reklama
Mówię Wam dziewczyny każdy ból brzucha i dzwońcie do lekarza... czy nawet jak tam Wam coś kapnie w majtkach nie ładnego.. Bo nie ma żartów, niby fałszywy alarm, ale zawsze może coś się stać
oj tak co prawda to prawda
ja też póki co byle do 30 tyg
potem 32 - 34 - 36 i niech się dzieje co chce
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Nie wiem tak mi powiedzieli, wiesz to moja pierwsza ciąża, nie znam się za bardzo
marela
Podwójna marcóweczka ;)
piszecie o tych rocznicach to i ja się pochwalę -
Tak w ogole to my razem studiowalismy 5 lat- no i nic a nawet ja się trochę naśmiewałam z mojego M , a tak pod koniec 5 roku zaczał sie spotykać z moją współlokatorką , ale nie doszło nawet do "chodzenia" między nimi, a ja zawzięcie ich swatałam Po studiach rozjechaliśmy się - nas dzieliło 100km. Pół roku nic , zero kontaktu , no i jak przyjechał do mnie jakoś w lutym 2005r w odwiedziny to już został .
Za rok miało być 8 marca ale jubiler się nie wyrobił wieć 9 marca 2006- zaręczyny.
A 28 października 2006 r ślub.
A grawerek też mamy - i wstyd się przyznać raz już korzystałam. Ale oprócz daty mam też imię mojego M - mam nadzieję że choć z tego nie będę musiała korzystać.
Tak w ogole to my razem studiowalismy 5 lat- no i nic a nawet ja się trochę naśmiewałam z mojego M , a tak pod koniec 5 roku zaczał sie spotykać z moją współlokatorką , ale nie doszło nawet do "chodzenia" między nimi, a ja zawzięcie ich swatałam Po studiach rozjechaliśmy się - nas dzieliło 100km. Pół roku nic , zero kontaktu , no i jak przyjechał do mnie jakoś w lutym 2005r w odwiedziny to już został .
Za rok miało być 8 marca ale jubiler się nie wyrobił wieć 9 marca 2006- zaręczyny.
A 28 października 2006 r ślub.
A grawerek też mamy - i wstyd się przyznać raz już korzystałam. Ale oprócz daty mam też imię mojego M - mam nadzieję że choć z tego nie będę musiała korzystać.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
mnie brzuch zaś bolał tak naczej nie były to twardnienia, tylko ciągnął mnie tak do ziemii... jakby dziecko było już tam na dole... Nie wiem jak to Wam wytłumaczyć
mnie brzuch zaś bolał tak naczej nie były to twardnienia, tylko ciągnął mnie tak do ziemii... jakby dziecko było już tam na dole... Nie wiem jak to Wam wytłumaczyć
to jakby dzidza w kanał szła i uciska na szyjkę też to mam:-(
ale spokojnie dany radę
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No właśnie najgorsze są te starsze kobitki, niby nic do nich nie mam, ale u mnie w czewie to wredne są jak nie wiem, a jak zajmiesz miejsce w autobusie to sie kłócą z tobą, żebyś im zeszła z miejsca.. Mój Ł to kiedyś taką awanturę zrobił w autobusie, że nie wiem. A później pojechał do MPK i prosił o wyznaczenie miejsc dla ciężarnych w autobusach, to mu powiedzieli, że są takie miejsca, i nie trzeba ich wyznaczać, a ten dalej się kłócił, że naklejki powinny być i wgl..