reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Te suwaczki to takie nie pewne...mi termin przesunął się na 18 marca ale nadal liczę według om i wydaje mi się,że to 26tydzień i 3 dzień...a nie wiem czy suwaczek dobrze pokazuje.:eek:

Wpisałam na baby-gaga termin porodu 26 marzec i wychodzi, 25tc i 5dc, musiałaś inną datę wtedy wpisać, ale nieważne. Ja mam z miesiączki 21 marzec z pierwszego usg 24 marzec z drugiego 23 marzec tak czy siak dzidziuś sam zadecyduje kiedy będzie chciał wyjść;-):-)

Mi to pasuje tak jak mam termin wyliczony, czyli na 14 marca.. W połowie lutego, albo pod koniec będę mieć obronę, więc oby po obronie, może być nawet odrazu po wyjściu z obrony hehehe;-)

Mi lekarz wyliczył tak z miesiączki i jutro zaczne 27tydzale na suwaczkubo gin liczy zawsze od początku tyg.,ale jak piszesz nieważne,nasze malenstwa bedą miały swoje daty i wyjdą kiedy bedą chcieli;-)

reklama
Ja teeeeż . Normalnie cały czas jeść mi sie chce.
Mandarynki już przedawkowałam.No i cóż czekoladki mi pozostały:-p

Do góry