Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
A mnie wlasnie boli wzgorek lonowy tak jakbym jakiegos sniaka miala czy cóś
i wogole niewiem czy tez tak macie ale czuje mlodego jak sie rusza miedzy pachwinami normalnie...czy to nie za nisko??
a co do gosci to ja bym bardzo chciala zeby mnie ktoś odwiedzil na swieta no ale niestety nawet wlasna matka nie chce ze mna utrzymywac kontaktu wiec prosic sie nie bede
i wogole niewiem czy tez tak macie ale czuje mlodego jak sie rusza miedzy pachwinami normalnie...czy to nie za nisko??
- No juz nic wiecej nie bede robic..... tylko przed swietami umyje podloge i wytre kurze i koniec.. do moich pokoi nikt na szczescie nie wchodzi i nie brudzi wiec do swiat wytrzyma Mniamm ale Ci dobrze..GrzeskiCzarnuszka88 cos mi sie wydaje ze za duzo robisz ,sprzatasz dywany pierzesz a po co kochana to tylko swieta
Ja kiedys tez na glowie stawalam a teraz tylko kurze i poodkurzane zadnych okien firanek nie mamy to nie trzeba prac
A przy tylu osobach to wieczorem zas bedzie syf i po co sie mordowac .
Kochana wypoczywaj .
JA wlasnie pije miksturke i mam taka zgage ze hej :/ i zaraz ide pod goracy prysznic )
Potem polezakuje i poczekam na tesciowke co dobrego dzisiaj przywiezie do jedzenia oczywiscie
A z polski jada do mnie GRZESKI na wage i mleko w proszku Mniammmmmmmm
Chcialam dzisiaj wieczorek upiec jablecznik ale tesciowa mnie wyprzedzila upiekla 2 ) no to mam z glowy
a co do gosci to ja bym bardzo chciala zeby mnie ktoś odwiedzil na swieta no ale niestety nawet wlasna matka nie chce ze mna utrzymywac kontaktu wiec prosic sie nie bede
- No wlasnie , przy dzieciach nie ma latwo, ja tez mlodego musze podniesc chociazby zeby go do lozeczka wsadzic albo przewinac albo wogole sie pobawic a to bardzo meczace wkoncu wazy prawie 12 kg.. I tez mnie nikt nie wyrecza, nawet nikt nie prztyjdzie zapytac jak sie czuje. Jedynie maz mi kazał lezec....no to polezałam jak mlody spal a dzisiaj jak nazlosc spal tylko godzine w dzien...K tez ciagle w pracy wiec jak przychodzi wieczor i mlody spi to jestem w 7 niebie bo mozna odpoczacNo niestety Kamikaa pozadki rzeczywiscie mozna sobie podarowac,ale dwojka dzieci juz nic nie podaruje.A nie moge ich zaniedbywac bo przeciez to dzieci a mezus calymi dniami pracuje wiec na niego marne szanse liczyc.
Ale u mnie juz 30 tydzien i juz tylko z gorki.
Cos brzuchol znow boli chyba wezme cos bo nie zasne.Mam nadzieje ze do rana przejdzie bo G zapowiedzial ze jutro do oporu w pracy bo musza skonczyc robote wiec znow dopiero nocka wroci.A obiecal maluchom choinke wiec pewnie sama bede musiala ja przytargac i ubrac.Bo swieta juz za kilka dni.