M mi dużo pomógł ale i tak jestem padnięta
caroline fajna ta stronka
Przeczytałam wszystko co naprodukowałyście ale co miaąłam odpisać to już zapomniałam

madzia84 juz mnie kiedys tak bolalo i bylam i powiedzieli ze to zoladek bo dziecko wszystko sciska i tam sie zbiera ten kwas tak mi wtedy tlumaczyla lekarka :)
Teraz czy siedze czy leze boli a jak bedzie nie do wytrzymania to pojedziemy do szpitala

ha! i co?...spać już nie mogę! :no: ten lewy bok to już mnie boli od leżenia na nim...

Wczoraj jak zwykle prezentów nie kupiłam, - byłam z moim w Arkadii i takie tłumy że szok...kupiliśmy mu kurtke i spodnie i tak się wkurzył tymi tłumami że już do domu chciał jechać...:wściekła/y: i na tygodniu będę musiała sama zakupy zrobić i znowu się nadźwigam...ech.... Ci faceci :no:

Dzien dobry!!
Ja dzis pierwsza
no nie liczac McGosia - ty to masz spanie kochana..., ;-)
ale swoja droga ja to sie co chwile tez budze w nocy bo ciagle mi sie spi na kazdym boku....boli mnie od wczoraj jakby lewy jajnik i niewiem czy to maluszek tam daje jakas czesc swojego ciala czy to cos innego....ostatanio mnie tak bolało pod zebrami to wzielam poprzyciaskałam i okazała sie chyba nozka malego hehe bo zaraz wzial i przestalo bolec :-D
u nas dzisiaj ma byc -11 stopni , ale w nocy to dochodzi do -25:szok:maz jak ma wyjazd to auta (nowego) nie umie odpalic...
alez jestem glodna...juz wafelka wszamałam co K mi wczoraj kupil hehe :))
dzis na obiad standardowo kotlety, sorówka, rosolek
Dobra juz nie nudze :-D i tak nikogo nie ma
wpadne pozniej
Miłego dnia brzuszki
Buziaki :***;-):-)

ech...udało mi się jeszcze po 5 na chwilę usnąć... i jak zwykle pojeb**** sny :wściekła/y:!!
nogi to mnie bolą od tych pozycji sennych :no:... a głodnammmm że hoho...chyba skocze do sklepu, mam ochote na jajecznice :-p tosty tez bym zjadła....i coś słodkigo łeeeee ale powiedziałąm sobie że słlodyczy nie jem wieć odpada. :sorry:

Zimno takie ze wychodzic sie nie chce - no ale nie ma mi kto pójść. Mój J spełnia tylko swoje zachcianki i kolegów...i potrafi nawet o 3 w nocy iść sobie po piwo :wściekła/y::wściekła/y:
Ostatnio mnie wqrza dźwiek otwieranego piwa grrrrrrrrr:wściekła/y:

babeczki już wstałyście???:-D:-D

na szczęście dużo wczoraj nie napisałyście, więc już poczytałam

mcgosia
- nie męcz się na tym lewym boku,ja śpię w każdej pozycji po trochę, no tylko nie na brzuchu:tak:

czarnuszka- może po prostu jesteś zmęczona porządkami i maluch każe ci odpocząć:laugh2::laugh2::laugh2:

wczoraj w k......wiłam się na maxa

pisałam wam, że jadę lepić do babci uszka i pierogi - masakra namęczyłyśmy się jak cholera:eek:
nastawiłam wcześniej pranie, M wrócił z pracy, ja już musiałam lecieć
no to mu mówię, rozwieś pranie, bo nie zdążę i posprzątaj, przypomniałam mu tez, ze okna mamy nie myte od roku (tak wstyd przyznać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) a on obiecał je wymyć

pojechałam o 14.00 wróciłam o 19.00
a w mieszkaniu sajgon, naczynń pełen zlew, pranie nie rzowieszone - dopiero jak mnie zobaczył, zaczął wieszać
a w pokoju wszystko rozpierdzielone, bo M sobie w swoich częściach do wzmacniacza grzebie, przykręca, lutuje

jak się wkurwiłam, powiedziałam, że w ogóle mi nie pomaga
a on na to, ze po co sprzatać, świeta przejdą i będzie po

noż k....wa mać - tylko jakby jego mamuska mu kazała sprzatać, to nawet by nie pisnął

ryczeć mi się chciało, więc zabrałam się bez słowa za naczynia, wymyłam te zasrane okna, ale tylko od środka, bo juz było -17 na termometrze, pomyłam kwaitki, zmieniłam pościel, starłam kurze

a on do mnie, nie mogłaś uparciuchu poczekać
nie k...wa , nie mogłam

brzuch mnie rozbolał z nerwów, wykąpałam się i poszłam spać

ok, ale się rozpisałam
sorki:-p

Witam i ja, nie wyspana i zła, zła bo nie wyspana :-p Nie dosyć, że ja ciągle się budzę, bo raz mi jeden bok drętwieje, później drugi to synek jeszcze budził mnie co chwilę, eh.. nic mi się nie chcę, a miałam sporo rzeczy do zrobienia w planach.

Co do pogody u mnie na termometrze pokazuje -16 Wrrrrr zimnica straszna!

Miłego dnia życzę!

reklama
mag007 mam podobnie o nic nie mogę swego prosić, mówi dobrze zaraz, a później jak zaczynam robić to co miał zrobić on, czy nie mogłam poczekać i jeszcze potrafi się obrazić!!! Widać ten typ tak ma, ale skoro w domu nikt nie poganiał od małego do sprzątania czy pomcy przy czym kolwiek to się tak nauczył, eh szkoda słów.

Do góry