reklama
Moni27
Monika
Ja dopiero niedawno wróciłam od gina jak zwykle był mega poślizg i trzeba było długo czekać norma
Szczerze powiedziawszy to nie za wiele sie dowiedziałam, gina zbadała mnie, przejżała moje wyniki i stwierdziła że wszystko oki. Co do mojej dziecinki to nie chciała wypowiadać się na temat wykrytej zmiany bo mówi że od tego sa specyjaliści i nie chce mi bachnąć jakiejś głupoty bo nie zna sie na wadach u płodu. Lukneła tylko na zmiane i stwierdziła że nie powiększa sie a nawet się zmniejsza jej zdaniem, powtórzyła mi to dwa razy więc chyba musze jej uwierzyć na słowo.
Chyba nie chciała mnie zbyć. Wypisała mi skierowanie do Rudy na specyjalistyczne badanie kontrolne, mam je miec na początku stycznia.
Szczerze powiedziawszy to nie za wiele sie dowiedziałam, gina zbadała mnie, przejżała moje wyniki i stwierdziła że wszystko oki. Co do mojej dziecinki to nie chciała wypowiadać się na temat wykrytej zmiany bo mówi że od tego sa specyjaliści i nie chce mi bachnąć jakiejś głupoty bo nie zna sie na wadach u płodu. Lukneła tylko na zmiane i stwierdziła że nie powiększa sie a nawet się zmniejsza jej zdaniem, powtórzyła mi to dwa razy więc chyba musze jej uwierzyć na słowo.
Chyba nie chciała mnie zbyć. Wypisała mi skierowanie do Rudy na specyjalistyczne badanie kontrolne, mam je miec na początku stycznia.
moniazuber
=)
witajcie wieczorowo,
jeszcze trochę po podglądam forum, bo następne dni mam mnóstwo pracy i nie będzie kiedy
kamikaa i marti gratuluję dużych dziewczynek :-)
ja właśnie się śmieję, że w tym roku to ja się przebieram za Mikołaja, bo brzuch idealny, ew. mogę na imprezach sylwestrowych robić za bałwana - wystarczy biały strój i jakaś marchewka i jestem gotowa
słodkich snów mamuśki
ja muszę wcześnie wstać do pracy
papapa ;-)
jeszcze trochę po podglądam forum, bo następne dni mam mnóstwo pracy i nie będzie kiedy
kamikaa i marti gratuluję dużych dziewczynek :-)
fajny pomysł :-)
ja właśnie się śmieję, że w tym roku to ja się przebieram za Mikołaja, bo brzuch idealny, ew. mogę na imprezach sylwestrowych robić za bałwana - wystarczy biały strój i jakaś marchewka i jestem gotowa
słodkich snów mamuśki
ja muszę wcześnie wstać do pracy
papapa ;-)
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Zdrówka życze kichającym marcóweczkom Ja ledwo zyje. Jestem bardzo zmeczona. Byłam u mojej byłej oddziałowej po podbicie karty praktyk na studia, później pojechalismy do jednego centrum handlowego ale niczego nei było i postanowilismy wybrać sie do Silesi do Katowic. Ludzi pełno ale to akurat jakoś mi nie przeszkadzało. Tylko tyle chodzenia. Jestem bardzo zmeczona. Teraz jeszcze wymęcze z siebie konspekty na jutro na zajęcia i ide spać. Dobej i spokojnej nocy...bez twardniejących i bolących brzuszków i jak najmniej wizyt w wc:-) Buziaki!!Pa
Marti gratuluje duża ta Twoja księżniczka-gratuluje
Ja właśnie wróciłam z zakupów i chyba zaraz położę się do ciepłego łóżeczka. Na dworze straszne zimno. Lubie białą mroźną zimę ale tylko przez okno jak siedzę w ciepełku
Kamikaa kuruj się kochana, mam nadzieję że Ci szybko przejdzie.
Dobra kochane spadam. Życzę słodkich snów i spokojnej nocy.;-)
Ja właśnie wróciłam z zakupów i chyba zaraz położę się do ciepłego łóżeczka. Na dworze straszne zimno. Lubie białą mroźną zimę ale tylko przez okno jak siedzę w ciepełku
Kamikaa kuruj się kochana, mam nadzieję że Ci szybko przejdzie.
Dobra kochane spadam. Życzę słodkich snów i spokojnej nocy.;-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
a moj Karol wlasnie poszedl mi po chipsy do sklepu... w ten mroz... moj kochany
a ja właśnie spaliłam ładowarkę do lapciaka, więc długo nie posiedzę na necie
dosłownie zaczęła się palić
ale się wystraszyłam na szczęście M był w pogotowiu
i jutro trzeba kupić nowa ładowarkę
dobranoc kochane, spokojnej nocki życzę
moniSkaBe - rzeczywiście kochany twój Karol, mnie by się nie chciało
dosłownie zaczęła się palić
ale się wystraszyłam na szczęście M był w pogotowiu
i jutro trzeba kupić nowa ładowarkę
dobranoc kochane, spokojnej nocki życzę
moniSkaBe - rzeczywiście kochany twój Karol, mnie by się nie chciało
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hhehe jakie zachcianki :-) U nas ciągle pada!! Wrrrr zimno, a jutro rano jadę do lekarza, mam nadzieję, że ujrzę kruszynkę i dowiem się ile wyaży Dobranoc marcóeczki, spokojnej nocki.
Miezylam temperature i nie mam goraczki tylko oslabienie bo 35,6 a moja normala tem jest tak 37,4 )
Boli i swedzi gardlo i nic mi sie nie chce ide lulu bo do tej pory tak lezalam i kimalam na kanapie jednym okiem ogladajac film
Fajne to
Ho ho hooo! Jestem tańczący Święty Mikołaj i mam dla ciebie życzenie. Przeglądnij sobie moją wideo pocztówkę na
http://www.dancingsantacard.com/?santa=1544625
Boli i swedzi gardlo i nic mi sie nie chce ide lulu bo do tej pory tak lezalam i kimalam na kanapie jednym okiem ogladajac film
Fajne to
Ho ho hooo! Jestem tańczący Święty Mikołaj i mam dla ciebie życzenie. Przeglądnij sobie moją wideo pocztówkę na
http://www.dancingsantacard.com/?santa=1544625
reklama
Hej,
a ja właśnie robię roladę szpinakowo-łososiową wg przepisu Adelin. Śnieg wali na maxa. Byłam na spacerze, 9 na minusie jest, ale nie czuje się tego. Poczytam co napisałyście, pa .
Jej, mam nadzieje ze wyszla si ;-)
Mam głupie zaliczenia w ten weekend wiec pouczyłam sie co nie co...i mnie zmuliło..ide lulu do juuutra