tez mamy taki grawer na obraczkachnarazie pamietam bo to było w zeszłym roku hehe 27.12.2008
papierowa rocznica tuż tuż
my znajomym na I rocznice kupiliśmy zapas papieru toaletowego a na jednej całej rolce pisałam życzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mamy taki grawer na obraczkachnarazie pamietam bo to było w zeszłym roku hehe 27.12.2008
A parę dni temu ugotowałam sos i wystawiłam na balkon,dzisiaj przez przypadek go znalazłam i odgrzewam zobaczymy co się porobiło
Heheh z tą datą jest tak ze 1,5 roku po ślubie nie pamiętam już a co to będzie za 20 czy 30 lat Chyba wygrawerujemy sobie pod obrączkami date, żeby nie było takich problemów
A ja zrobiłam już farsik do pasztecików i jest zajebisty....oszamałam bez ciasta troche i nie mogę się oprzeć zeby nie podjadać Dużo mi go wyszło a czy myślicie czy mogę go zamrozić