reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć Dziewczyny:)

U nas ok. Weekend spędziliśmy u teściów. Rodzina nie mogła się nadziwić, że mamy takie grzeczne dzieci;) Pocieszające:) Już myślałam, że Szymon ostatnio zrobił się nieznośny, a tu okazało się, że jest bardzo grzeczny;) Fajnie było.

Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Ostatnio nie jest trudno Was nadrobić, więc mniej więcej doczytałam. Szkoda, że nasze grono tak się zmniejszyło, ciekawe co słychać u pozostałych dziewczyn.
Pozdrawiam Was serdecznie:)

witam :)
ale ciężki dzień się zapowiada :( śpiąca jestem strasznie - mała się obudziła ni by tylko raz ale jakaś jestem wczorajsza. dziś plany - cmentarz i zebranie w szkole u Julki- a tak brak planów.

dziewczyny mam prośbę - możecie polecić jakieś dobre filmy? potrzebuję na wieczór do Szwajcarii bo tam tylko po helwecku nawijają :)

miłego dzionka :)

Asia to nic tylko pozazdrościć grzecznych dzieci :)

Witajcie kochane :)

u nas ospy c.d. ale nie jest tak źle, noc była najgorsza.. swędziało go okropnie...
Teraz marudzi z niewyspania, ja tez ledwo na oczy patrzę na dodatek wdała mi się jakaś infekcja w oku :(

Właśnie tak myśle sobie co słychać u wszystkich marcóweczek ?

karalajna tez chyba dawno się nie odzywała co?

Jestem jakaś nie do życia dziś ... ale jak ja mam ciśnienie 96/53 to nic dziwnego.....

Idę poczytać co u Was bo z reguły najpierw czytam a potem albo brak weny albo czasu na pisanie...

Buziaki :*

p.s.

Prośba o zagłosowanie na moje faworki :)
Mozna raz na dobę oddać głosik
wystarczy wejsc w zaklaglosowanie i znalezc moja zdjecie Paulina Kasprzak-Mierzejewska i wcisna głosuj :) z góry dzieki :

Pokaż nam swoje ciastko na Facebooku | Facebook

Ostatnia edycja:
polka zdrówka dla Frania i dla Ciebie!Ależ niskie to ciśnienie!
asia cieszę się, że u Was wszystko dobrze:-)
polusia my ostatnio z M oglądaliśmy "Raj dla par" - uśmialiśmy się:-)Swoją drogą też musimy zaopatrzyć się w jakieś filmiki na urlopowe wieczorki - wyjeżdżamy już 2 lipca:-)

Witam!
U nas piękny, słoneczny dzień, choć podobno do czasu...Franio spał do 7, a teraz ma drzemkę, ja muszę pranie złożyć i obiadek podszykować. Franio nadal na "nie" z chodzeniem - kompletnie tego nie kumam, a w piątek tak było pięknie...Wczoraj chodziłam z nim po mieszkaniu trzymając jeden koniec szczebalka od łóżeczka, a on drugi i w pewnym momencie puściłam i przeszedł sam z 5 kroków, po czym zorientował się i bach na kolana i więcej nabrać się nie dał. Poza tym przychodzi do mnie bierze za palec i karze się prowadzać, a raczej to on mnie prowadza bo to on decyduje o trasie i trzyma mnie tyle o ile, ledwo co, ale trzymać musi...
Też nie wiem co się stało, że tak nam forum opustoszało...
Miłego dnia:-)

edit: wczoraj listonosz przyniósł mi testowy zestaw rexony i 3 opakowania herbatki laktacyjnej herbapol:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej
ja jestem, nie uciekłam :-)
myszowata, Ol robiła DOKŁADNIE tak samo. na Majorce zaczęła sama chodzić, a kiedy wróciliśmy znów tylko za rękę i tak samo, jak Franek, kazała się wszędzie prowadzać :-) no i któregoś dnia poszłyśmy do znajomych, gdzie jeszcze były dwie inne dziewczynki w podobnym wieku, ale juz nieźle chodzące i Ol patrzyła na nie i się zastanawiala i wtedy wstała i zaczęła chodzić :-)

asia, widzisz jakie masz grzeczne dzieci :-)

polusia, to Ciebie też zaraz nie będzie? na filmach się nie znam ;-) na razie czytam- teraz serię kryminałów Camilli Lackberg, polecam!

co do forum, to chyba wszedzie tak jest :-( tzn, że po jakimś czasie zostają największe fanatyczki ;-) a reszta znika.

wczoraj byliśmy na placu zabaw, daleko on od nas, więc bardzo rzadko jeździmy, no i pogoda przeważnie do de, ale wczoraj byliśmy, Ol zachwycona :-)
a teraz nauczyła się wspinać na kanapę i inne wysoklie meble. nastała nowa era, hehe ;-)

Witam:)

U nas nocka ok spalismy jednym ciągem do 8 takze wyspana jestem choc głowa mnie boli ale kawka druga juz zrobiona.Bartus lepiej sie czuje ma lekki kaszelek czasem jak wstanie to sobie odkaszlnie i tak ciągnie jak oddycha z chrypką ale nie jest najgorzej juz ja tego dopilnuje zeby synek wyzdrowiał w domku.Pogoda sie zmieniła i moze padac ale my siedzimy i tak w domku.

polka głosik oddany:)Zdróweczka dla Franulka!!!!
Asia to masz grzeczne dziecko tylko pozazdroscic:)Mój pokazuje rogi jak to babka mówi ma duzo złosci w sobie.

Miłego dnia:)

Franio nadal na "nie" z chodzeniem - kompletnie tego nie kumam, a w piątek tak było pięknie...Wczoraj chodziłam z nim po mieszkaniu trzymając jeden koniec szczebalka od łóżeczka, a on drugi i w pewnym momencie puściłam i przeszedł sam z 5 kroków, po czym zorientował się i bach na kolana i więcej nabrać się nie dał. Poza tym przychodzi do mnie bierze za palec i karze się prowadzać, a raczej to on mnie prowadza bo to on decyduje o trasie i trzyma mnie tyle o ile, ledwo co, ale trzymać musi...

Moja Oliwka jak zaczynała chodzić to też tak było. Jednego dnia przeszła pół pokoju czyli ok 3 m. Nastepnego dnia biegała jak szalona, a potem w ogóle nie chciała chodzić i dłuuugo kazała się prowadzać za rączkę. Teraz już sama świetnie sobie radzi, ale czasem ma taki dzień, że za rękę chce chodzić i koniec!

Witam, kilka dni mnie nie było, ale chyba już wszystko nadrobiłam. A my wczoraj przebiliśmy Oliwce uszy:) Teraz to już prawdziwa dziewczynka z niej:) Super wygląda. Narazie nic sie nie paprze, ale to pewnie jeszcze za wcześnie. Martwię się tylko, bo zaczyna łapać za kolczyki i boje się żeby sobie nie rozerwała.
Miłego dnia:)

reklama
ionka no już w przyszły czwartek wyjeżdżamy ale zaglądać do Was będę bo my mieszkać u szwagierki będziemy więc wieczorem zajrzę :) i oczywiście zdjęciami się pochwalę :)

dziewczyny a jutro przecież wielki dzień neski - ma cesarkę przecież :) a ktoś wie co u karalajny - dawno jej chyba nie było :(

Do góry