reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Polka trzymam kciuki za franka. Dziewczyny czy możliwe że dziecko 14 miesięczne rozumie że spadający kotek zrobi bach i będzie go bolało? Chodzi mi o to że oglądaliśmy bajkę i była scena że kotka unoszą latawce i ten kotek spada. Moje dziecko w tym momencie zaczyna płakać. I to nie przypadek, bo oglądaliśmy bajkę 3 razy i za każdym razem paweł płakał.
moniSkaBe
Fanka BB :)
No niby muzyczka jest, ale inna jak kotek leci do góry i inna jak spada, a pawelek w obu przypadkach zaczyna płakać. Dziwne hehe
Witajcie
Korzystając że sklepy dzisiaj otwarte,M w domu, a pogoda nie ciekawa, tzn słońce jest ale zimno :/ byliśmy znów za ta czapka, tym razem w innej galerii i znów obeszła wszystkie dzieciece i wybór marniutki, normalnie drugie dziecko oby była córka to wtedy bede mogła przebierac i wybierac hehe. Koniec konców kupiłam jedna, która i tak z głowy sciaga:/
polka, polusia zdrówka dla maluchów !
monia ciekawe to zachowanie Pawełka, bo on raczej jeszcze nie rozumie jaki skutek będzie miała dana czynność ...
Korzystając że sklepy dzisiaj otwarte,M w domu, a pogoda nie ciekawa, tzn słońce jest ale zimno :/ byliśmy znów za ta czapka, tym razem w innej galerii i znów obeszła wszystkie dzieciece i wybór marniutki, normalnie drugie dziecko oby była córka to wtedy bede mogła przebierac i wybierac hehe. Koniec konców kupiłam jedna, która i tak z głowy sciaga:/
polka, polusia zdrówka dla maluchów !
monia ciekawe to zachowanie Pawełka, bo on raczej jeszcze nie rozumie jaki skutek będzie miała dana czynność ...
Jesteśmy w domu. Ogólnie to jestem wściekła. Nasza przychodnia czynna była tylko do 14.00. Więc pojechaliśmy do szpitala tam bez skierowania nie chcieli nas przyjąć. Więc wylądowaliśmy na dyżurze świątecznym w jednej przychodni. To lekarz zbadał Frania i mówi tak osłuchowo czysto. Gardło czyste i uszy też. Brzuszek miękki. Więc przepisał Augumentin, Acidolac i Paracetamol. A w środę mamy iść do rodzinnego i teraz jestem głupia. Bo wychodzi że mam dać antybiotyk profilaktycznie a może to 3dniowka ? Tak mi Frotka sugerowała.
polka polusia zdrowka dla dzieciaczkow!!!! a ja nie wiem polka, bo Mlody nie przechodzil 3dniowki...
Monia to rzeczywiscie dziwne..a moze z czyms mu sie ogolnie kot kojarzy???
kalisa ja Ci powiem, ze zawsze jest tak jak chcesz cos znalezc to nie idzie, a tak to jak juz masz, to pozniej wszedzie te czapki zobaczysz )))
u nas dzis kolejny Bank Holiday byl...pojechalismy do centrum, Mlody jak szalony wytykal wszystkie dzieci palcami i zagadywal a jednej dziewuszce nawet zdjal czapke , nie no towarzyskie dziecie mam
Monia to rzeczywiscie dziwne..a moze z czyms mu sie ogolnie kot kojarzy???
kalisa ja Ci powiem, ze zawsze jest tak jak chcesz cos znalezc to nie idzie, a tak to jak juz masz, to pozniej wszedzie te czapki zobaczysz )))
u nas dzis kolejny Bank Holiday byl...pojechalismy do centrum, Mlody jak szalony wytykal wszystkie dzieci palcami i zagadywal a jednej dziewuszce nawet zdjal czapke , nie no towarzyskie dziecie mam
M
myszowata
Gość
heronek Redanek zaczepniś:-)
polusia jak Pola?A sałatka to młode ziemniaczki w mundurkach ugotowane, najlepiej tak małe,że mogłyby być całe lub tylko na połówki przekroić, do tego, podsmażone kawałki bekonu,dużo dymki i kiszony ogórek, a sos to majonez z jogurtem naturalnym + sól, pieprz, ostra papryka:-)
polka zdrówka dla Frania, dziwne z tym antybiotykiem...Może wstrzymaj się z nim z dobę...sama nie wiem...
kalisa mój Franio też ściaga! Koniecznie muszę wiązaną kupić! Ponoć w coccodrillo są, ale jeszcze tam nie byłam...
monia rzeczywiście zastanawiające z tą bajką o kotku...
Ależ jestem padnięta - Franio wchodzi na ławę, a po niej na kaloryfer a dalej na parapet - człowiek pająk! Zwariować idzie
polusia jak Pola?A sałatka to młode ziemniaczki w mundurkach ugotowane, najlepiej tak małe,że mogłyby być całe lub tylko na połówki przekroić, do tego, podsmażone kawałki bekonu,dużo dymki i kiszony ogórek, a sos to majonez z jogurtem naturalnym + sól, pieprz, ostra papryka:-)
polka zdrówka dla Frania, dziwne z tym antybiotykiem...Może wstrzymaj się z nim z dobę...sama nie wiem...
kalisa mój Franio też ściaga! Koniecznie muszę wiązaną kupić! Ponoć w coccodrillo są, ale jeszcze tam nie byłam...
monia rzeczywiście zastanawiające z tą bajką o kotku...
Ależ jestem padnięta - Franio wchodzi na ławę, a po niej na kaloryfer a dalej na parapet - człowiek pająk! Zwariować idzie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama