reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej
u mnie zimno nawet w domu:eek::eek:Za dużo wietrzyłam chyba:sorry:

Ugotowałam ogórkową,kupiłam dziś pierwszy raz szyje z indyka:eek:I gotowała się chyba ze dwie godziny a i tak twarda pinda:confused2::crazy:
Ł wróci to się zdziwi co mu dziś za danie zaserwowałam.
Szyja z indyka na twardo:-p:laugh2::laugh2:

reklama
kurde tyle napisałam i sie jakas strona wlaczyla kurde no to od nowa
prawko juz odebrane :-D
zakupki udane
w tesco wogole cisne do kasy pierszenstwa no i jedni panstwo tylko przed nami i K rozmakowuje zakupy i nagle podchodzi starucha i mowi
OOOOO NIEEEEE JA STAC NIE BEDE JA MAM 75 LAT CO MNIE OBCHODZI ZE TA Z DZIECKIEM!!!! na to ja do niej ZE JA BYLAM PIERWSZA I PANI NIE PUSZCZE BO MOGLA BY PANI CHOCIAZ ZAPYTAC CZY WPUSZCZA PANIA a ona cos tam burczała pod nosem i cisnie swoje zakupy przed moje a pan w kasie do niej ALE TA PANI JEST W CIAZY I ONA MA ROWNIEZ PIERSZENSTWO a ona ze nie widziala e jestem w ciazy no i facet bral i kasowal mnie pierwsza hihi wredne stare babsko gdyby poprosila to bym ja wpuscila
Potem w aptece bardzo mily mlody Pan mnie puscil przed siebie w kolejce :)) było mi bardzo miło
potem pojechalismy na otwarcie do castoramy i kupilismy ozdoby na choinke kupilam material na zaslonki do pokoju mlodego...sama wymysle jakas aranzacje:-D
zakupki na swieta juz zrobione wiec juz nic wiecej nie bede kupowac...i tak wogole ja wszystko kupilam..niech oni kupuja jak cos im sie przypomni

No nie mogę... u nas tez pierogi:-D:-D:rofl2::-D:-D

Adelina świetnie, że z Kalinką oki:-) Ja dostałam taką mini wyprawkę na początku od położnych w przychodni, gdzie do gina chodzę. Była tam mała paczka proszku Loveli, jakieś książeczki, ulotki i próbka kremu Sudocrem.

Hehe, u nas wczoraj były pierogi, dziś dla odmiany kurczak, bo pierogów jest tyle, że jeszcze ze dwa dni będziemy je jeść:-D:-D:-D

:-)Wróciłam od fryzjera. Uff, nmareszcie. Po drosze odwiedziłam ryneczek i zasłam do sklepu rybnego. Wiecie ile ludzi? Kupuja śledzie w hurtowych ilościach-czyżby juz na święta?!!!A co oni będą robić z tymi rybami przez cały tydzień? JA rozumieim, że teraz są ładne, duże itd. a przed samymi świętami jakieś niedobitki zostaja ale tydzień czasu trzymać sledzie w lodówce-tak można?
Kupiłam solonego sledzia-całego tak dla odmiany. Zazwyczaj rkupuję matjasy ale osttanio koleżanka przyniosła mi śledzie takie całe i były przepyszne. Zupełnie inny smak! Teraz muszą sie pomoczyć z 7 goidzin i jeszcze wieczorkiem je zrobie a jutro będę jeść! Jak wyjdą równie pyszne, zrobię takie na święta. Trochę więcej roboty ale się opłaca:-)

Adelina-wstaw zdjątka malutkiej. Super że miny strzela:-D

Z tymi rybami u nas też szał, ojciec zamówił w jakimś przedsiębiorstwie 10 kg karpia. Pytam po co mu tyle. On, że część odda babci, a poza tym przecież musi być karp w galarecie, ryba faszerowana i po grecku. Zdaje mi się, że karp na rybę po grecku się nie bardzo nadaje, ale zawodowym kucharzem nie jestem:rofl2:

