reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja wam zazdroszcze, ledwo co zjadłam obiad - i to tylko troszke zupy, potem gruszke na siłe i na sama myśl o jedzeniu to mi sie niedobrze robi :-(, i tak żle i w drugą strone niedobrze. Znajomi mówią że jak tak dalej bedę sie głodzić to anorektyka urodzę, a ja po prostu nie mam ochoty na jedzenie :-(, co najwyzej owoce.
Ale jem na siłę , więc dzidzi napewno nie szkodzę .

reklama
marela ja też tak miałam przez pewien czas, że nie mogłam jeść a jak tylko pomyślałam o jedzeniu to było mi niedobrze, no ale jak można wywnioskować z mojej wypowiedzi powyżej już mi przeszło i teraz mogę jeść:-D. Może u Ciebie też się to zmieni za jakiś czas.

Hej :)
Bylismy na zakupach i w H&M kupilam upominki i sobie 2 bluzki :) tunike i koszulowa :)) takie przeceny ze hej :)

Wy o jedzeniu to ja wcisnelam kotleta ,ziemniaki i pyszne buraczki :))
A teraz ciasto franzuskie z jablkiem i truskawkami mniammmmmmmmm:))
Teraz odpoczywam M zaprosil tesciowa i spi na kanapie a ja tu z wami przy kompie jak sobie zaprasza to niech sie uzera :) ja chce miec spokoj i zeby sie nie denerwowac wbijam :)

Ja moglabym juz w lutym urodzic :)

hmmmm no to narobiłyście mi chęci na pizze ;-) chyba w tym tygodniu sie wybiore.
marela masz racje i tak źle i tak nie dobrze ja na początku ciązy pochłaniałam wszystko i dlatego sporo przytyłam ale przez ostatnie 3 tyg jak wynikły problemy u mojej dzidzi ze stresu apetyt mi odszedł i przytyłam tylko 0,5 kg przez 3 tyg.

Cześć dziewczyny! Nie odzywałam sie wczoraj bo u mamy byłam po wizytce u lekarza. U gina było OK. Kobity sie tam zabijały, kto pierwszy a kto drugi grrr. A w związku z tym że jest tojedyna poradnia w której jeszcze służba zdrowia ma pierwszeństwo weszłam jako druga i myslałam że zabiją mnie. A u lekarza luzik. Zbadał mnie i szyjka zamknięta i wszystko ok. Zdecydowanie za dużo upławów i dalej dopochwowe. Grr i bleee. No ale trzeba. Przytyłam w ciągu 3 tyg 1 kg hehe i powiedziałam że super. W sumie już 7kg. :happy: Słuchaliśmy tętna Franusia. Niesamowite przeżycie:happy: Wyniki ogólnie dobre tylko hematokryt obnizony ale powiedział że nie mam sie tym martwić.
U mamci piekliśmy pierniki. Pieknie pachniało w całym mieszkanku. Mmmm
A ja dzisiaj walcze z pierogami. Teraz farsz musi ostygnąć i biore sie za lepienie. W sumie robie to pierszy raz w życiu :szok: i troche mam stracha ale damy rade hehe
M w pracy więc moge sokojnie sie tym zająć. U nas pogoda piękna. Mrozik -8 stop. śnieg pada...cuuuuudooownie!! Uwielbiam!!!:happy::happy::happy:
Kocha nadrobiłam was i wróce tutaj później jak skończe pierogi:-)

Eh aż zgłodniałam jak poczytałam co tu piszecie :-) To ja mam ochotę na kebaba z sosem czosnkowym mmm :-) Wieki nie jadłam :-p Zauważyłam, że od dwóch dni mam wilczy apetyt, non stop bym coś jadła i bez umiaru, pilnuję się, nawet w nocy kiedy się budzę czuję, że brzuszek jest głodny.

Nie dwoniłam i narazie mu głowy zawracac nie będę. Jak polezałam popołudniu to przeszło ... Całe szczęście..
dobrze, że lepiej ale wspomnij lekarzowi, że coś takiego Ci się zdarza :tak:

ja od 2 dni mam problem z refluksem żołądkowym, czuję jakby kwasy żołądkowe mi do przełyku się dostawały
bleeee koszmar :zawstydzona/y:
czuję, jakby Mała mi wypychała nie tylko przeponę ale i żołądek :eek:
ciekawe, czy to tymczasowe, czy już będzie tylko gorzej? :confused2:

reklama
Do góry