Tak mnie dziś zajoma Pani uraczyła komplementem, że tak na buzi ładnie się zaokrągliłam :wściekła/y::wściekła/y:
Moje pucołowate policzki to zawsze był mój słaby punkt i reaguje agresją na ten temat a ta mi tu wyjeżdża z takim tekstem:wściekła/y::wściekła/y:
Jakbym nie wiedziała że wyglądam jak pyza na polskich drogach:wściekła/y::wściekła/y:

Ehhh wszystko dla maleństwa mogę przytyć choćby 30 kilo byle mały był zdrowy.
Najwyżej będę się ukrywała:laugh2::laugh2::laugh2:

mi sie wydaje ze ja szybko pojde.....ciagle sie denerwuje na K krzycze zloszcze i niewiem ile Krystianek jeszcze tego zniesie:crazy:
oczywiscie awantura w domu bo smieci nie posegregowane...oczywiscie ja mam sprzatac prac gotowac w kuchni tesciowej i na dodatek ilnowac dziecka u gory w pokoju i jeszcze papierek do papierka butelka do butelki i robic skład w domu :wściekła/y: koszmar. U mnie w domu tego nie bylo wiec jezeli mieszkam u niego i na zasadach jego rodzicow to niech sami se takie cos robia bo ja nie jestem niczyja sluzaca. :wściekła/y:

Wogole wczoraj dostalam taaaaakie sliczne ubranka dla Sebusia jakas tam koleznka meza brata mu dała zeby mi dał....sliczne takie facetowe:-D i wszystkie z H&M
Oczywiscie spodni nadal nie mam i miec juz chyba nie bede....:wściekła/y::-(

Juz 16 mlody nie spal wogole w dzien ciekawe o ktorej pojdzie spac wieczorem...oby szybko..bo padam na ryj

widzialam juz 2 styczniowki ale suuuuuuuuuper :) ja mam nadzieje ze my sie zaczniemy rozpakowywac dopiero w lutym....styczen pewnie szybciutko zleci luty to juz wogole krotki :) i poleca dzidziolki

mi sie wydaje ze ja szybko pojde.....ciagle sie denerwuje na K krzycze zloszcze i niewiem ile Krystianek jeszcze tego zniesie:crazy:
oczywiscie awantura w domu bo smieci nie posegregowane...oczywiscie ja mam sprzatac prac gotowac w kuchni tesciowej i na dodatek ilnowac dziecka u gory w pokoju i jeszcze papierek do papierka butelka do butelki i robic skład w domu :wściekła/y: koszmar. U mnie w domu tego nie bylo wiec jezeli mieszkam u niego i na zasadach jego rodzicow to niech sami se takie cos robia bo ja nie jestem niczyja sluzaca. :wściekła/y:

Wogole wczoraj dostalam taaaaakie sliczne ubranka dla Sebusia jakas tam koleznka meza brata mu dała zeby mi dał....sliczne takie facetowe:-D i wszystkie z H&M
Oczywiscie spodni nadal nie mam i miec juz chyba nie bede....:wściekła/y::-(

Juz 16 mlody nie spal wogole w dzien ciekawe o ktorej pojdzie spac wieczorem...oby szybko..bo padam na ryj

widzialam juz 2 styczniowki ale suuuuuuuuuper :) ja mam nadzieje ze my sie zaczniemy rozpakowywac dopiero w lutym....styczen pewnie szybciutko zleci luty to juz wogole krotki :) i poleca dzidziolki

Łatwo powiedzieć, ale się nie denerwuj. Weź ich na przeczekanie, jak im się znudzi gadanie i wieczne pretensje, bo nie będą przynosiły żadnego efektu, to przestaną gadać. Zasady może i ich, ale póki co najważniejszy maluszek. No i nie ma innej opcji, że przynajmniej do początku marca musimy wciąż być 2w1.

reklama
ja to pewnie bede na koncu,termin na 1 kwietnia ale bedzie cc wiec mam nadzieje gdzies tak na 25 marca :)) wyblagam lekarza.Bo swiat bym nie chciala spedzic w szpitalu...:-(

Do góry